|

Anders G. Christensen vil være formand for regionsrådet

Et stærkt og trygt, offentligt sundhedsvæsen er en af de vigtigste grundsten i vores fælles velfærdssamfund. Det er vigtigt for os alle som danskere.

Anders G. Christensen – Venstre

For mig er det vigtigt, at vi hele tiden arbejder på, at det er patienten, der sættes i centrum og dermed mennesket foran systemet.  Vi har i Region Midtjylland et godt sundhedsvæsen, men der er mange steder, det kan og skal gøres bedre.

Den opgave vil jeg gerne være med til at løse og løfte som formand for Region Midtjylland. Derfor har jeg, på baggrund af en række opfordringer, valgt at gå efter at blive Venstres spidskandidat til regionsrådsvalget i november måned næste år.

Der er ingen tvivl om, at det bliver en kæmpe opgave, og hvis Venstres medlemmer i Region Midtjylland betror mig opgaven som spidskandidat på opstillingsmødet, så er jeg klar til at bruge mine vågne timer på at arbejde for, at vi får et endnu bedre sundhedsvæsen i Region Midtjylland.

Venstre har om nogen arbejdet for et sundhedsvæsen i verdensklasse. Det skal vi blive ved med.

Alt for mange patienter oplever fortsat at falde mellem to stole, når de har brug for pleje og behandling. Alt for mange oplever fortsat at skulle rejse langt for selv simple behandlinger, som kunne håndteres langt tættere på den enkelte dansker. Og alt for mange oplever, at vores dygtige medarbejdere i sundhedsvæsenet bruger deres tid forkert i stedet for på det arbejde, som de brænder for. Det er ikke i orden, og der er et stort behov for at gøre noget ved det.

Det vil jeg arbejde for som regionsrådsformand. Det vil også være en politisk ambition for mig at nedbringe udgifterne til administration og i stedet bruge pengene på patienterne.

Yderligere oplysninger:

Anders G. Christensen, tlf. 20229806.

 

Fakta om Anders G. Christensen

Anders G. Christensen har været byrådsmedlem for Venstre i Hadsten og Favrskov Kommuner siden 1994 og var i årene 2002-2010 valgt som borgmester. Siden folketingsvalget 2019 førstesuppleant til Folketinget for Venstre i Østjylland. Medlem af Venstres hovedbestyrelse og i landsstyrelsen for LOF.

Student og uddannet landmand. Var forud for perioden som borgmester driftsleder og forvalter på flere større landbrug. Efterfølgende blandt andet klubchef i Aarhus 1900 Atletik/Motion og har de seneste år drevet selvstændigt firma med ledelsesrådgivning. Medlem af en række bestyrelser.  

Anders G. Christensen er 58 år og bor i Hadsten sammen med hustruen Jane og to plejebørn. Parret har også tre voksne døtre og to børnebørn.

 

 

 

Kommentarer til “Anders G. Christensen vil være formand for regionsrådet

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Du kan gøre bedre behandling til tarmkræft mulig

Du kan gøre bedre behandling til tarmkræft mulig

Tarmkræft er på verdensplan en af de hyppigste og mest dødelige kræftformer ... læs mere
Favrskov Kommune : Hvem skal vinde Handicappris 2020

Favrskov Kommune : Hvem skal vinde Handicappris 2020

Send dit bud senest 5.oktober 2020 ... læs mere
Social og Sundhed inviterer til indvielse af de  nye plejeboliger på Voldumcentret

Social og Sundhed inviterer til indvielse af de  nye plejeboliger på Voldumcentret

Plejecenter Voldumcentret er det seneste år blevet udvidet med ti nye plejeboliger.   ... læs mere
Fyraftenskoncert med Ploug og Vincentz

Fyraftenskoncert med Ploug og Vincentz

Salmer, danske sange, jazz, klassisk og improvisation på guitar og saxofon. Det er hvad publikum kan opleve til fyraftenskoncert i Sløjfen torsdag d. 24. september kl. 17 med Niels Vincentz og Mikkel Ploug ... læs mere
Debatmøde: Hvordan med klimahandlingen i Favrskov?

Debatmøde: Hvordan med klimahandlingen i Favrskov?

Kom til debatmøde med oplæg af Daniel Toft Jacobsen (MF, SD), Anders G. Christensen (Formand for TMU, Favrskov, V) og Maria Temponeras (byrådsmedlem Skanderborg, EL). Mødet skulle have været afholdt i klimaugerne, men måtte dengang udsættes pga. corona-pandemien. Mandag 21 ... læs mere
PRESSEMEDDELELSE – september 2020

PRESSEMEDDELELSE – september 2020

Sct.Georgs Gildet donerer 2 x 5000 kr til Røde Kors og  TRYG-fondens Familiehus ... læs mere
Nyt fra Favrskov Havepleje

Nyt fra Favrskov Havepleje

Rasmus Rasmussen bliver den 1/10-20 en fast del af Favrskov Havepleje ApS på fuld tid ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Hadsten Outdoor Center under opførelse

Hadsten Outdoor Center under opførelse

Den længe ønskede kunstgræsbane i Hadsten kommer nu ... læs mere
Danmarksmesterskabet i rally er endelig i gang igen

Danmarksmesterskabet i rally er endelig i gang igen

1. afd. blev kørt i Tyskland - ADAC Cimbern Rallye ... læs mere
I så mange kommuner kan almindelige familier købe hus

I så mange kommuner kan almindelige familier købe hus

Selv om huspriserne er steget 22 procent siden 2012, kan børnefamilier købe hus i flere kommuner i 2018. Kun i 16 kommuner er der lukket land ... læs mere
Godt NYT fra ÆLDRESAGEN` s 3 lokalafdelinger

Godt NYT fra ÆLDRESAGEN` s 3 lokalafdelinger

Ældre Sagens 3 lokalafdelinger i Favrskov Kommune er (Hadsten, Hammel og Hinnerup)i fuld gang med de faste aktiviteter, selvfølgelig under hensyntagen til alle begrænsninger og anbefalinger som følge af COVID-19 ... læs mere
Loading...