|

Ældre Sagen i Hadsten fylder 25 år

Der er lagt op til feststemning, når Ældre Sagen i Hadsten holder sit 25-års jubilæum d. 7. marts. Foreningen har valgt at markere jubilæet i forbindelse med sit årsmøde, der afholdes samme eftermiddag.

  Jubilæet fejres med en reception i Sløjfen fra kl. 11 til kl. 12 for inviterede gæster og foreningens medlemmer. Efterfølgende er der en let frokost fra kl. 12 til kl. 13.45 for inviterede gæster og tilmeldte medlemmer.

Fra kl. 14.00 afholdes foreningens årsmøde, hvor medlemmerne orienteres om foreningens virke for det forløbne år og planerne for det kommende.

Der er bestemt grund til at fejre dagen, siger Niels Mark, formand for Ældre Sagen i Hadsten. Fra en beskeden start i 1994, hvor medlemmer i Hadsten og Hinnerup kommuner oprettede en lokalafdeling af Ældre Sagen, er der sket meget. Tilslutningen af medlemmer kom hurtigt, og allerede tre år efter blev foreningen opdelt i en Hadsten afdeling og en Hinnerup afdeling med knap 500 i hver.

I dag er Ældre Sagen i Hadsten vokset til en stor, en aktiv og en respekteret forening, med en stor kreds af tilknyttede frivillige. De yder en vigtig social-humanitær indsats med tilbud om f.eks. besøgsvennetjenesten, tryghedsopkald, bisidderordning, ledsageordning, demens café, m.m. Derudover tilbydes medlemmerne en vifte af aktiviteter, bl.a. forskellige motionstilbud, møder og foredrag, rejser og udflugter, ”Det kreative værksted”, l`Hombre, sangeftermiddage, m.m. Som det seneste skud på stammen er der nu kommet ”Herreværelset”(et mødested for mænd). Alle disse forskellige aktiviteter benyttes flittigt af mange af foreningens 2150 medlemmer.

Alle aktiviteter og tilbud fremgår i øvrigt af foreningens hjemmeside: www.aeldresagen.dk/hadsten

Det ældrepolitiske arbejde er også vigtig for foreningen, og her har man et fremragende samarbejde med kommunens to andre Ældre Sags foreninger, med Ældrerådet, og med Favrskov Kommune – såvel på det politiske som det administrative niveau.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
SOMMERKIRKE

SOMMERKIRKE

Torsdag d. 13. juni kl. 19.30 i Nr. Galten Kirke ... læs mere
Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø bryder lørdag den 22. de sædvanlige rammer og rykker ud på gaden til markedsdag ... læs mere
Det er sommer og tid for Rose` vin

Det er sommer og tid for Rose` vin

Hos Skjold Burne skyder vi rosé-sæsonen i gang med et kanontilbud på vores pivlækre "LAVENDETTE ROSÉ (2018)" fortæller Vinhandler Peter Aschelund fra butikken i Søndergade i Hadsten ... læs mere
Sparekniven truer de ældre

Sparekniven truer de ældre

af Charlotte Green byrådsmedlem og folketingskanda for Det Konservative Folkeparti ... læs mere
VI MARKERER EN  SKÆBNEDAG  FOR VORES FRIHED

VI MARKERER EN SKÆBNEDAG FOR VORES FRIHED

HJEMMMEVÆRNSESKADRILLE 265, HVIDSTEN, MARKERER 75 ÅRS DAGEN FOR HVIDSTENGRUPPENS HENRETTELSE DEN 29. juni 1944 ... læs mere
En manipulerende kirkeklumme

En manipulerende kirkeklumme

Af Eva Damsgaard Næstformand  i Dansk Folkeparti ... læs mere
Nyt på Lilleåmarked 2019

Nyt på Lilleåmarked 2019

PingvinNyt har talt med formanden for Lilleåmarked Henning Bertelsen fra Lions Clubben ... læs mere
Anholdt for spirituskørsel

Anholdt for spirituskørsel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Bus endte i husmur

Bus endte i husmur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vi hjælper hianden

Vi hjælper hianden

Af PET Petersen fra partiet Alternativet ... læs mere
Loading...