|

Tandem-koncert med årets vinder af P2 Ildsjæleprisen, cellisten Ida Riegels og guitaristen Frederik Munk Larsen.

Som følge af COVID-19 er tilhørerantallet begrænset til 45 personer.
Billetter kan kun købes ved indgangen og således ikke i forsalg. Billetprisen er kr. 100,- pr. voksen. Børn under 12 år gratis adgang.
Billetterne sælges fra kl. 13.30 på koncertdagen.
Betaling kan ske enten via mobil-pay eller med kontanter.

Detaljer om arrangementet:

  • Hvornår:
‘Med en cello og guitar på bagagebæreren’

Mød cellisten Ida Riegels, som gennem de seneste år har etableret sig som cyklende cellist med turneer på cykel hele vejen op gennem Europa og gennem Danmark og den vandrende guitarist, Frederik Munk Larsen når de kommer cyklende til Ulstrup Slot d 23. august.

Både Ida Riegels og Frederik Munk Larsen har et hav af koncerter bag sig og har rejst med musikken i mange fjerne dele af verden.
Denne sommer krydser deres veje for første gang til en håndfuld koncerter og et par hundrede km på tandem gennem Danmark.
På programmet er Bach og spansk musik for cello og guitar, samt et par af musikernes egne kompositioner.

Ida er uddannet cellist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har turneret i flere dele af  verden. Både USA, og Europa, men også fjerne steder som Indien, Bhutan, Thailand og Japan. 
Hun spiller på en cello hun selv har bygget fra grunden af. Den er specielt designet til at fremme de dybe overtoner og hun har gennem de seneste år etableret sig som cyklende cellist og blev i foråret 2020 tildelt Danmarks  Radios pris “Årets ildsjæl”. 

Frederik Munk Larsen er lektor ved konservatoriet i Aarhus og en af landets mest anerkendte guitarister med en aktiv solokarriere i både ind og udland. Han har vundet flere internationale priser, blandt andet Yamahas Europæiske Musikkonkurrence. Han er især blevet kendt for sine koncertture til fods med guitaren på ryggen gennem hele Danmark. 

Blandt cyklister siger man, at det at køre på tandem er den ultimative måde at lære hinanden bedre at kende på. Og det er netop hvad Ida Riegels udforsker på hendes sommerturne gennem Danmark på tandem med forskellige medspillere undervejs.

Koncerten d 23. august er del af Ida Riegels’ årlige koncerttur på cykel, som man kan læse mere om på hendes blog: ida-riegels.dk

“Jeg interesserer mig for det der sker mellem musiker og publikum. Hvordan lytteren er med til at give musikken liv.” /  Ida Riegel. 

Timen inden koncerten, som starter kl. 15.00, er der mulighed at købe et glas vin og nyde Ulstrup Slots smukke omgivelser.

Se en kort video om turen. 

Se også Aftenshowet:. “1.000 km Cello”

Når turplanen er på plads har Dansk Cyklistforbund meldt ud at de vil reklamere  for koncerterne og de etaper hvor publikum kan cykle med. 

OBS! Hold øje med eventuel aflysning pga. Covid 19 på ulstrupslot.dk

 


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
2 færdselsuheld lørdag formiddag

2 færdselsuheld lørdag formiddag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kræftens Bekæmpelse - Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Kræftens Bekæmpelse – Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Søndag går mange på gaden til den årlige landsindsamling, men desværre er det en helt anden indsamling end den, du kender ... læs mere
Arkivet er lukket indtil videre!

Arkivet er lukket indtil videre!

Som følge af Covid-19 kan vores gæster ikke besøge arkivet ... læs mere
Kære alle  Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Kære alle Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst ... læs mere
Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Flere varianter af mini Jelly-Cups kaldes tilbage grundet kvælningsfare hos små børn ... læs mere
Loading...