|

REMA 1000-brødre går sammen om butik i Hadsten

Brødreparret Claus og Michael Bonde Pedersen deler efternavn og snart også arbejdsplads. Den 12. juni kan de nemlig officielt begge kalde sig købmænd i REMA 1000 i Hadsten.

 
Claus (til venstre) og Michael Bonde Pedersen (til højre) bliver fra den 12. juni begge købmænd i REMA 1000 i Hadsten.

Karrieren i REMA 1000 startede tidligt for både 31-årige Claus og 33-årige Michael Bonde Pedersen, der som henholdsvis 17- og 15-årig startede i butikken i Hornbæk ved Randers. Siden er det gået slag i slag for brødrene, der allerede i 2011 prøvede kræfter med at drive butik sammen som købmænd.

”Vi blev købmænd sammen i REMA 1000 på Jernbanegade i Randers i februar 2011, hvor vi i fællesskab drev butikken i et års tid. Herefter blev jeg i butikken i nogle år, mens Claus rykkede videre til Hobro. Meget vand er løbet i åen siden, og vi har prøvet købmandskabet af i forskellige butikker hver for sig, men vi har altid gerne ville arbejde sammen igen,” lyder det fra Michael Bonde Pedersen, der suppleres af Claus Bonde Pedersen:

”Det var et velfungerende partnerskab, vi havde i butikken på Jernbanegade, men vi ville også gerne gribe de andre muligheder, som vi løbende fik. Derfor er det også fedt, at vi nu igen kan få lov til at dele købmandsrollen et nyt sted.”

Brødrene bor begge i samme by, nærmere bestemt Stevnstrup ved Randers – Claus Bonde Pedersen sammen med kæresten Nikoline, og Michael Bonde Pedersen sammen med sin kone Stine og parrets to drenge. De har altid haft en del familie i nærheden af Hadsten, så selvom brødrene hver især har været omkring i forskellige butikker, så er Hadsten som et hjem for dem begge.

Michael Bonde Pedersen har indtil nu været købmand i REMA 1000 på Nørre Boulevard i Randers med stor succes, som blandt andet blev hædret i 2016, hvor de fik prisen for Årets Butik. Claus Bonde Pedersen har også haft succes med sine butikker, og han har siden tiden på Jernbanegade været købmand i Hobro, og så senere Hadsten, hvor brødrene nu slår pjalterne sammen igen.

Det er altså en god portion købmandserfaring, som samles under et tag i REMA 1000 Hadsten den 12. juni, og de to købmænd har da også allerede fælles planer for, hvad kunderne kan glæde sig til, nu når de begge er i butikken.

”Vi kommer til at fortsætte Claus og teamets gode arbejde i butikken, hvor især frugt og grønt kommer til at være i fokus. Derudover ser vi bare meget frem til at skabe en fremtid i Hadsten med masser af kunder og en fantastisk butik,” lyder det fra Michael Bonde Pedersen.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Vækst af mælkesyrebakterier i COOP Hindbær Light sodavand

Vækst af mælkesyrebakterier i COOP Hindbær Light sodavand

A/S Bryggeriet Vestfyen tilbagekalder COOP Hindbær Light sodavand 0,5 liter, grundet vækst af mælkesyrebakterier. Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 1. juli 2020 ... læs mere
Se og hør video-film fra Sct. Hans Aften i Haldum

Se og hør video-film fra Sct. Hans Aften i Haldum

Videoen er optaget af AVCfilm.dk i Haldum ... læs mere
Årets Studenter sprang ud fredag

Årets Studenter sprang ud fredag

Festlige dage på Favrskov Gymnasium i Hadsten ... læs mere
Brand på gård

Brand på gård

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld ved Hinnerup

Færdselsuheld ved Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Så er det HØST - tid

Så er det HØST – tid

Rikke Møller Antvorskov ... læs mere
Brandstation bevares – men formentlig med et mindre slukningsområde

Brandstation bevares – men formentlig med et mindre slukningsområde

Den fælleskommunale beredskabskommission for Randers, Favrskov og Djursland har valgt at følge et revideret ønske fra Favrskov Kommune og bevare den ellers lukningstruede brandstation i Hinnerup ... læs mere
Kvinde fundet i Lilleåen er identificeret

Kvinde fundet i Lilleåen er identificeret

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vidner søges til groft overfald i Hadsten

Vidner søges til groft overfald i Hadsten

Om aftenen den 11. juni blev en 20-årig mand overfaldet med slag og spark på Søndergade i Hadsten. Så du episoden, så hører Østjyllands Politi meget gerne fra dig ... læs mere
Gratis sommeraktiviteter 2020 i Favrskov

Gratis sommeraktiviteter 2020 i Favrskov

Her kan du læse mere om sommerferieaktiviteter i Favrskov Kommune i 2020 ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Tema: Romaner fra årets rejsemål ... læs mere
Loading...