|

Blå aften i Sløjfen

Kom med til en aften hvor Østdanmark, Vestdanmark, England og Finland mødes i et musikalsk overflødighedshorn af lækre blå toner, når Blues Explosion tirsdag d. 3. november tager publikum hele vejen rundt i bluesens verden.

Selv om bandet er en nyere konstellation, er der tale om erfarne musikere, og ifølge en anmelder var der ikke antydning af ”nybegynderband”, da de tilbage i efteråret 2019 spillede deres anden koncert på debut-turnéen.

Aftenen vil byde på bl.a. Big Creek Slim solo, Samantha Smith og Christian Bundgård alene sammen, Big Creek Slim med band – og duet med Samantha. Samt alle samlet på scenen sammen til et fyrværkeri af en lang blå finale.

Koncerten starter kl. 19.30, men der er mulighed for ved billetkøb at tilkøbe en buffet fra Skafferiet i Hinnerup. Den serveres fra kl. 18. Billetter kan købes via hadstenkulturhus.dk eller på dit lokale bibliotek i Favrskov.

 

BLUES EXPLOSION ER:

BIG CREEK SLIM (vokal, guitar) – Årets Danske Bluesnavn 2015, DMA Årets Blues Album 2016 og 2017. Han har en stemme og blues-feeling uden lige. Hans blues er inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker.

SAMANTHA SMITH (vokal) – Den engelske sangerinde har sunget gospel, blues, soul og jazz siden barnsben. Hun har sunget backing for en perlerække af andre kunstnere blandt andre Paul McCartney, Tina Turner, Simply Red, George Michael, Depeche Mode, Mariah Carey og Andrew Lloyd Webber.

PETER NANDE (mundharpe) – Årets Danske Bluesnavn 2007, en del af Big Creek Slim Band, Blues Jamboree og trioen Lothar, Nande & Schack.

MIKKO PELTOLA (trommer) – Finlands førende blues trommeslager, har sammen med sit faste finske band Tomi Leino Trio været backing band for stort set samtlige amerikanske blues artister.

NIELS NELLO MOGENSEN (bas) – Startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids, og har været en fast del af Aarhus’ blues-miljø siden blues-boomet sidst i 80’erne.

CHRISTIAN BUNDGÅRD afløser Troels Jensen som desværre gik bort i juli måned efter kort tids sygdom. Christian tilhører den nye unge generation af danske blues pianister. Han har spillet med og fået undervisning af bl.a. Troels og også af Hans Knudsen og Esben Just. Desuden er Christian en glimrende sanger.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Udeklareret allergen æg i karrysild på glas

Udeklareret allergen æg i karrysild på glas

Dagrofa A/S tilbagekalder et parti Gestus Orient karrysild, da de ved en fejl er blevet mærket med en etikette for ”kryddersild” ... læs mere
Tænd et lys, for en du har kær

Tænd et lys, for en du har kær

Det er en smuk lysceremoni, der symboliserer håbet om, at kræft en dag kan bekæmpes, samtidig med at vi mindes dem, vi har mistet ... læs mere
Jyske Mesterskaber i M+32 A-rækken i Hadsten

Jyske Mesterskaber i M+32 A-rækken i Hadsten

Hadsten og NMT-Byens Arena havde søndag den 11. oktober 2020 den ære at lægge baner og anlæg til afholdelse af JM-finalen i M+32 A-rækken ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Mugdannelse på to slags pitabrød

Mugdannelse på to slags pitabrød

Coop Danmark A/S tilbagekalder pitabrød af mærkerne Änglamark og Coop 365 Jumbo, da der er risiko for mugdannelse på produkterne ... læs mere
Quiz-tid på Hadsten Bibliotek

Quiz-tid på Hadsten Bibliotek

Så er det igen quiz-tid på Hadsten Bibliotek, når efterårssæsonens eneste litterære lørdagsquiz spænder af lørdag d. 17. oktober kl. 10.30 ... læs mere
Fire papegøjer stjålet i Hvorslev

Fire papegøjer stjålet i Hvorslev

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
SEX PÅ HJERNEN?

SEX PÅ HJERNEN?

Er vores folkevalgte inde på borgen og medierne blevet helt og aldeles sex-fikserede? ... læs mere
Sct. Georgs Gildet donerer 5.000 kr.

Sct. Georgs Gildet donerer 5.000 kr.

Pengene går til TRYG-Fondens Familiehus i Hammel ... læs mere
Den sidste udrykning på brandbilmusset i Oksbøl

Den sidste udrykning på brandbilmusset i Oksbøl

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Loading...