|

Cafe Snakbar åbner snart, og det er en drøm, der bliver til virkelighed.

Hadsten får en ægte lille cafe, som skal drives af lokale frivillige kræfter, og der er en kæmpe lokal opbakning. 


Idéen er stille vokset over et par år, og omkring nytår inviterede et par gæve initiativtagere til infomøde om ideen.

80 interesserede dukkede op en søndag eftermiddag for at høre, hvad det gik ud på, og allerede det var et tegn på den succes, som det har vist sig at blive til, fortæller Linda Kaae Hedegaard stolt. 

Cafe snakbar ligger i det nye Sundhedshus lige overfor Hadsten Station. Så alle, der skal igennem byen, kan få mulighed for at nyde en meget lækker kop kaffe, enten en ’to-go’ eller i cafeens sjove og hyggelige omgivelser.

Lokale erhversdrivende har hjulpet med donationer til inventar, ligesom mange lokale borgere har doneret møbler, som er blevet shinet op af frivillige, der har lagt mange timer i arbejdet. Om du kommer alene, sammen med vennerne eller med din familie er det hyggeligt at komme i Café Snakbar. Her er et pænt udvalg af brætspil, som man kan spille med de andre gæster.

Vores motto er hjertelighed, hjemlighed, og kvalitet. 

Kaffemaskinen er købt hjem fra Italien, og kaffebønnerne køber vi af Kim fra Kaffebaren i Hinnerup, som er barrista og selv rister bønnerne. Kim har også uddannet alle de frivillige, så vi er sikre på, at vi kan lave en god og smuk cappucino, cafe latte eller chai latte elelr hvad man nu foretrækker, udvalget af lækre varme og kolde drikke er stort. 

”Da vi er frivillige, er det vigtigt, at kunderne i cafeen er lidt tålmodige, da vi hver især kun har et par vagter om måneden. Det kan derfor tage lidt tid, inden vi kan servere med de smukkeste mønstre på toppen af kaffen. Men vi kan love, at den bliver serveret med stor hjertelighed, fortæller Linda Winding, der er en af initiativtagerne til cafeen. 

Vi bygger på frivillighed og der skal være plads til alle. Så vil du gerne være med, men måske ikke ønsker at server, kan vi altid bruge et par timer hist og her, for der er mange opgaver, der skal løses. Vi har folk til at passe og avle smukke planter, rengøringsfolk, indretningsfolk, spilansvarlige, Så har du lyst til at være en del af en stor gruppe glade mennesker i alle aldre, som alle brænder for at lave noget hyggeligt sammen, så ring endelig til os. Vi finder noget til dig. Ud over at blive en del af et stort fælleskab, så kan du få en udtalelse efter 3 måneders frivilligt arbejde. 

 

Åbningsweekenden 

Planen er, at vi normalt holder åbent onsdag, torsdag og fredag samt en gang imellem i weekenden. Men i denne åbningsweekend holder vi ekstraordinært længe åbent. På grund af Corona, kan vi ikke være de 49 personer der er plads til i cafeen, derfor udvider vi åbningstiden og hvis vejret tillader det, sørger vi får ude-servering, således mange kan besøge cafeen i løbet af weekenden.

På vores hjemmeside kan du læse det fulde program, men vi kan godt afsløre, at du kan opleve lidt af hvert og meget forskelligt fremover i cafeen. Vi vil gerne tilbyde noget for alle. 

Fredag er der stille loungemusik mellem kl. 16 og 18. Lørdag er der et oplæg om æteriske olier og søndag er der et oplæg om brætspillet Pandemic. Hele weekenden sælger vi lækre kager og lune kanelsnegle. 

 

Kontakt: Linda Hedegaard, lindakaaehedegaard@hotmail.dk, tlf. 60530502

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
2 færdselsuheld lørdag formiddag

2 færdselsuheld lørdag formiddag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kræftens Bekæmpelse - Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Kræftens Bekæmpelse – Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Søndag går mange på gaden til den årlige landsindsamling, men desværre er det en helt anden indsamling end den, du kender ... læs mere
Arkivet er lukket indtil videre!

Arkivet er lukket indtil videre!

Som følge af Covid-19 kan vores gæster ikke besøge arkivet ... læs mere
Kære alle  Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Kære alle Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst ... læs mere
Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Flere varianter af mini Jelly-Cups kaldes tilbage grundet kvælningsfare hos små børn ... læs mere
LÆNGE LEVE BILEN

LÆNGE LEVE BILEN

"Jeg vil bygge en bil, der tiltaler alle. Så stor, at den kan rumme en familie, men ikke større, end den enkelte kan køre den og vedligeholde den". Henry Ford ... læs mere
Loading...