|

2 point er 2 point

Hadsten Håndbold fik de 2 point, de kom efter
Kamprefereat af Simon Olsen

Rikke Thorngaard

Resultat: 22-23 (10-13)

Odden havde før kampen tabt med 10, 10 og 14, så man forventede 2 forholdsvis lette point, men cheftræner Jeppe Vestergaard havde advaret om, at Oddense altså er et bedre mandskab end resultaterne antydede. Men som han også sagde dagen før kampen, at rigtig meget handler om pigerne selv, at de kommer skarpere ind til kampene. Og det gjorde man i Oddense Hus lørdag eftermiddag. Efter 1 minut havde der været spillere i orange, der havde kastet sig rundt på gulvet efter løse bolde, der blev gået lidt hårdere til den i forsvaret, og man kunne mærke ud på tilskuerpladserne, de 10 cm. fra banen, at pigerne var toptændte.

Vi kom også hurtigt foran 3-0, og der skulle gå 8:30 før Oddense kom på tavlen, men så gik det også hurtigt, kort efter havde de udlignet til 3-3. Det begyndte at snige sig flere og flere fejl ind fra de to mandskaber, og det blev en ikke håndboldmæssig creme de la creme oplevelse i de tekniske aspekter. Men i fight og vilje, må man sige, de to hold bød hinanden flot op til dans.

Ved stillingen 4-4 efter 15 minutter, går det helt galt for dommerbordet. Ditte Aaen har netop erobret bolden og er alene på vej mod Oddenses mål, da en fløjte lyder udefra dommerbordet – TimeOut. Alle kigger hen på Jeppe, men han står helt i den modsatte ende med sit kort i hånden. Nej dommerbordet var ikke klar, da Oddenses træner smed timeout kortet, og derfor fløjtede de først, da Ditte var ved at afvikle sit skud 6-7 sekunder senere. Helt grotesk, at en sådan fejl kan ske. Det frustrerede tydeligt pigerne, som tog alt for mange forhastede beslutninger i perioden herefter.

Men så kom Laura Christiansen på banen. Og hun formåede på 10 minutter at score 5 mål og sørge for, vi kunne gå til pause foran 13-10. Efter pausesnakken startede pigerne, som de sluttede, og var hurtigt foran 15-11.

Men så fik Oddense kæmpet sig flot ind i kampen igen. Efter 43 minutter kommer de på 17-17, og man kan ane en smule nervøsitet hos Hadsten pigerne i en lille hal, der nu er tændt helt op for hjemmeholdet. Men med 3 hurtige mål til 20-17, troede man, at nu var kampen lukket. Det var der dog to herrer i grønt, der ikke synes skulle være rigtigt, da de pludselig fik travlt med 2 min’s udvisninger. Efter 46 minutter giver de kampens andet gule kort, men herfra gives der fem udvisninger, hvor de fire absolut kan diskuteres. Det gav en meget urytmisk afslutning på kampen, hvor pigerne viste en stor coolness på trods af store frustrationer. To perioder med 4 mod 6, blev reddet nogenlunde hjem, bl.a. af Sophie Moth i målet og en velspillende Rikke Thorngaard i angrebet. Til sidste scorede Ditte Aaen det forløsende mål til 23-21 med 15 sekunder igen og Oddense fik blot pyntet lidt på resultatet til sidst. 2 point på kontoen, og det var vigtigt. ”De 2 point var det vigtigste, efter sidste weekends skuffelse. Nu er det hjem i træningslokalet og trænevidere, for der er 2 point, der ligger og venter på os mod GOG i næste weekend”, udtalte kampens Hadsten spiller Rikke Thorngaard efter kampen.

D. 20/10 kl. 13:30 møder Hadsten Håndbold, GOG på hjemmebane i vestjyskBANK Arena.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Legat til julehjælp

Legat til julehjælp

Favrskov Kommune forvalter et julehjælpslegat forbeholdt økonomisk dårligt stillede borgere ... læs mere
En svær udekamp venter i landsby

En svær udekamp venter i landsby

Hadsten Håndbolds 1. divisionsdamer skal på pointjagt i Oddense ... læs mere
OMKRING HADSTEN POSTHUS

OMKRING HADSTEN POSTHUS

Er der nogen i læserskaren, som ligger inde med gamle postkort, hører Kurt Villy gerne nærmere ... læs mere
Vejret indbyder virkelig til løvfaldstur.

Vejret indbyder virkelig til løvfaldstur.

Kom med på tur i Lilleåparken og ved Sct. Pauls Kirke ... læs mere
Matchday HSK

Matchday HSK

Lørdag den 13/10 ... læs mere
Masser af aktiviteter i efterårsferien

Masser af aktiviteter i efterårsferien

Efterårsferien er lige om hjørnet, og hvis du endnu ikke har fundet ud af, hvad du skal bruge en hel uges ferie på – så har Favrskov Bibliotekerne mange sjove forslag! ... læs mere
Hvordan går det med trinbrættet i Laurbjerg?

Hvordan går det med trinbrættet i Laurbjerg?

I snart 10 år har borgerne i Laurbjerg arbejdet på at få etableret et trinbræt ... læs mere
Gratis møder om energi, klima og bæredygtigt byggeri

Gratis møder om energi, klima og bæredygtigt byggeri

Favrskov Kommune, Energitjenesten og Den Jydske Haandværkerskole inviterer i efteråret til forskellige temamøder for håndværkere ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 386.

Ugens naturbilleder nr. 386.

#Efterår#Efterårsfarver#Efterårslandskaber#Efterårssol#Efterårsblomster #Efterårsblade#Efterårssvampe#Efterårsferie ... læs mere
Resultatet af Røde Kors indsamlingen er nu opgjort

Resultatet af Røde Kors indsamlingen er nu opgjort

De sidste tal er kommet ind, og der er offentligtgjort et samlet tal ... læs mere
Genetablering af flere hundrede års håndværk

Genetablering af flere hundrede års håndværk

I Thorsø kirke er man nu klar til at vise de nye træfigurer frem, efter de gamle blev stjålet i 2016 ... læs mere
Loading...