|

260 kom til årsmøde i Ældre Sagen i Hinnerup

Ældre Sagen i Hinnerup oplevede en stigning i deltagelse i årsmødet på 28 %, og det er samtidig en fordobling på 3 år. Lokalafdelingen har pr. 8. marts 1.920 medlemmer, og det er en fremgang på 101 medlemmer på et år.

Det er en meget aktiv lokalafdeling, Ældre Sagen har i Hinnerup, kunne formand Hans Kjær Christensen berette om i årsberetningen. Rejser til Prag og Cirkusrevyen, bowling, krolf, bowls, begyndergolf, traveture, fisketure, motorcykelture, foruden læsegrupper, socialt samvær, mad for mænd 60+, slægtsforskning, forårskoncert, jazzaften, vildtaften og fiskeaften. Demenscaféen sammen med Menighedsplejen har nu været i gang i 3½ år og er i januar i år suppleret med en café for pårørende til demente, hvor der allerede er god tilslutning.
Efter årsmødet var der underholdning ved Mugge og søn, der gav et Kim Larsen repertoire, som også vakte deltagernes begejstring. Herefter var Ældre Sagen været ved det traditionelle oste- og pølsebord.
Lise Due Bregnballe blev nyvalgt til bestyrelsen, der nu består af Hans Kjær Christensen (formand), Niels Peder Mols Jensen (næstformand), Anne Grethe Kirk Ovesen (kasserer), Lise Bregnballe (sekretær), Henrik Wiehe (rejser, ture m.v.), Jens P. Larsen (årsprogram, trave- og mc-ture), Gitte Thorsager Eibye (socialhumanitære opgaver og læsegrupper), Winni Ringtved Hansen og Hugo Strunge Frank (IT, webmaster, lokalredaktør og PR).
Afdelingen sender også jævnligt nyhedsmails til de medlemmer, der har tilmeldt sig via hjemmesiden, og der er nu 304 mailadresser på listen.
De næste arrangementer er “Spis Sammen” i uge 17 i Sognegården og forårskoncert med De Lystige Sømænd 24. maj på Hinneruplund i samarbejde med Aktivitetsafdelingen på Hinneruplund.

Venlig hilsen

Hugo Strunge Frank
Rønvangen 216
8382 Hinnerup
23329819

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Gærvækst i økologisk skyr ... læs mere
Frokostjazz i Café Sløjfen

Frokostjazz i Café Sløjfen

Lørdag d. 26. maj kl. 12 er der frokostjazz med ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, nemlig The Spirit of New Orleans ... læs mere
MOTORSPORT

MOTORSPORT

Esben Hegelund: ”Dejligt med et hattrick” ... læs mere
Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildet i Hadsten havde traditionen tro inviteret Ældre Sagens besøgsmodtagere og besøgsvenner på den årlige forårstur ud i naturen omkring Hadsten ... læs mere
Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Selv om Danmark i særklasse bryster sig af at være et foreningsland, så bliver vi overhalet af en række europæiske lande, når det gælder medlemmernes vilje til at yde en frivillig indsats ... læs mere
Hadsten-opgøret i Formel 5

Hadsten-opgøret i Formel 5

2. afd af Danmarksmesterskabet er kørt på Jyllandsringen ... læs mere
Når Danmark er smukkest

Når Danmark er smukkest

En dejlig dag med høj sol og masser af varme ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
Loading...