|

Atter rally og oktoberfest i Ans

Det var en god tradition, som Kjellerup og Omegns Motorklub og Ans IF for to år siden fik sat i gang sammen med Ans Idræts- og Kulturcenter. En weekend, der startede med rally på en række hastighedsprøver i det midtjyske, og som fik en festlig afslutning i Ans Idræts- og Kulturcenter, hvor der var oktoberfest.

Ans Idræts- og Kultur Center danner fredag den 21. og lørdag den 22. oktober rammen om Danboring Rally Denmark. Her ses Kjellerup og Omegns formand Stig Kristensen (t.v.) og den flerdobbelte Danmarksmester Christian Jensen med to heidipiger og en af de rallypiger, som vil være med.

I år gentages succesen.

Fredag den 21. oktober og lørdag den 22. oktober er der atter rally i det midtjyske, når Int. Danboring Rally Denmark køres med Ans som centrum. Og hvor det hele afsluttes med en gigantisk oktoberfest i Ans Idræts- og Kulturcenter, hvor der er rallycentrum.

”Mange lokale firmaer valgte at bruge oktoberfesten til at tyvstarte sæsonen for julefrokoster, og det håber vi naturligvis også, at det vil ske i år,” siger Christian Jensen. ”Vi har mærket stor opbakning fra de lokale firmaer med deres deltagelse.”

I de to første udgaver af Int. Danboring Rally Denmark havde han en dobbeltrolle. Han var med på rallyprøverne bag rattet af sin Peugeot 208 Turbo 16, men valgte i vinterens løb at indstille sin aktive karriere. Men passionen for rally er der fortsat.

”Jeg kører ikke længere, men bakker naturligvis op om sporten, og jeg vil sammen med min hjemby og min stamklub gøre alt, hvad jeg kan for at vi får en flot finale for den danske rallysæson,” siger Christian Jensen.

”Christian har gennem sin rallykarriere tydeligt vist, at han er i stand til at promovere sporten vidt og bredt, og derfor er vi glad for, at vi har kunnet indgå dette samarbejde med ham, Ans IF og Ans Idræts- og Kulturcenter omkring løbet,” siger Stig Kristensen, der er formand for Kjellerup og Omegns Motorklub.

”Vi trækker på samme hammel, og vi vil løfte dette højere op end tidligere. Med vores fælles aftale kan vi i KOM lægge fokus på det sportslige, mens vi kan lægge alt omkring den festlige afslutning i hænderne på Christian, Ans IF og folkene omkring AIKC, som virkelig formår at skabe en fest.”

Int. Danboring Rally Denmark er finalen i kampen om det danske mesterskab i rally, men er også en afdeling af internationale turneringer.

”Vi forventer også at få stor deltagelse i DM-finalen fra såvel de danske kørere som de udenlandske kørere. Det er ikke uden grund, at vi har løbet på den internationale kalender,” siger Stig Kristensen.

Fakta

Int. Danboring Rally Denmark er et internationalt rally, som afvikles den 21.-22. oktober. Løbet får base i Ans mellem Viborg og Århus og tæller til West Euro Rally Cup og de danske mesterskaber i rally.

Nærmere info

www.rallydenmark.dk

Løbsleder Kenneth Svendsen

Telefon 29 33 50 00

ks@rallydenmark.dk

Pressekontakt Morten Alstrup

Telefon 20 20 74 22

presse@rallydenmark.dk

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Nyt fra LECA

Nyt fra LECA

Så er vi klar med årets første nyheder ... læs mere
VITAMIN BOOST uge 4

VITAMIN BOOST uge 4

Fra Favrskov Erhvervsråd ... læs mere
Lej en PØLSEVOGN med "DET HELE" og læs lidt Pølsehistorie, om PØLSEVOGNEN, der fyldte 100 år forleden dag

Lej en PØLSEVOGN med “DET HELE” og læs lidt Pølsehistorie, om PØLSEVOGNEN, der fyldte 100 år forleden dag

Lej en komplet pølsevogn med alt hvad der hører sig til. Inklusiv en pølsemand/kvinde. 1964 : Læs yderligere NOSTALGI om tilladelse til at sælge Pølser med REMOULADE og AGURKESALAT ... læs mere
På høje tid at genåbne butikkerne

På høje tid at genåbne butikkerne

AF Mette Nøhr, Af Byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti i Favrskov Grønhøjvej 33, 8450 Hammel ... læs mere
Generalforsamling I NATTERAVNENE  Hadsten-Hinnerup 2021

Generalforsamling I NATTERAVNENE Hadsten-Hinnerup 2021

Den årlig ordinære generalforsamling for Natteravnene i Hadsten–Hinnerup er netop afholdt ... læs mere
LETBANE TIL HINNERUP

LETBANE TIL HINNERUP

Af Charlotte Green, Byrådsmedlem, Det Konservative Folkeparti ... læs mere
FLERE BØRN MED HANDICAP SKAL SPILLE HÅNDBOLD

FLERE BØRN MED HANDICAP SKAL SPILLE HÅNDBOLD

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
HSK Fodbold får ny samarbejdsklub

HSK Fodbold får ny samarbejdsklub

Den 1. januar 2021 indgik vi i HSK Fodbold en ny samarbejdsaftale med Randers FC, der betyder, at vi i de kommende år vil være en del af Randers FC Klubfællesskabet ... læs mere
Loading...