|

REMA 1000-brødre går sammen om butik i Hadsten

Brødreparret Claus og Michael Bonde Pedersen deler efternavn og snart også arbejdsplads. Den 12. juni kan de nemlig officielt begge kalde sig købmænd i REMA 1000 i Hadsten.

 
Claus (til venstre) og Michael Bonde Pedersen (til højre) bliver fra den 12. juni begge købmænd i REMA 1000 i Hadsten.

Karrieren i REMA 1000 startede tidligt for både 31-årige Claus og 33-årige Michael Bonde Pedersen, der som henholdsvis 17- og 15-årig startede i butikken i Hornbæk ved Randers. Siden er det gået slag i slag for brødrene, der allerede i 2011 prøvede kræfter med at drive butik sammen som købmænd.

”Vi blev købmænd sammen i REMA 1000 på Jernbanegade i Randers i februar 2011, hvor vi i fællesskab drev butikken i et års tid. Herefter blev jeg i butikken i nogle år, mens Claus rykkede videre til Hobro. Meget vand er løbet i åen siden, og vi har prøvet købmandskabet af i forskellige butikker hver for sig, men vi har altid gerne ville arbejde sammen igen,” lyder det fra Michael Bonde Pedersen, der suppleres af Claus Bonde Pedersen:

”Det var et velfungerende partnerskab, vi havde i butikken på Jernbanegade, men vi ville også gerne gribe de andre muligheder, som vi løbende fik. Derfor er det også fedt, at vi nu igen kan få lov til at dele købmandsrollen et nyt sted.”

Brødrene bor begge i samme by, nærmere bestemt Stevnstrup ved Randers – Claus Bonde Pedersen sammen med kæresten Nikoline, og Michael Bonde Pedersen sammen med sin kone Stine og parrets to drenge. De har altid haft en del familie i nærheden af Hadsten, så selvom brødrene hver især har været omkring i forskellige butikker, så er Hadsten som et hjem for dem begge.

Michael Bonde Pedersen har indtil nu været købmand i REMA 1000 på Nørre Boulevard i Randers med stor succes, som blandt andet blev hædret i 2016, hvor de fik prisen for Årets Butik. Claus Bonde Pedersen har også haft succes med sine butikker, og han har siden tiden på Jernbanegade været købmand i Hobro, og så senere Hadsten, hvor brødrene nu slår pjalterne sammen igen.

Det er altså en god portion købmandserfaring, som samles under et tag i REMA 1000 Hadsten den 12. juni, og de to købmænd har da også allerede fælles planer for, hvad kunderne kan glæde sig til, nu når de begge er i butikken.

”Vi kommer til at fortsætte Claus og teamets gode arbejde i butikken, hvor især frugt og grønt kommer til at være i fokus. Derudover ser vi bare meget frem til at skabe en fremtid i Hadsten med masser af kunder og en fantastisk butik,” lyder det fra Michael Bonde Pedersen.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Skjød Tidende er udkommet

Skjød Tidende er udkommet

Godt nyt til alle Skjødsere og andre der kunne være interesseret - klik ind på Skjød Tidende ... læs mere
Boligsiden.dk :

Boligsiden.dk :

Danskerne købte boliger for svimlende 252 milliarBoligsiden.dk: der i 2020 ... læs mere
Har du et realkreditlån, som skal have ny rente 1. april?

Har du et realkreditlån, som skal have ny rente 1. april?

Per Ø. Nielsen - Vestjysk Bank fortæller følgende ... læs mere
Vil du være årets første millionvinder?

Vil du være årets første millionvinder?

Kræftens Bekæmpelses nye STØTTELOTTERI ... læs mere
Har du handlet her :

Har du handlet her :

Virksomhed ransaget – ejer sigtet for bedrageri ... læs mere
Imponerende ”jubilæum”!

Imponerende ”jubilæum”!

Ikke færre end 500 gange har Tove Skipper imponeret PingvinNyts læsere med sine fantastiske naturbilleder ... læs mere
UD I NATUREN (2)

UD I NATUREN (2)

På en dag hvor snedækket fortsat prydede landskabet. Turen går til Lysnet, et markant højdedrag på grænsen af Favrskov og Randers Kommune ... læs mere
Pressemeddelelse - Først fra 2023 skal østjyder sortere i 10 fraktioner

Pressemeddelelse – Først fra 2023 skal østjyder sortere i 10 fraktioner

Gennem et godt samarbejde har fire østjyske affaldsselskaber nu en fælles køreplan, som skal gøre over en halv million kunder klar til at sortere i 10 fraktioner fra 2023 ... læs mere
Nybolig kigger i krystalkuglen for 2021

Nybolig kigger i krystalkuglen for 2021

Dagligstuen er blevet et hjemmekontor | Livet som pensionist stiller nye krav til din bolig ... læs mere
Vintervedligehold

Vintervedligehold

Vi hjælper både ERHVRV og PRIVATE når vinteren er over os - fortæller entrepenør Ole Sørensen fra Holkjærgård ... læs mere
Venstre ligner mere og mere en lilleput i Folketinget!

Venstre ligner mere og mere en lilleput i Folketinget!

Meningsmålingerne sender partiet i én retning: Nedad? ... læs mere
Loading...