|

Sigurd Barrett fejrer 40 år på scenen

I Randers Festuge kan man på Randers EgnsTeater opleve en af landets mest alsidige og produktive kunstnere, når musiker, komponist, forfatter og tv-vært Sigurd Barrett giver en række eksklusive koncerter kaldet ”En aften med Sigurd”, hvor han fejrer sine 40 år på scenen. Det bliver det eneste sted i Danmark, man kan opleve det særlige jubilæumsshow. At det netop bliver Randers, der lægger scene til den erfarne entertainers jubilæum, giver god mening, for det var her, det hele begyndte.

Sigurd Barrett Fri presseanvendelse

Detaljer om arrangementet:

  • Hvornår:

”Jeg glæder mig meget til at spille mit 40 års jubilæumsshow i Randers Festuge. Især fordi det allerførste job, jeg nogensinde spillede, faktisk var i Randers. Det var nemlig på Kongens Ege hotellet i 1979,” fortæller Sigurd Barrett.

”Jeg har altid været glad for at komme i Randers og spille mine koncerter – ikke mindst i Randers Festuge. Og jeg har spillet masser af koncerter i Randers gennem årene for både børn og voksne,” siger han.

Kun for voksne

Selv om Sigurd Barrett blandt andet er kendt for at lave både tv, musik og bøger for børn, så er de små denne gang nødt til at blive hjemme.

”Det bliver nogle ganske særlige og eksklusive koncerter for et voksent publikum med sang, fortælling og masser af klaverspil med små caféborde, hvor man kan nyde et glas rødvin, en kop kaffe eller en fadøl. Og så vil jeg ellers spille musik og fortælle anekdoter fra de 40 år,” siger Sigurd Barrett.

Og der er nok at fortælle om og musik at vælge fra. Bag sig har Sigurd Barrett hele 37 bogværker, 31 cd’er, 18 dvd’er samt flere hundrede tv-optrædener og tusindvis af koncerter i Danmark og udlandet. Og selvom han har et enormt bagkatalog at vælge fra, har der alligevel været nogle ting, der giver sig selv, fortæller han.

”Det har været svært at vælge ud, hvad jeg skal spille. Men der er en masse ting, der er helt oplagte. Jeg vil både spille gammel Leo Mathiesen-jazz. Jeg vil også synge noget sing along og nogle af de sange, som folk kender, og så vil jeg synge sange fra min Danmarkshistorie. Derudover vil jeg digte en ny aktuel sang om, hvad der foregår nu, hvor publikum kan være med,” fortælle Sigurd Barrett, der angiver en grund mere til, at det netop er i Randers, koncerterne foregår.

”Jeg har indledt et nyt samarbejde med Randers EgnsTeater og har skrevet musicalen ”Juleevangeliet the musical”, som skal spille på Randers EgnsTeater til december. Derfor er det også naturligt, at jeg fejrer mit 40-års jubilæum netop i Randers Festuge,” siger Sigurd Barrett, der på scenen får selskab af lokale kræfter i form af Randers EgnsTeater Kor, der vil synge med på en del af sangene.

Jubilæumskoncerterne foregår på Randers EgnsTeater 13. til 16. august klokken 19.30.


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Indbrud i Søften

Indbrud i Søften

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld i Hadsten

Færdselsuheld i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter

Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter

Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene ... læs mere
MESTER JAKOB - MESTER JAKOB - sover du -- nej nej tværtimod

MESTER JAKOB – MESTER JAKOB – sover du — nej nej tværtimod

BAGERMESTER JAKOB OVERGAARD åbnede i weekenden sit nye BAGERI og BAGER- FORRETNING I DET NYE SUNDHEDSHUS i HADSTEN ... læs mere
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Affaldssorteringen kan stadig blive bedre i Favrskov ... læs mere
Længere åbningstid om fredagen i kommunens daginstitutioner

Længere åbningstid om fredagen i kommunens daginstitutioner

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd og borgmesterkandidat for Venstre, formand for Børne- og Skoleudvalget ... læs mere
Sejr i sæsonens første hjemmekamp

Sejr i sæsonens første hjemmekamp

Lørdag d. 14/9 tog Hadsten Håndbolds 1. divisionsdamer imod oprykkerne fra IF Stjernen, til sæsonens ... læs mere
Loading...