|

Cykelløb i Hadsten i 2018

Et af Danmarks største gadeløb køres den 9.august

Arkiv Foto – Tikiøb Events

 

Vi er glade for nu officielt at meddele af cykelløbet i Hadsten afvikles igen i år. Datoen er fastsat til torsdag den 9. august og arrangør er Hammel Cykel Klub. Løbets mangeårige drivkraft Jesper Tikiøb er fortsat med i kulissen som eventteknisk rådgiver.

Løbet som har været afviklet siden 1993 er i dag et af Danmarks største gadeløb og formentlig det hårdeste, hvis vi skal lytte til de mange rytterudtalelser vi har modtaget igennem årene.

Ruten forbliver naturligvis den sammen med den legendariske og berygtede opløbsstrækning på Søndergadebakken midt i Hadsten by. Samlet er turen rundt 1.400 meter og løbets varighed er på 1 time plus fem omgange. Dette format sikre høj intensitet og en meget publikumsvenlig afvikling, hvor rytterne passere målstregen cirka hver andet minut.

Det professionelle eliteløb er åben for danske cykelryttere med løbslicens hos Danmarks Cykle Union i klasserne A og B samt internationale ryttere med elitelicens hos det internationale cykelforbund UCI. Det er vores ambition har præsentere et felt bestående af det danske elite samt enkelte danske og udenlandske world tour ryttere.

Også for motionister
Forud for eliteløbet afvikles et motionsløb, hvor alle med en racercykel kan tilmelde sig. Det er dog et maksimum på 75 deltagere, så tilmeldinger bliver efter “først til mølle ” princippet. Tilmeldingen åbner ultimo april og link hertil vil blive offentliggjort på www.cykelløb-hadsten.dk<http://www.cykelløb-hadsten.dk>

Lars Nonboe – Byens VVS

 

Byens VVS fortsat storsponsor og i udvidet samarbejde
Vi er stolte og glade for at Favrskov virksomheden Byens VVS v. Lars Nonboe har gentegnet sponsoraftalen omkring cykelløbet. Dette sponsorat sætter sammen med Favrskov Kommune en stærk sokkel under cykelløbet. Det giver arbejdsro til at finde yderlige sponsorer der alle med deres bidrag er med til at sikre et stærkt besat felt på gaderne i Hadsten torsdag den 9. august.

Aftalen med Byens VVS er for 2018 også udvidet til at omfatte et dagligt driftsponsorat med Hammel Cykel Klub. Det kommer blandt andet til udtryk i form af stærk eksponering af Byens VVS på klubbens officielle cykeltøj. Tøj som alle ryttere i Hammel Cykle Klub er forpligtet til at køre i til alle de cykelløb de stiller til start i.

Fanzonen er kommet for at blive
Endnu en smuk gentagelse i 2018 bliver etablering af cykelløbets fanzone på toppen af Søndergade. Herfra kan særligt cykelinteresserede overvære løbet på tætteste hold samt hilse på løbets profiler før og efter løbet. Billetter til fanzonen sættes til salg via løbets website fra ultimo april.

Sæt kryds i kalenderen
Hammel Cykel Klub håber at mange lokale og regionale cykelfans igen i 2018 vil bakke op om hele Favrskovs spektakulære gadecykelløb. Kom og lad dig underholde af topsport i verdensklasse. En dejlig og traditionsrig aften er i vente. Vi sætter kæden på den store klinge og arbejder nu fremad for at skabe endnu en stor cykelevent i Favrskov. Velkommen på Søndergadebakken til Hadsten Gade Grand Prix 2018 – torsdag den 9. august.

Med sportslig hilsen
Hammel Cykle Klub

Venlig hilsen/Best regards
[Tikiøb Event logo_ny_med undertekst_sorttekst_72]

Jesper Tikiøb
Senior Event Solution Architect
+45 40 379 620 / +45 87 610 620
White Cottage, Markusminde, Nordrevej 31, DK-8471 Sabro
Based in Denmark – work global.

[678×595-UK]

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

For mange kræftpatienter venter for længe på behandling ... læs mere
Aftentur til Rhododendronhaven i Langå.

Aftentur til Rhododendronhaven i Langå.

Haveselskabet, Hadsten Kredsen arrangerer en tur til Rhododendron haven i Langå d. 22. maj. Der arrangeres fælleskørsel syd for banenkl. 18.30 ... læs mere
Masser af nye talenter til Hadsten Hånboldklub

Masser af nye talenter til Hadsten Hånboldklub

Tirsdag, blev der på et pressemøde hos Dansk Revision på Vesselbjergvej i Hadsten, åbnet op for hvem de nye spillere er - der er noget at glæde sig til ... læs mere
Hadsten Mesterskabet i Golf

Hadsten Mesterskabet i Golf

Igen i år afholdes Hadsten mesterskabet i golf, som denne gang er i Hammel Golf Klub ... læs mere
VILLAERNE "VESTA" OG "STENTEN"

VILLAERNE “VESTA” OG “STENTEN”

Det kan ærgre, at mange gamle villanavne gennem tiden er forsvundet. Kurt Villy har fået hjælp til at opsnuse nogle af dem ... læs mere
HØSTDAGENEs overskud sendes videre

HØSTDAGENEs overskud sendes videre

Arrangementet VETERAN HØSTDAGENE på HOLKJÆRGÅRD afleverer årets overskud til HOSPITALSKLOVNENE ... læs mere
Sorteper til Favrskov Kommune

Sorteper til Favrskov Kommune

af Christian Møller-Nielsen Landsbækvej 90A 8450 Hammel (V), medlem af regionsrådet i Region Midtjylland ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Årets Stafet er den største nogensinde ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Gærvækst i økologisk skyr ... læs mere
Frokostjazz i Café Sløjfen

Frokostjazz i Café Sløjfen

Lørdag d. 26. maj kl. 12 er der frokostjazz med ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, nemlig The Spirit of New Orleans ... læs mere
Loading...