|

Den grønne omstilling er vigtigere end valgkamp

Af folketingskandidat for Alternativet Rasmus Foged

 
For mere end 5 år siden blev Alternativet stiftet med kampen mod klimaforandringerne som den absolut vigtigste dagsorden. Jeg meldte mig selv ind for 4,5 år siden, netop fordi jeg vil arbejde for en seriøs grøn omstilling – både i Danmark og i resten af verden.
 
Da jeg meldte mig ind i Alternativet, var vi omkring 800-1.000 medlemmer – et antal der i løbet af et par år blev 10-doblet! Opbakningen til den grønne omstilling er også vokset eksplosivt i de seneste år, og det glæder mig naturligvis. Den igangværende valgkamp har for første gang haft klimaet som en af de vigtigste overskrifter, og mange tak for det!
 
Men den grønne omstilling er vigtigere end valgkamp. Når de sidste stemmer er talt op på torsdag, starte arbejdet med at indfri valgløfterne. Det er jeg sikker på, at både vælgere og medier vil hjælpe med at huske alle partierne på. 
 
For mig og Alternativet starter der også et arbejde med at finde endnu flere måder, vi kan stoppe klimakrisen. Vores ambitioner stopper ikke ved, at vi har fået opbakning til det meste af vores første klimaplan. Vi er meget mere ambitiøse. 
 
Paris-aftalens klimamål vil kun betyde, at vi undgår de allerværste klimaforandringer. Hvis vi skal sikre en verden, der er god at leve i for alle, skal vi være meget mere ambitiøse – og her kan vi i Danmark spille en stor rolle ved at gå foran. Når vi tvinger os selv til at gøre noget ekstra, udvikler vi samtidig teknologier, der også kan anvendes til at sikre grøn omstilling i hele verden.
 
Derfor vil jeg sammen med resten af Alternativet blive ved med at sætte nye og højere mål for den grønne omstilling. Lad os sammen skabe en fremtid på naturens præmisser!
 
Mvh Rasmus Foged

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Brand i tilbygning til supermarked

Brand i tilbygning til supermarked

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
SOMMERKIRKE

SOMMERKIRKE

Torsdag d. 13. juni kl. 19.30 i Nr. Galten Kirke ... læs mere
Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø bryder lørdag den 22. de sædvanlige rammer og rykker ud på gaden til markedsdag ... læs mere
Det er sommer og tid for Rose` vin

Det er sommer og tid for Rose` vin

Hos Skjold Burne skyder vi rosé-sæsonen i gang med et kanontilbud på vores pivlækre "LAVENDETTE ROSÉ (2018)" fortæller Vinhandler Peter Aschelund fra butikken i Søndergade i Hadsten ... læs mere
Sparekniven truer de ældre

Sparekniven truer de ældre

af Charlotte Green byrådsmedlem og folketingskanda for Det Konservative Folkeparti ... læs mere
VI MARKERER EN  SKÆBNEDAG  FOR VORES FRIHED

VI MARKERER EN SKÆBNEDAG FOR VORES FRIHED

HJEMMMEVÆRNSESKADRILLE 265, HVIDSTEN, MARKERER 75 ÅRS DAGEN FOR HVIDSTENGRUPPENS HENRETTELSE DEN 29. juni 1944 ... læs mere
En manipulerende kirkeklumme

En manipulerende kirkeklumme

Af Eva Damsgaard Næstformand  i Dansk Folkeparti ... læs mere
Nyt på Lilleåmarked 2019

Nyt på Lilleåmarked 2019

PingvinNyt har talt med formanden for Lilleåmarked Henning Bertelsen fra Lions Clubben ... læs mere
Anholdt for spirituskørsel

Anholdt for spirituskørsel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Bus endte i husmur

Bus endte i husmur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...