|

Livets Vand på Ulstrup Slot. Floden og slottet. En eventyrlig picnic. Fri entre.

Detaljer om arrangementet: Hvornår: 9. jun. 2019 kl. 13:00 – 16:00 En sejlende trup af skuespillere, artister og musikere fra Livets vand, ankommer til Ulstrup Marina hvor de modtages af det lokale bådelaug, publikum og eventyrfigurer fra fortidens fortællinger. Sammen bevæger de sig i et optog til Ulstrup Slot, som ligger placeret mellem floden og […]

Detaljer om arrangementet:

  • Hvornår:

En sejlende trup af skuespillere, artister og musikere fra Livets vand, ankommer til Ulstrup Marina hvor de modtages af det lokale bådelaug, publikum og eventyrfigurer fra fortidens fortællinger. Sammen bevæger de sig i et optog til Ulstrup Slot, som ligger placeret mellem floden og skoven.

Ved slottet etableres en fælles picnic, hvor artister, musikere og skuespillere forvandler slottes have til et univers, hvor indtryk af forskellige tidsaldre og epokers kunst og fortællinger spiller sammen og skaber en eventyrligt oplevelse.
Publikum opfordres til at medbringe egen picnickurv, gerne inspireret af dagens tema om det eventyrlige.

kl. 13.00 Livets Vand ankommer til Ulstrup Marina
kl. 13.15: Fælles optog bevæger sig fra Ulstrup Marina til Ulstrup Slot
kl. 14.00 – 16.00: Eventyrlig Picnic ved Ulstrup Slot.

Arrangementet i Ulstrup udgør en del af et 3 uger langt performanceforløb, som er iscenesat som en trilogi via vandveje. Hver performance kan opleves uafhængigt af det samlede forløb, hvor 9 personligheder bevæger sig ned ad Gudenåen på pramme og både ud til havet på vej mod en ny begyndelse.

Livets Vand er et tværæstetisk kunst- og kulturprojekt som følger vandets veje; Kilden, Floden og Havet. Med start ved Arnakkekilden’s udspring i Silkeborg (Kilden), langs Gudenåen (Floden) og udvalgte steder langs øst- og vest kysten (Havet), sættes der særligt perspektiv på vandet og dets betydning via pladsspecifik udendørs kunst og performance.

Kilden – tilblivelsen: Her vil området omkring Arnakkekilden iscenesættes og med udgangspunkt i stedets historie og lokalitet bliver der skabt et site-specifik udendørs performance forløb under jorden, på bygninger, i træerne under og over vandet. Her “fødes” ni forskellige personligheder med hver deres medfødte evne og drivkraft. 

Floden – rejsen: På pramme og både vil truppen bevæge sig langs Gudenåen med seks stop undervejs, før de når til havet. Hele iscenesættelsen, med at komme sejlende til lokationen og blive mødt af publikum og indtage pladsen, har spor i middelalderens og renæssancens omrejsende teater, men er brudt af det moderne performative. 

Havet – afskeden: Ved Randers Fjord opløses truppen og drager videre mod pladser som ligger ud til havet. De afsluttende performances vil foregå i havets naturomgivelser ved Samsø og Fjaltring. Her vil store afstande og horisonten og følelsen af noget uendeligt indgå som nye perspektiver.

Arrangør: Teaterlab Hakkehuset  Silkeborg og Kunstforeningen River Art Silkeborg

Støttet af Europæisk Kulturregion

Ulstrup Slot. Ulstrup Skovvej 20, 8860 Ulstrup

 


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplysert ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Kære ‘Sat på spidsen’

Kære ‘Sat på spidsen’

Jeg har noteret mig jeres oprigtige bekymring for, om den nytiltrådte socialistiske regering nu sender Laurbjergs trinbræt i syltekrukken sammen med alle de andre trafikprojekter, som ellers var med i den tidligere regerings store trafikaftale, der blev indgået sammen med ... læs mere
Sigtet for at true med at skyde piges hest

Sigtet for at true med at skyde piges hest

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Udeklarerede hasselnødder i müsli

Udeklarerede hasselnødder i müsli

Tilbagrtrukne Fødevarer ... læs mere
NABOHJÆLP

NABOHJÆLP

Nabohjælp, fusk, vennetjeneste, sort arbejde. Ja tak Mere af det. Læs Ole Juuls klumme ... læs mere
God nattevagtsdækning på plejecentrene

God nattevagtsdækning på plejecentrene

Foranlediget af Ældrerådet blev det med 2019-budgettet besluttet at gennemføre en undersøgelse af bemandingen om natten på plejecentrene ... læs mere
Hvad så, Laurbjerg?

Hvad så, Laurbjerg?

Vores nye transportminister vil tage alle vedtagne trafikprojekter op til fornyet overvejelse. Det kommer måske til at gå ud over trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
Klimapopulisme er det nye sort

Klimapopulisme er det nye sort

Alle snakker om klima – (stort set) ingen gør noget ved det… ... læs mere
Loading...