|

Aktivitetsplads skal skabe et tilbud for alle på Bavnehøj i Hadsten

HSK Fodbold og Bavnehøjskolen har et fælles ønske om at skabe en udendørs aktivitetsplads i forbindelse med etableringen af kunstgræsbanen.

  Pladsen skal forbinde sport, leg og fællesskab og være et tilbud til alle i Hadsten. Arbejdet med at søge midler hjem til den nye plads i fuld gang.

HSK – hele byens klub får forhåbentlig en helt ny betydning, hvis det lykkedes for HSK Fodbold og Bavnehøj at gøre en fælles drøm til virkelighed. Drømmen om at skabe en udendørs aktivitetsplads i forbindelse med den nye kunstgræsbane og MTB-spor, som netop nu er ved at blive etableret nord for opvisningsbanen på NMT/Byens Arena.

– Aktivitetspladsen skal ikke kun være for fodboldspillere, cykelryttere og skolebørn. Den skal tiltrække alle borgere i og omkring Hadsten – uanset alder og tilknytning til foreningsliv, forklarer Trine Merete Hagemann, som er leder af den projektgruppe, som står bag drømmen om en aktivitetsplads, som skal være et sted, hvor det at træne, lege og bevæge sig uden for er i fokus. Et sted, der inspirerer til aktivitet.

– På aktivitetspladsen vil man kunne finde en fitnessplads med udendørs redskaber til træning af hele kroppen.  Man vil møde en forhindringsbane og en område med leg på bakke, som byder op til en  mere legende tilgang til træning og bevægelse, fortæller Trine Merete Hagemann, som sammen med resten af projektgruppen er inspireret af et ønske om at gøre endnu flere aktive i Hadsten og omegn samt fastholde de, der allerede er aktive.

Derfor er aktivitetspladsen tænkt ind som et samlingspunkt på det fællesområde, der bliver mellem den nye kunstgræsbane, MTB-Spor og resten af Bavnehøj, som kan hele området et ekstra løft til at blive Hadstens udendørs mekka.

Plads til alle
Mulighederne for fysisk udfoldelse og brug af området bliver nemlig mange. Her skal være plads til, at fodboldforældrene kan forlade sidelinjen og træne lidt selv. Fodboldspillere og MTB-bikere kan prøve kræfter med styrketræning, og stedet kan blive et samlingssted for alle aldersgrupper, når det benyttes af alle lige fra dagplejen og skolerne til ungdommen, motionsklubben og de, der bare kommer forbi.

Indtil videre er aktivitetspladsen et projekt på tegnebrættet, men arbejdet med at realisere planerne er i fuld gang. Håbet er, at pladsen kan være færdigt i foråret 2021.

Det er en projektgruppe af frivillige fra HSK Fodbold, som står for selve forarbejdet og planlægningen, der vil være arbejde fra frivillige selve etableringen og driften af aktivitetspladsen. Flere leverandører har givet deres bud på, hvordan pladsen kunne se ud, og  projektgruppen har allerede valgt et bud, de arbejder videre på. 

Fitnessbane

Forhindringsbane og bakke

Næste trin er nu at søge midler hjem. Håbet er både Favrskov Kommune, forskellige fonde og sponsorer kan bidrage til etableringen af det udendørs-mekka, gruppen regner med aktivitetspladsen kan blive.

– Vi ser den som et samlingssted og et sted, der kan tiltrække, ikke bare HSKs nuværende medlemmer, der kan bruge den i træningen, men også byens andre foreninger, skoler og borgere i hele Hadsten og omegn, forklarer Trine Merete Hagemann.

DU kan støtte projektet ved at gå ind på dette link  UNDERVÆRKER – og give det et like.

 

 

Vi støtter HSK Fodbold

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Flagdag markeret med tale og foredrag

Flagdag markeret med tale og foredrag

Flagdagen er med til at anerkende og hædre veteraner, som har været udsendt i tjeneste for Danmark ... læs mere
GANG I HALLEN

GANG I HALLEN

6 måneder er det siden vi kunne byde vores fantastiske Trille Trolle børn velkommen i vestjyskBANK Arena - Hadsten fotæller Simon Olsen fra Hadsten Håndbold ... læs mere
Smuk afsked med Gitte

Smuk afsked med Gitte

Mange venner og bekendte valgte torsdag formiddag at tage afsked med Gitte Matas ... læs mere
Æbleplantagen i september

Æbleplantagen i september

Af Hadsten Lokalarkiv ... læs mere
annonce  : Vi sælger og monterer PLÆNEklipperROBOTTER

annonce : Vi sælger og monterer PLÆNEklipperROBOTTER

Få den bedste rådgivning og service på 4010 6301 og vi glæder os til at se dig hos Elite Service i Hornslet ... læs mere
Nye indsatsområder i folkeskolen

Nye indsatsområder i folkeskolen

På baggrund af kvalitetsrapporten for folkeskolen 2018/19 har byrådet godkendt de nye indsatsområder og samtidig fordelt midler til et generelt løft af folkeskolen ... læs mere
Niels Skousen - Solo

Niels Skousen – Solo

Vil du have en glad onsdag aften - med eller uden spisning - så er muligheden her ... læs mere
Hvor er cykelstien og fortovet blevet af?

Hvor er cykelstien og fortovet blevet af?

Den nye omfartsvej fra Hammelvej til Skanderborgvej via Toftegårdsvej i Hadsten er blevet livsfarlig at færdes på ... læs mere
Vind 1.000.000 kr. eller en helt ny VW ID.3

Vind 1.000.000 kr. eller en helt ny VW ID.3

Nu er det nye Støttelotteri på gaden - i en lyserød version. Lyserød er brystkræftsagens farve, og når du spiller med, støtter du bl.a. forskningen i brystkræft ... læs mere
HELE FAVRSKOV FÅR ET LØFT

HELE FAVRSKOV FÅR ET LØFT

Af byrådsmedlem Borten Bang - Venstre ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 484.

Ugens naturbilleder nr. 484.

Velkommen til september og efteråret. Ingen sag, når det starter ud med blå himmel😊💙😊 ... læs mere
I 89 kommuner er der nu færre huse til salg end sidste år

I 89 kommuner er der nu færre huse til salg end sidste år

Boligsidens nye udbudstal for primo september viser, at det samlede udbud af villaer og rækkehuse har været faldende i næsten alle landets kommuner sammenlignet med samme tidspunkt sidste år ... læs mere
Loading...