|

Århus Håndbold ansætter kommerciel direktør

Den nye direktør er Per Rasmussen, tidligere Hadsten

Per Rasmussen

Pressemedelelse 1 er fra Århus Håndbold og pressemedelelse 2 er fra Randers HK :

1

Efter en grundig proces udvider Århus Håndbold nu organisationen med en kommerciel direktør, der skal sikre en fortsat positiv udvikling af de kommercielle aktiviteter i håndboldklubben.

Århus Håndbold høster i øjeblikket stor sportslig succes, og nu er byens håndboldklub klar til at give de kommercielle aktiviteter endnu et løft. Klubben har efter en længere proces ansat Per Rasmussen i en nyoprettet stilling som kommerciel direktør. Og det er et kendt ansigt fra håndboldens verden, der nu kommer til Århus Håndbold.

I godt 11 år var Per Rasmussen først administrerende direktør og siden kommerciel direktør i Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold, inden han i juni 2017 blev ansat i Randers HK som administrerende direktør. Men nu vender han altså igen tilbage til Herre Håndbold Ligaen.

”Jeg glæder mig meget til at arbejde med Århus Håndbold og ser potentielt rigtige mange muligheder i forhold til at udvikle salget og tilknytte endnu flere samarbejdspartnere til den loyale kreds af sponsorer, der er i klubben. Det gode salg handler både om at opsøge nye muligheder, men i høj grad også at udvikle vores tilbud til vores eksisterende samarbejdspartnere,” siger Per Rasmussen.

Ansættelsen af en kommerciel direktør med en stærk salgsprofil har stået højt på ønskelisten hos bestyrelsen i Århus Håndbold:

”Vi har fået mange brugbare input fra nuværende og potentielle sponsorer. Vi har på den baggrund fået tegnet dét, vi mener, er den helt rigtige profil til at give Århus Håndbold et markant kommercielt løft,” fortæller formand i Århus Håndbold, Jørgen Noes, som også glæder sig over, at der har været tid til en grundig rekrutteringsproces. ”Det har været lærerigt for os alle omkring klubben at skulle se på forretningen Århus Håndbold med nye, friske øjne. Og jeg er sikker på, at vi nu har fundet et set-up, der vil lægge endnu et lag på det stærke fundament der er bygget op gennem de seneste år,” siger han.

Klubben har gennem alle år sat økonomisk ansvarlighed over kortvarig sportslig succes. Men med den nuværende sportslige medvind og en stærk loyal sponsorkreds, er tiden ifølge Jørgen Noes inde til at give århusiansk herrehåndbold endnu et løft:

”Vi har hele tiden været fortrøstningsfulde, når det kom til det sportslige, hvilket de nuværende resultater med en slutspilsplads samt vores deltagelse i Final 4 den kommende weekend også har bekræftet os i. Vi har allerede i dag nogle dedikerede medarbejdere på kontoret samt et team af frivillige sponsorer og ildsjæle, som har fastholdt et højt niveau på alle vores sponsoraktiviteter. Med Per Rasmussen får vi nu en stærk profil, som kan stå i spidsen for vores kommercielle aktiviteter og med sin baggrund kan løfte os til næste niveau,” siger Jørgen Noes.

Per Rasmussen siger:

 ”Jeg har fået en mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til, og jeg glæder mig til de nye udfordringer. Jeg ser Århus Håndbold som en klub med mange muligheder for fremtiden. Derfor glæder jeg mig rigtigt meget til at rykke til Aarhus, og jeg kan love alle, at jeg vil gøre alt for at sikre, at det fortsat vil være attraktivt at være samarbejdspartner i Århus Håndbold.

Per Rasmussen tiltræder mandag den 1. april 2019.

Kort om Århus Håndbolds nye kommercielle direktør

Per Rasmussen

57 år

Bosiddende i Hadsten

Gift med Mette Dam Olesen.

Tidligere job:

Adm. direktør i Randers HK

Adm direktør og kommerciel direktør i BSV

Salgschef på ErhvervsBladet

Salgsdirektør hos Dansk Handelsblad

Avischef på EjendomsAvisen.

Kommentarer:

Bestyrelsesformand Jørgen Noes, tlf.  2012 1097

Kommerciel direktør Per Rasmussen tlf. 2020 5880.

 

2

Pressemeddelelse fra Randers HK

 
Per Rasmussen stopper som direktør i Randers HK. 
 
Direktør Per Rasmussen har valgt at opsige sin stilling som direktør for Randers HK og har søgt nye udfordringer hos en klub i herreligaen. 
 
Per føler ikke, han er lykkedes med salget i Randers HK.
 
Per starter i sin nye stilling 1.april 2019.     
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Randers HK
 
For yderlige kommentar kontakt bestyrelsesformand Peter Møller Lassen

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Elbiler og elcykler skal gøre transporten i Favrskov grønnere og nemmere

Elbiler og elcykler skal gøre transporten i Favrskov grønnere og nemmere

I de kommende måneder sætter Favrskov Kommune nye projekter i søen, der skal få flere til at køre i elbil og på elcykel ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
annonce : TAG PROPPEN AF

annonce : TAG PROPPEN AF

Besøg vinhandler Peter Aschelund i Søndergade i Hadsten og få et godt tilbud ... læs mere
HADSTEN TRÆF 2019 - vi bliver endnu flere og flere

HADSTEN TRÆF 2019 – vi bliver endnu flere og flere

Gregers Petersen og Lars Toft-Hansen fortsætter med at tage kontakt til personer med tilknytning til Hadsten- vi mangler kun dig ... læs mere
Politiets indsats mod spirituskørsel hen over sommeren 2019

Politiets indsats mod spirituskørsel hen over sommeren 2019

I perioden fra fredag den 21. juni til og med tirsdag den 30. juli gennemførte politiet landet over en målrettet indsats mod spirituskørsel. Indsatsen var koordineret med Rådet for Sikker Trafiks kampagne Stop Spirituskørsel ... læs mere
Tilskud skal få landmænd med på at bytte jordarealer

Tilskud skal få landmænd med på at bytte jordarealer

Landmænd kan nu søge om til tilskud til at bytte arealer med andre landmænd gennem jordfordeling. Det kan spare tid på landevejen og penge for landmanden ... læs mere
Indvielse af Røde Kors PLUS EN - mere genbrug af byggematerialer

Indvielse af Røde Kors PLUS EN – mere genbrug af byggematerialer

Kom til indvielsen lørdag den 10. august klokken 10.00. Borgmesteren klipper den røde snor, der er kaffe og kage og mulighed for at være kreativ ... læs mere
Magisk realisme: Særudstilling hos Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Magisk realisme: Særudstilling hos Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Den 15. august åbner udstilling fra Galleri V58 i Uhresalen hos Hinnerup Bibliotek & Kulturhus ... læs mere
Hjælp os!

Hjælp os!

De Radikale søger hjælpere til at udvikle deres politik… ... læs mere
En Hadsten Træf sang

En Hadsten Træf sang

Når der er Hadsten Træf på søndag 11. august er der skrevet en ny sang specielt om Hadsten Træf ... læs mere
Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Loading...