|

PRESSEMEDDELELSE

TV-lægen Charlotte Bøving på Hinnerup Bibliotek

Detaljer om arrangementet:

  • Hvornår:

Der er dømt spændende foredrag med TV-lægen Charlotte Bøving, når Kræftens Bekæmpelse Favrskov Lokalafdeling i samarbejde med Favrskov Kommune inviterer alle interesserede til at møde den kontante, ærlige og direkte læge fra DR2 programserien “Lægen flytter ind” på Hinnerups Bibliotek den 20. marts kl. 19.30.

I foredraget fortæller Charlotte Bøving sjove anekdoter fra programmerne, der er blevet blandt de mest sete DR2 programmer nogensinde. På bare seks uger har hun i programmerne taget deltagere med dårlig og uhensigtsmæssig livsstil ved hånden og vist både dem og seerne, hvor lidt der rent faktisk skal til i hverdagen for at skabe mærkbare sundhedsmæssige ændringer.

Som tidligere dansk mester i disciplinen Ironman er der ingen tvivl om, at 50-årige Charlotte Bøving ved, hvad der skal til for at holde den slanke linje. Den sympatiske læge, der mandag efter mandag på DR 2 flyttede ind hos en dansk familie for at få bugt med mænds og drenges livsstilssygdomme som overvægt, forhøjet blodtryk og kolesteroltal og fedme, er ikke i tvivl om, hvad der skal til.

”Jeg træner selv hver dag med cykling, løb og styrketræning. Det bliver jeg nødt til for at holde til mit hårde program i hverdagen”, fortæller Charlotte Bøving med hentydning til kombinationen af at have sin egen lægepraksis i Varde og lave TV ved siden af.

”Jeg brænder for at sparke folk i den rigtige retning, når vi snakker livsstil. Mændene i programmerne har normaliseret deres tal på bare seks uger. Så det er tankevækkende, hvor lidt der skal til. Hvis alle danskere ville gribe i egen barm og gøre det, de inderst inde ved er rigtigt, havde vi ingen økonomiske udfordringer i vores sundhedssystem i Danmark i dag”, mener TV-lægen.

Charlotte Bøving giver i sit foredrag på en sjov og underholdende måde mange vise ord med på vejen mod en sundere livsstil – og ikke mindst, hvorfor det er så vigtigt.
”Vi vil alle gerne være her lidt længere…”, er hendes mantra.
En udtalelse, der i den grad er blevet højaktuel for hende selv, da hun i september 2016 fik stillet sin egen kræftdiagnose…
Som hun selv siger: ”Tid er det eneste, vi ikke kan købe”!en sjov og underholdende måde give vise ord med på vejen mod en sundere livsstil – og ikke mindst hvorfor det er så vigtigt… Som hun siger: Vi vil alle gerne være her “lidt længere”… En sætning, der i den grad er blevet højaktuel for hende selv, da hun i Tid: 20. marts kl. 18.30
Sted: Hinnerup Bibliotek
Pris 125,00 kr.
Billetter kan købes på Favrskovbib.dk


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Rock CHOK 2018

Rock CHOK 2018

Det sker i Sløjfen den 9 marts kl- 19 ... læs mere
Affald skal selvfølgelig sorteres

Affald skal selvfølgelig sorteres

Af byrådsmedlem for V Flemming Nørgaard ... læs mere
Venstre i Favrskov samler kræfterne

Venstre i Favrskov samler kræfterne

NYHEDER FRA VENSTRE I FAVRSKOV ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Flere kræftpatienter behandles til tiden, men det afhænger af, hvor man bor ... læs mere
Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 354

Ugens naturbilleder nr. 354

Velkommen til marts - den første forårsmåned. Glæder du dig også til forårsblomsterne? Dog er der udsigt til, at tålmodigheden kommer på prøve. Vi skal jo "have vejret med" og umiddelbart er det ikke gået op for vejret, at årstiden ... læs mere
MÅNEDENS KLUMME.

MÅNEDENS KLUMME.

af Sven Erik Ginge, jour emer ... læs mere
SYNG FORÅRET IND

SYNG FORÅRET IND

MED HADSTEN BLANDEDE KOR ... læs mere
NYT fra NATTERAVNENE i Hadsten - Hinnerup

NYT fra NATTERAVNENE i Hadsten – Hinnerup

Natteravne har afholdt deres årlige generalforsamling og nu har de konstituerede sig selv ... læs mere
Ingen indbrudsbølge i vinterferien

Ingen indbrudsbølge i vinterferien

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
2 færdselsuheld på motorvejen ved Hadsten

2 færdselsuheld på motorvejen ved Hadsten

foto Allan Andersen Der skete et færdselsuheld i går kl. 15.38 på Nordjyske Motorvej ved Hadsten. Der opstod kø på motorvejen, og en 47-årig mand nåede ikke at bremse og kørte sin bil ind i bagenden på en bil ført ... læs mere
Pressemeddelse fra Hjerteforeningen

Pressemeddelse fra Hjerteforeningen

Foredrag og generalforsamling i Hjerteforeningen Favrskov ... læs mere
Loading...