|

Cafe Snakbar åbner snart, og det er en drøm, der bliver til virkelighed.

Hadsten får en ægte lille cafe, som skal drives af lokale frivillige kræfter, og der er en kæmpe lokal opbakning. 


Idéen er stille vokset over et par år, og omkring nytår inviterede et par gæve initiativtagere til infomøde om ideen.

80 interesserede dukkede op en søndag eftermiddag for at høre, hvad det gik ud på, og allerede det var et tegn på den succes, som det har vist sig at blive til, fortæller Linda Kaae Hedegaard stolt. 

Cafe snakbar ligger i det nye Sundhedshus lige overfor Hadsten Station. Så alle, der skal igennem byen, kan få mulighed for at nyde en meget lækker kop kaffe, enten en ’to-go’ eller i cafeens sjove og hyggelige omgivelser.

Lokale erhversdrivende har hjulpet med donationer til inventar, ligesom mange lokale borgere har doneret møbler, som er blevet shinet op af frivillige, der har lagt mange timer i arbejdet. Om du kommer alene, sammen med vennerne eller med din familie er det hyggeligt at komme i Café Snakbar. Her er et pænt udvalg af brætspil, som man kan spille med de andre gæster.

Vores motto er hjertelighed, hjemlighed, og kvalitet. 

Kaffemaskinen er købt hjem fra Italien, og kaffebønnerne køber vi af Kim fra Kaffebaren i Hinnerup, som er barrista og selv rister bønnerne. Kim har også uddannet alle de frivillige, så vi er sikre på, at vi kan lave en god og smuk cappucino, cafe latte eller chai latte elelr hvad man nu foretrækker, udvalget af lækre varme og kolde drikke er stort. 

”Da vi er frivillige, er det vigtigt, at kunderne i cafeen er lidt tålmodige, da vi hver især kun har et par vagter om måneden. Det kan derfor tage lidt tid, inden vi kan servere med de smukkeste mønstre på toppen af kaffen. Men vi kan love, at den bliver serveret med stor hjertelighed, fortæller Linda Winding, der er en af initiativtagerne til cafeen. 

Vi bygger på frivillighed og der skal være plads til alle. Så vil du gerne være med, men måske ikke ønsker at server, kan vi altid bruge et par timer hist og her, for der er mange opgaver, der skal løses. Vi har folk til at passe og avle smukke planter, rengøringsfolk, indretningsfolk, spilansvarlige, Så har du lyst til at være en del af en stor gruppe glade mennesker i alle aldre, som alle brænder for at lave noget hyggeligt sammen, så ring endelig til os. Vi finder noget til dig. Ud over at blive en del af et stort fælleskab, så kan du få en udtalelse efter 3 måneders frivilligt arbejde. 

 

Åbningsweekenden 

Planen er, at vi normalt holder åbent onsdag, torsdag og fredag samt en gang imellem i weekenden. Men i denne åbningsweekend holder vi ekstraordinært længe åbent. På grund af Corona, kan vi ikke være de 49 personer der er plads til i cafeen, derfor udvider vi åbningstiden og hvis vejret tillader det, sørger vi får ude-servering, således mange kan besøge cafeen i løbet af weekenden.

På vores hjemmeside kan du læse det fulde program, men vi kan godt afsløre, at du kan opleve lidt af hvert og meget forskelligt fremover i cafeen. Vi vil gerne tilbyde noget for alle. 

Fredag er der stille loungemusik mellem kl. 16 og 18. Lørdag er der et oplæg om æteriske olier og søndag er der et oplæg om brætspillet Pandemic. Hele weekenden sælger vi lækre kager og lune kanelsnegle. 

 

Kontakt: Linda Hedegaard, lindakaaehedegaard@hotmail.dk, tlf. 60530502

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Corona har gjort os gladere for vores bolig -

Corona har gjort os gladere for vores bolig –

hvis ikke vi bor i etagebyggeri ... læs mere
UD I NATUREN (20)

UD I NATUREN (20)

Velkommen til maj - måneden hvor stort set alle buske og træer springer ud og der kommer igen masser af farver i naturen ... læs mere
”JULIA”

”JULIA”

I forbindelse med årsdagen for befrielsen i dag d. 5. maj er det værd at læse eller genlæse bogen ”JULIA” ... læs mere
Venstre vil bruge ekstra 200 millioner til at nedbringe ventelister i Region Midtjylland

Venstre vil bruge ekstra 200 millioner til at nedbringe ventelister i Region Midtjylland

Af regionrådsmedlem Ib Bjerregaard, næstformand i Hospitalsudvalget i Region Midtjylland, og politisk leder, formandskandidat Anders G. Christensen, Venstre ... læs mere
Usikker skolevej for Lyngås elever!

Usikker skolevej for Lyngås elever!

Hvor den stærkt trafikerede Hammelvej krydser Lyngåvej, skal Lyngås skoleelever løbe spidsrod mellem bilerne ... læs mere
Nybolig :  Nyhedsbrev | Højeste antal boligsalg i 17 år

Nybolig : Nyhedsbrev | Højeste antal boligsalg i 17 år

Danske sommerhuse stiger stadig i værdi | Oplever du, at dit hus er blevet for stort? ... læs mere
Divya Das og Kim Bildsøe om briterne og brexit

Divya Das og Kim Bildsøe om briterne og brexit

Divya Das og Kim Bildsøe fortæller om brexit set fra såvel Westminster Palace som fra helt almindelige briters synspunkt i England, Skotland, Wales og Nordirland ... læs mere
Trods høje salgstal stiger udbuddet for to ud af tre boligtyper

Trods høje salgstal stiger udbuddet for to ud af tre boligtyper

For anden måned i træk vokser det samlede udbud af ejerlejligheder og sommerhuse, imens det samlede antal villaer og rækkehuse til salg igen tager et dyk ned ... læs mere
OG FREDEN KOM

OG FREDEN KOM

Det er den 4. maj, og i aften sætter vi lys i vinduerne. Kurt Villy mindes Friis Johansen og fortæller en historie om majdagene i 1945 ... læs mere
Brand i redskabsskur

Brand i redskabsskur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...