|

Budget Favrskov kommune

Læserbrev fra Byrådsmedlem Grethe Villadsen, Socialdemokratiet

Grethe Villadsen

 

På borgermødet i Hinnerup vedrørende Budget 2018 – 21, var der mange gode indslag fra salen. Nu er høringssvarene læst og vurderet, og budgettet er vedtaget.  Det har været en god proces med den vigtige borgerinddragelse. 

Der har i hele forløbet været mange tilkendegivelser. Specielt har jeg været rigtig glad for alle de positive tilkendegivelser og opbakning til, at jeg startede arbejdet med at få udvidelsen af Voldum Centeret igangsat – noget før end planlagt i Plejebolighandleplanen, som vi vedtog i januar 2016.

Jeg startede processen for at fremtidssikre centeret, og det var med fuld opbakning og støtte fra den socialdemokratiske gruppe lige fra dag ét.

Aktivitetscenteret er samlingspunktet i en centerby som Voldum, da det er det eneste kommunale lokale i byen. Så opbakningen var ikke kun fra brugere, pårørende og  naboer til centeret. Den kom fra nørkleklubben, babyklubben, pensionisterne, som har rigtig mange aktiviteter dernede, og folk i hele omegnen. Stedet bruges til bl.a. fællesspisning, foredragsrækker, banko. Jeg har kun nævnt nogle af dem, der ansporede mig til at blive ved.

Jeg er også rigtig glad for, at Venstre skiftede mening fra de første generalforsamlinger i Lokalrådet i foråret 2016 og foråret 2017.

Der skal lyde en tak til lokalrådet samt friplejehjemsgruppen for det gode og konstruktive møde, vi havde den 11. april. Jeg blev endda lidt beæret, da jeg i et læserbrev af Friplejehjemsgruppen i august 2017 fik følgende omtale, hvor jeg bliver benævnt Socialdemokratiet i Voldum:

“Socialdemokratiet i Voldum har overtalt lokalrådet til midlertidigt at indstille arbejdet med at opføre et friplejehjem i Voldum på et areal beliggende naturskønt vest for Voldum kirke indtil ovennævnte forhandlinger er afsluttet, hvor det er partiets holdning, at Voldumcentret bør udvides med 10 pladser.”

Venlig hilsen

Grethe Villadsen

Byrådsmedlem (A)

Medlem af Socialudvalget samt Teknik og Miljø

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Til- og frakort
9. dec. 2017

Til- og frakort

Julehøjskoletime
14. dec. 2017

Julehøjskoletime

Julemandens Gave
16. dec. 2017

Julemandens Gave

Loading...

JUL HOS RASMINE RASMUSSEN...

JUL HOS RASMINE RASMUSSEN…

Den 8. december må Gammelnissen en tur i "Tugthuset", men det var ganske "Wunderbar", som salig Cæsar sang i sin tid ... læs mere
NYT fra LMO

NYT fra LMO

Strukturændringer presser svineproducenterne ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Er sprøjtegifte i vores fødevarer ét stort biologisk eksperiment? ... læs mere
RYGERENS JUL

RYGERENS JUL

Ja - det er lettere sagt end gjort, som Lars sagde til Uffe udenfor Skjold-Burne ... læs mere
Tag med Amorsen i byen

Tag med Amorsen i byen

Jørgen Amorsen, fotograf på PingvinNyt har været en "runde" og fået følgende på linsen ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Ny viden om Antabus: Kan vise vej til ny behandling mod kræft ... læs mere
Østjyllands Politi oplyser

Østjyllands Politi oplyser

Undgå ubudne gæster i juleferien – mød politiet og få gode råd ... læs mere
Erhvervsvenligt samarbejde i Randers og Favrskov fortsætter

Erhvervsvenligt samarbejde i Randers og Favrskov fortsætter

Randers kommune og Favrskov Forsyning fortsætter samarbejde, der gør det nemt for virksomheder at komme af med affald i begge kommuner ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 342

Ugens naturbilleder nr. 342

Fin start på DECEMBER rent vejrmæssigt. Ugen bød bl.a. på farverig solopgang, rim i græsset, blå himmel, nisseskæg i skovbunden, supermåne og gylden solnedgang ... læs mere
Nyt fra LMO

Nyt fra LMO

Tjen penge på stivelseskartofler ... læs mere
ALLETIDERS KVALITET

ALLETIDERS KVALITET

7. december. I anledning af julen burde Gammelnissen måske skrive om Jerusalems Skomager, men han vælger alligevel at blive en dag ekstra hos Konrad i Østergade ... læs mere
Loading...