|

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra 13-17. Der er sket meget siden Margrethe Pedersen i 1923 byggede den smukke skole, og […]

Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole

Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra 13-17.

Der er sket meget siden Margrethe Pedersen i 1923 byggede den smukke skole, og meget sker der stadig. Skolen er i dag en Fri Fagskole, og er sammen med sine 11 søsterskoler i en rivende udvikling og godt på vej til at blive “Erhvervslivets kostskoler”. Det betyder blandt andet et større fokus på den erhvervsrettede undervisning og et tættere samarbejde med det lokale erhvervsliv.

Nyt navn, ny ledelse og ny skole

I de seneste år er der sket rigtigt meget. Blandt andet har skolen fået nyt navn, der støtter op om det fremtidige sigte. Der er blevet bygget til med nye lyse lokaler og hele skoletilbuddet er under udvikling. Det er næsten en ny skole, der bliver vist frem til åbent hus. Derfor er der denne gang gjort særligt meget for at tiltrække lokale borgere, så de kan få et bedre kendskab til skolen.

Der kommer til at ske noget for alle aldre, når der serveres kage fra skolen FOOD-linje, arrangeres aktiviteter for børn af CARE-linjen, mens de unge kan boltre med computerspilsudvikling sammen med GAME-linjen. Derudover vil der være åbent i nogle af skolens værksteder. Man kan selvfølgelig også få en rundvisning og høre mere om skolens tilbud.

Erhvervsrettet 10. klasse

En af nyhederne er et markant skifte i målgruppen. Skolen har længe været kendt som en god skole for udfordrede unge, men ønsker nu at markere sig som et stærkt og erhvervsrettet alternativ til almene efterskoler, og henvender sig dermed til alle unge, der ønsker at afprøve en fremtid indenfor fødevarebranchen, computerspilsudvikling eller pædagogik og omsorg. Således kan de unge mennesker tage en erhvervsrettet 10. klasse på Hadsten Fri Fagskole, hvor de kan blive klogere på deres valg af uddannelse.

Alle er velkomne

Det er vigtigt for skolen med lokal opbakning og helt væsentligt, at byens borgere kender til skolen. Derfor håber Hadsten Fri Fagskole at mange har lyst til at kigge ind, også selv om man ikke er en del af målgruppen. Alle er velkomne på Østergade 77 i Hadsten mellem kl 13 og 17 lørdag d. 13. januar.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

For yderligere informationer kontakt Private Banking direktør Henrik Lykke, tlf. 27 27 12 21, email hl@vestjyskbank.dk ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
SAt på Spidsen

SAt på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Skimmelvækst i Holmene SHOT med ingefær ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Første udgave af ”Lokalavisen” er knap så lokal ... læs mere
Chokoladeæsken

Chokoladeæsken

af Herlu Nydam Jensen ... læs mere
Loading...