|

BREAKING NEWS fra HSK-fodbold

Simon Buus Olsen har valgt at stoppe i HSK Fodbold.


 
 
Det blev desværre kun til et år for Simon Buus Olsen i HSK Fodbold. Simon valgte tidligere på ugen at træde tilbage som cheftræner for Serie 2 mandskabet i Hadsten.
Efter et udramatisk forløb har Simon måttet indse, at tiden simpelthen er blevet for knap til også at engagere sig som fodboldtræner.

Formand for HSK Fodbold Gert Jensen udtaler således om Simons afgang:
”- Det er beklageligt, at Simon ikke har kunnet få enderne til at mødes for 2018 omkring trænerjob hos os. Vi har været rigtig glade for Simon i den tid, han har været hos os, og vi er kede af, han må stoppe, men vi har stor respekt for den beslutning, Simon har truffet. Vi er allerede i gang med at finde en afløser for Simon, selv om tidspunktet ikke er det mest gunstige at finde en træner.

Simon er også rigtig træt af at måtte indgive sin afgang:
”- Jeg har fået et civilt job som har krævet langt mere, end jeg lige havde troet, da jeg gik ind til det. Jeg har virkelig prøvet at få passet alt ind, men har måttet indse, at enderne simpelthen ikke kan mødes her. Der er ingen der beklager dette mere end mig, men jeg har faktisk kun haft spillerne og klubben i tankerne, da jeg måtte tage beslutningen.
Det ville ikke være fair over for spillerne og klubben, hvis jeg fortsatte på 75-80 %, når de giver sig 100 %. Så det er i ren respekt over for dem, at jeg har truffet denne beslutning.
Det har virkelig været en svær beslutning, for jeg har været helt vild med jobbet i HSK Fodbold og spillerne som alt for ofte er blevet kritiseret helt forkert i min optik. De er nogle fantastiske gutter, der virkelig vil det her og har en vindermentalitet ud over, hvad jeg har oplevet før.
Jeg kommer til at savne deres engagement, talent med bolden og det sociale der har været helt vildt fedt og sjovt.
Jeg vil også lige nævne, at jeg er virkelig glad for den måde HSK Fodbold og specielt Gert tog min opsigelse på. Det var med fuld forståelse og respekt overfor min beslutning, det er jeg virkelig taknemmelig over.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at HSK Fodbold nok skal få udlevet det potentiale der ligger i klubben, og jeg glæder mig til at følge med udefra, i det omfang tiden tillader”.

Simon Buus Olsen, 4113 8482

Gert Jensen, 3036 6615

står til rådighed for yderligere spørgsmål.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Hadsten Bio – Nu med opera ... læs mere
GENERATION DUM!

GENERATION DUM!

På det seneste har vi på TV2 kunnet se, at det er ganske almindelig praksis, at gymnasieelever som den mest naturlige ting i verden pjækker fra undervisningen ... læs mere
Nyt tag og ventilationssystem til Inside

Nyt tag og ventilationssystem til Inside

Bedre indeklima og et mindre el-forbrug bliver resultatet, når Kultur- og Sundhedscenter Inside i Hammel får nyt tagbelægning og ventilationssystem ... læs mere
Loading...