|

BREAKING NEWS fra HSK-fodbold

Simon Buus Olsen har valgt at stoppe i HSK Fodbold.


 
 
Det blev desværre kun til et år for Simon Buus Olsen i HSK Fodbold. Simon valgte tidligere på ugen at træde tilbage som cheftræner for Serie 2 mandskabet i Hadsten.
Efter et udramatisk forløb har Simon måttet indse, at tiden simpelthen er blevet for knap til også at engagere sig som fodboldtræner.

Formand for HSK Fodbold Gert Jensen udtaler således om Simons afgang:
”- Det er beklageligt, at Simon ikke har kunnet få enderne til at mødes for 2018 omkring trænerjob hos os. Vi har været rigtig glade for Simon i den tid, han har været hos os, og vi er kede af, han må stoppe, men vi har stor respekt for den beslutning, Simon har truffet. Vi er allerede i gang med at finde en afløser for Simon, selv om tidspunktet ikke er det mest gunstige at finde en træner.

Simon er også rigtig træt af at måtte indgive sin afgang:
”- Jeg har fået et civilt job som har krævet langt mere, end jeg lige havde troet, da jeg gik ind til det. Jeg har virkelig prøvet at få passet alt ind, men har måttet indse, at enderne simpelthen ikke kan mødes her. Der er ingen der beklager dette mere end mig, men jeg har faktisk kun haft spillerne og klubben i tankerne, da jeg måtte tage beslutningen.
Det ville ikke være fair over for spillerne og klubben, hvis jeg fortsatte på 75-80 %, når de giver sig 100 %. Så det er i ren respekt over for dem, at jeg har truffet denne beslutning.
Det har virkelig været en svær beslutning, for jeg har været helt vild med jobbet i HSK Fodbold og spillerne som alt for ofte er blevet kritiseret helt forkert i min optik. De er nogle fantastiske gutter, der virkelig vil det her og har en vindermentalitet ud over, hvad jeg har oplevet før.
Jeg kommer til at savne deres engagement, talent med bolden og det sociale der har været helt vildt fedt og sjovt.
Jeg vil også lige nævne, at jeg er virkelig glad for den måde HSK Fodbold og specielt Gert tog min opsigelse på. Det var med fuld forståelse og respekt overfor min beslutning, det er jeg virkelig taknemmelig over.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at HSK Fodbold nok skal få udlevet det potentiale der ligger i klubben, og jeg glæder mig til at følge med udefra, i det omfang tiden tillader”.

Simon Buus Olsen, 4113 8482

Gert Jensen, 3036 6615

står til rådighed for yderligere spørgsmål.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

På littera-tur gennem Norden

På littera-tur gennem Norden

Hadsten Bibliotek slutter denne sæsons boganbefalinger den første lørdag i måneden af med fem nordiske romaner ... læs mere
Indbrud i Haldum

Indbrud i Haldum

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Deltag i Nordea`s forårskonkurrencer

Deltag i Nordea`s forårskonkurrencer

Er både for børn og voksne ... læs mere
Indlæg om priser på byggesagsbehandling.

Indlæg om priser på byggesagsbehandling.

Af byrådsmedlem for Venstre Anders G. Christensen ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Kræftpatienter står alene med seksuelle problemer ... læs mere
Kunsten at skænke en perfekt GUINNESS

Kunsten at skænke en perfekt GUINNESS

Pingvinnyts udsendte medarbejder , klummeskriver Eigil Jacobsen har været på kursus i Dublin i - hvordan man skænker en rigtig fadøl ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Spor af nødder i måltidssalater ... læs mere
Kommentar til artiklen her på Pingvinnyt om en Ford Mustang/Thunderbird

Kommentar til artiklen her på Pingvinnyt om en Ford Mustang/Thunderbird

Artiklen har overskriften DA STATIONSFORSTANDEREN FIK ET KYS ... læs mere
Nyt fra LIONS KLUBBEN i Hinnerup

Nyt fra LIONS KLUBBEN i Hinnerup

Tulipaner hjælper Favrskovs unge ... læs mere
Indbrud hos private i Hinnerup

Indbrud hos private i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Pressemeddelelse fra Lions Klubberne i Favrskov

Pressemeddelelse fra Lions Klubberne i Favrskov

Irsk aften i Sløjfen var igen en succes ... læs mere
Loading...