|

Pressemeddelelse

Inspirerende og fornøjeligt FrivilligTræf 2017

Detaljer om arrangementet:

  • Hvornår:

Toppræstationer, pandekager og underholdende foreninger. Sådan ser programmet ud for FrivilligTræf 2017, der i år holdes i Østervangshallen i Hadsten 26. oktober kl. 18-21. 

Det er fjerde gang at Favrskov Kommune inviterer ALLE frivillige i kommunen til FrivilligTræf. FrivilligTræf har tradition for at samle frivillige fra mange foreninger, men også frivillige uden for foreningerne er velkomne.  

– FrivilligTræf er en god mulighed for at møde andre frivillige fra kommunens mange foreninger, og samtidig er det et led Byrådets anerkendelse af den store indsats, de frivillige yder hver dag, siger borgmester Nils Borring (A). 

Alsidigt og underholdende program
I år byder FrivilligTræf blandt andet på et spændende oplæg fra tidligere assisterende håndboldslandstræner og nuværende ligahåndboldtræner i Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen, som vil fortælle om toppræstationer og teams med plads til forskelligheder og talenter. 

”La Crepe” serverer madpandekager med forskelligt fyld og så er der musikalsk underholdning ved talenter fra Favrskov Musikskole. Sidst men ikke mindst får foreningerne igen i år mulighed for at bidrage til underholdningen på hver sin stand. 

– Sidste år deltog ni foreninger i konkurrencen om at levere det mest interessante og underholdende indslag. Vi håber, at endnu flere vil være med i år og både vise, hvad de som forening arbejder med, men også giver prøver på deres evner til at inspirere og underholde deltagerne i FrivilligTræf, siger kommunaldirektør Jan Kallestrup.

I foreningskonkurrencen er der sat i alt 6.000 kr. på højkant til de tre mest populære indslag. 

Alle interesserede foreninger kan tilmelde sig foreningskonkurrencen frem til mandag 23. oktober på loni@favrskov.dk eller 2910 5828, og alle frivillige kan tilmelde sig FrivilligTræf på lgla@favrskov.dk eller 8964 6105.

Yderligere information:
Nils Borring, borgmester 3030 8224 
Jan Kallestrup, kommunaldirektør 2424 6821

Læs mere her


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Lions Club i Hadsten støtter idrætten i det nye idrætscenter

Lions Club i Hadsten støtter idrætten i det nye idrætscenter

Et ny måltavle til HSK Basketball og Hadsten Håndbold, samt tilskud til kortbanehåndbold er blevet sat i verdenen i det nye idrætscenter i Hadsten, ved Hadsten Skole ... læs mere
Overrækkelse af Landsbyprisen 2018 til Sall

Overrækkelse af Landsbyprisen 2018 til Sall

Byparken i Sall er et af de mange projekter, som landsbyen har virkeliggjort i de seneste år ... læs mere
Generationsskifte i gang på Favrskov-skoler

Generationsskifte i gang på Favrskov-skoler

Anne Gammelby Lybecker Inden for et halvt år går tre skoleledere på pension, og en fjerde har søgt nye udfordringer på en Aarhus-skole. Derfor er der lige nu gang i jobopslagene for at få de rette ansøgere til skolelederstillingerne i ... læs mere
SAT PÅ SPIDSEN HOLDER FERIE

SAT PÅ SPIDSEN HOLDER FERIE

Resten af maj måned holder klummeredaktøren ferie ... læs mere
DAGENS RET

DAGENS RET

Til tider bør man sætte sig ned og være tilfreds med det, man har ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Grillost med indhold af bakterier ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

ANNONCE : Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten . Du er måske allerede idag medlem af en klub, ... læs mere
Indbrud i Voldum

Indbrud i Voldum

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Serie 2 ud i sæsonens vigtigste kamp mod LIK

Serie 2 ud i sæsonens vigtigste kamp mod LIK

Af fodboldformand Gert Jensen ... læs mere
ORDET SKABER, HVAD DET NÆVNER...

ORDET SKABER, HVAD DET NÆVNER…

Stop de onde, hadske og sårende ord, siger Ole Juul - og samtidig ønskes GLÆDELIG PINSE! ... læs mere
Dødsfald i Hadsten

Dødsfald i Hadsten

Lis Hesel er død ... læs mere
Loading...