|

Budget Favrskov kommune

Læserbrev fra Byrådsmedlem Grethe Villadsen, Socialdemokratiet

Grethe Villadsen

 

På borgermødet i Hinnerup vedrørende Budget 2018 – 21, var der mange gode indslag fra salen. Nu er høringssvarene læst og vurderet, og budgettet er vedtaget.  Det har været en god proces med den vigtige borgerinddragelse. 

Der har i hele forløbet været mange tilkendegivelser. Specielt har jeg været rigtig glad for alle de positive tilkendegivelser og opbakning til, at jeg startede arbejdet med at få udvidelsen af Voldum Centeret igangsat – noget før end planlagt i Plejebolighandleplanen, som vi vedtog i januar 2016.

Jeg startede processen for at fremtidssikre centeret, og det var med fuld opbakning og støtte fra den socialdemokratiske gruppe lige fra dag ét.

Aktivitetscenteret er samlingspunktet i en centerby som Voldum, da det er det eneste kommunale lokale i byen. Så opbakningen var ikke kun fra brugere, pårørende og  naboer til centeret. Den kom fra nørkleklubben, babyklubben, pensionisterne, som har rigtig mange aktiviteter dernede, og folk i hele omegnen. Stedet bruges til bl.a. fællesspisning, foredragsrækker, banko. Jeg har kun nævnt nogle af dem, der ansporede mig til at blive ved.

Jeg er også rigtig glad for, at Venstre skiftede mening fra de første generalforsamlinger i Lokalrådet i foråret 2016 og foråret 2017.

Der skal lyde en tak til lokalrådet samt friplejehjemsgruppen for det gode og konstruktive møde, vi havde den 11. april. Jeg blev endda lidt beæret, da jeg i et læserbrev af Friplejehjemsgruppen i august 2017 fik følgende omtale, hvor jeg bliver benævnt Socialdemokratiet i Voldum:

“Socialdemokratiet i Voldum har overtalt lokalrådet til midlertidigt at indstille arbejdet med at opføre et friplejehjem i Voldum på et areal beliggende naturskønt vest for Voldum kirke indtil ovennævnte forhandlinger er afsluttet, hvor det er partiets holdning, at Voldumcentret bør udvides med 10 pladser.”

Venlig hilsen

Grethe Villadsen

Byrådsmedlem (A)

Medlem af Socialudvalget samt Teknik og Miljø

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Visionsløse udvalgsformænd…

Visionsløse udvalgsformænd…

I de to første udgaver af den nye ”Lokalavisen FAVRSKOV” er de 7 nye udvalgsformænd i Favrskov Byråd blevet interviewet om deres bud på udviklingen af fremtidens Favrskov ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse Udvalgsformænd ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

For yderligere informationer kontakt Private Banking direktør Henrik Lykke, tlf. 27 27 12 21, email hl@vestjyskbank.dk ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
SAt på Spidsen

SAt på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Loading...