|

Danbolig er ny storsponsor for Favrskov Fighters

af Simon Olsen

 

 

Fremover vil Danbolig Hadsten og Danbolig Hinnerup fremgå utrolig tydeligt på superstjernerne på LykkeLiga Favrskov, også kaldet Favrskov Fighters. De bliver nemlig ny stor partner på dem for det kommende års tid.

LykkeLiga er et positivt fællesskab for børn og unge med udviklingshandicap.
Livet som familie med et udviklingshæmmet barn er ofte centreret omkring specialpædagogik, begrænsninger, kampe med kommunen, nysgerrige blikke på gaden, helbredsproblemer, øget pres i dagligdagen og masser af bekymringer.
Alt for mange af hverdagens aktiviteter minder om, at familien ikke er som alle andre. Ofte huskes familier på hvad deres barn ikke kan, fremfor hvad de faktisk kan.

Derfor LykkeLiga, som er skabt til at give flere smil, grin og positive oplevelser for udviklingshæmmede børn og deres familier. Metoden er sport, bevægelse og sociale fællesskaber, hvor hele familien involveres. Med LykkeLiga skal fokus ændres til alt det som børn og unge med udviklingshandicap godt kan.

Netop dette har været et afgørende parameter for Danbolig Hadsten og Hinnerup, da de engagerede sig i Favrskov Fighters.
”Vi synes hele ideen om LykkeLiga er fantastisk, hvor man vil give en udsat gruppe børn og unge, oplevelser og muligheden for et positivt fællesskab at blive en del af. Vi vil gerne være med til at understøtte de ting som den her gruppe børn og unge faktisk godt kan og derfor er vi glade for at kunne være med på Favrskov Fighters”, udtaler Joan Pank, ejer af Danbolig Hadsten og Danbolig Hinnerup sammen med Tommy Risgaard.
Tommy er ligeledes glad for det nye samarbejde, specielt i denne svære tid for foreningslivet. 
”Vi vil gerne bakke op om et så godt initiativ som LykkeLiga er. Vi står i en tid, hvor uvisheden er stor og derfor vil vi naturligvis gerne være med til at sikre at LykkeLiga også har gode vilkår når de engang må komme i hallen igen. Vi støtter bredt rundt omkring i idrætslivet i området, og LykkeLiga er bestemt noget vi er glade for også at kunne bakke op omkring”, udtaler han.

Initiativtager til LykkeLiga Favrskov, Simon Buus Olsen, er også rigtig glad for den nye aftale omkring Favrskov Fighters.
”Det er helt vidunderligt at Tommy og Joan vil bakke op om LykkeLiga/Favrskov Fighters. Vi fik en forrygende opstart på det tilbage i januar, men desværre nåede vi jo næsten ikke at komme i gang, før vi måtte lukke ned igen grundet Corona. Og netop Corona, skaber en enorm uvished for foreningslivet, hvor jeg hører at rigtig mange foreninger er meget hårdt ramt eller bliver det på længere sigt. Med den her aftale sikrer vi at denne her gruppe børn og unge, som er helt fantastiske at have i hallen, også har de gode forhold at komme tilbage til, når vi engang må komme i hallen igen”, fortæller han.

Aftalen løber for den kommende sæson.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
2 færdselsuheld lørdag formiddag

2 færdselsuheld lørdag formiddag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kræftens Bekæmpelse - Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Kræftens Bekæmpelse – Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Søndag går mange på gaden til den årlige landsindsamling, men desværre er det en helt anden indsamling end den, du kender ... læs mere
Arkivet er lukket indtil videre!

Arkivet er lukket indtil videre!

Som følge af Covid-19 kan vores gæster ikke besøge arkivet ... læs mere
Kære alle  Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Kære alle Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst ... læs mere
Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Flere varianter af mini Jelly-Cups kaldes tilbage grundet kvælningsfare hos små børn ... læs mere
Loading...