|

Betragtninger på en søndag – inden den 19/11:

Vi har modtaget følgende indlæg fra byrådskandidat for Venstre Per Rasmussen

Billede :  Per Ramussen (V)

Betragtninger på en søndag – inden den 19/11:

En spændende dag venter – som debutant er det svært at vide, hvor står man henne, selvom jeg føler jeg har fået fantastisk mange positive tilkendegivelser. Det er jeg stolt over og også ydmyg omkring.

Dog har jeg lovet mig selv, skulle jeg blive valgt, jamen så er det så simpelt at jeg vil kæmpe 100% for de ting jeg står for….jeg vil og kan ikke ændre på mine egne holdninger og kan ikke se mig selv i øjnene, hvis ikke jeg lever op til det, jeg står for. Jeg vil dog også være den person der er klar til at arbejde på tværs for at sikre et stærkt Favrskov i fremdrift til gavn for alle. På tværs af byerne og vi bliver nødt til at sikre at alle bliver hørt og at alle byer bliver tilgodeset.

Den sidste uges tid, har jeg fået en del henvendelser omkring hvor jeg står i forskellige situationer – de er besvarede og det betyder at der fra min side vil komme nogle forslag til byrådsmøderne, hvis jeg bliver valgt…..tak for de positive input. Gode konstruktive forslag.

Uanset hvad så har jeg et tidskrævende job, som jeg ikke går på kompromis med, men tingene kan godt hænge sammen. Det er der styr på. Frivilligt arbejde er for mig også vigtigt og det bliver der heller ikke ændret på.

Til sidst synes jeg der bruges meget tid på at finde ting som respektive statsministre, statsministerkandidater, folketingsmedlemmer, etc. laver af ting, der ikke følger bogen. Jeg synes oprigtigt talt at det er med til at ødelægge troværdigheden omkring politik…det er ganske enkelt ikke godt nok…men det skal jo ikke præge et kommunalvalg.

Jeg håber meget på Jeres opbakning – jeg vil dog også benytte lejligheden til at sige, at det har været en spændende proces. Uanset hvad.

Til sidst omkring den 19/11: Jeg ønsker Jer alle held og lykke, mest til mine medspillere, men også til vores modspillere og håber på en fremadrettet, positiv fremgang for Favrskov kommune på tværs af byerne og politiske interesser.

Per Rasmussen

Høgevænget 17

8370 Hadsten

Telefon 20-205880.

Kandidat til Kommunalvalget for Venstre i Favrskov

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ny vandforsyningsplan i Favrskov Kommune

Ny vandforsyningsplan i Favrskov Kommune

Byrådet i Favrskov Kommune har vedtaget ’Vandforsyningsplan 2020-30’ på deres møde 15. december 2020 ... læs mere
EN TUR MED BUSSEN...

EN TUR MED BUSSEN…

20. december og Kurt Villy er til en afveksling i det nostalgiske hjørne. I dag skal vi med rutebilen, og undervejs hilses der på både Amorsen, Lars Madsen og Poul Erik Jensen ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Julefrokosten 2020

Julefrokosten 2020

En symfoni af fisk og skaldyr ... læs mere
Intim nytårsmenu for 2020

Intim nytårsmenu for 2020

Afhenting fra Bakkjærsminde Gårdbutik Hammelvej 160 Laurbjerg 8870 Langå På tlf.: 40 17 27 81 e-mail: knud.schou@mail.dk ... læs mere
PEBERNØDDER - EN RIGTIG JULESPISE...

PEBERNØDDER – EN RIGTIG JULESPISE…

Den 19. december skal vi til bager. Vi møder arabere og en tyk kvinde i dag. Gad vide, hvad de har til fælles...? ... læs mere
Det kimer nu til julefest – men ikke i kirkerummet

Det kimer nu til julefest – men ikke i kirkerummet

Af Erik Bertelsen, Vejerslev-Aidt-Thorsø Menighedsråd ... læs mere
FÆRDSELSUHELD

FÆRDSELSUHELD

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Hadsten i Julehumør

Hadsten i Julehumør

Se programmet her på Pingvinnyt ... læs mere
Loading...