|

2 flotte debutanter for 1. divisionsholdet i Hadsten

I fredagens kamp mellem Hadsten Håndbold og Fredercia, i 1. division, var der debut til to nye i truppen i Hadsten Håndbold.

Helle Walentin og Stina Kjeldberg

I sidste uge kunne klubben præsenterer 2 nye spillere, Mathilde Baadsgaard og Mathilde Pedersen, der begge kom til fra Bjerringbro.
Men da de spillede deres seneste kamp d. 15/12 og man har 30 dages karantæne ved klubskifte midt i sæsonen, var de ikke spilbare fredag d. 11/1.
I stedet søgte man internt i klubben og fandt Helle Walentin og Stina Kjeldberg frem.
Helle Walentin er bestemt ikke ukendt med niveauet i 1. division, da hun igennem 5 sæsoner var en topprofil i Bjerringbro og endda blev topscorer i hele rækken en sæson. Herfra blev hun gravid og flyttede i hus i Hadsten og startede først op igen her til denne sæson, men på klubben 3. divisionshold.
Fredag aften kunne man dog godt se at Helle har et niveau der stadig kan være med. Helle kom ind efter 11 minutter og i andet angreb stiger hun op og hamrer bolden i krogen til stor jubel i vestjyskBANK Arena.
Angrebet efter laver Helle et flot gennembrud og lopper med største kølighed over keeperen.

18-årige Stina Kjeldberg fik officiel debut med knap 4 minutter tilbage af kampen. Stina har udover et enkelt efterskoleår i Viborg, spillet alle sine år i Hadsten Håndbold. Hun er en afgørende spiller på klubbens talentfulde 2. divisions U18 hold og så har hun trænet med 1. divisions-truppen hele sæsonen.
Det var med store klapsalver og hujen i hallen, da Stina entrerede banen, en flot velkomst i hendes debut.
Stina viste ikke store tegn på nervøsitet, for i første angreb tog hun chancen fra distancen, desværre tog keeperen flot bolden.

Hadsten Håndbold har igennem flere sæsoner forsøgt at få skabt et miljø på tværs af 1. division, 3. division og U18 holdene i rækken, så fødekæden også kan komme internt fra klubben, så man ikke altid skal søge udefra når der skal laves en trup fra sæson til sæson.
Det virker til at det er ved at lykkedes for klubben, efter en målrettet strategi henover det sidste halvandet år.

Næste kamp for 1. divisionsholdet er d. 15/1 kl. 19:30 i vestjyskBANK Arena, hvor de tager imod BSS Sport fra Serie 2, i pokalturneringens 4. runde.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Indbrud i Thorsø

Indbrud i Thorsø

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Stor interesse for at blive domsmand

Stor interesse for at blive domsmand

Kommunen har allerede fået langt flere ansøgere, der vil være domsmænd, end der er behov for. Dog mangler der nogle personer for at gøre listen repræsentativ ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Udeklarerede allergener i Blomsterbergs citronfromage ... læs mere
Er kørerutinerne lidt rustne?

Er kørerutinerne lidt rustne?

Ældre Sagen tilbyder opfriskningskursus for erfarne (læs ældre) bilister ... læs mere
Favrskov fyrer op under erhvervsuddannelserne

Favrskov fyrer op under erhvervsuddannelserne

I fremtiden kan det blive vanskeligere at finde en elektriker, der har tid til at ordne ledningerne i huset ... læs mere
Østjyllands Politi koordinerer efterforskningen af delinger af drabsvideo

Østjyllands Politi koordinerer efterforskningen af delinger af drabsvideo

Politiet i hele Danmark har gennem de seneste dage fået flere anmeldelser om personer, der deler en video af et drab på en kvinde i Marokko ... læs mere
Efterlysning

Efterlysning

Østjyllands Politi efterlyser den 67-årige Peder Madsen Høgh, der er forsvundet fra sit hjem i Randers midtby ... læs mere
Litterær lørdagsquiz

Litterær lørdagsquiz

Quiz-tid på Hadsten Bibliotek ... læs mere
NYT fra Ældre Sagen

NYT fra Ældre Sagen

Mødested for mænd ... læs mere
Statsministeren har udskrevet valg!

Statsministeren har udskrevet valg!

Valgrygterne har længe floreret på Christiansborg. I søndags trykkede statsministeren på valgknappen ... læs mere
Rejser i Norden

Rejser i Norden

Det østjyske rejsebureau Rejs og oplev udbyder i år to rejser til vores nordiske nabolande. Anne Hansen Aamand, Hadsten, der er rejseleder fortæller, at der er store forskelle men og så lighedspunkter på Gotland og Island, der er to af ... læs mere
PINGVINNYT DREJER LÆSERNE EN KNAP...

PINGVINNYT DREJER LÆSERNE EN KNAP…

Kig med, når Kurt Villy bladrer i Hadstens første avis - dagbladet "Hadsten Folketidende" - og igen møder Gotfred Buch, byens matador indenfor tobakken ... læs mere
Loading...