|

Den grønne omstilling er vigtigere end valgkamp

Af folketingskandidat for Alternativet Rasmus Foged

 
For mere end 5 år siden blev Alternativet stiftet med kampen mod klimaforandringerne som den absolut vigtigste dagsorden. Jeg meldte mig selv ind for 4,5 år siden, netop fordi jeg vil arbejde for en seriøs grøn omstilling – både i Danmark og i resten af verden.
 
Da jeg meldte mig ind i Alternativet, var vi omkring 800-1.000 medlemmer – et antal der i løbet af et par år blev 10-doblet! Opbakningen til den grønne omstilling er også vokset eksplosivt i de seneste år, og det glæder mig naturligvis. Den igangværende valgkamp har for første gang haft klimaet som en af de vigtigste overskrifter, og mange tak for det!
 
Men den grønne omstilling er vigtigere end valgkamp. Når de sidste stemmer er talt op på torsdag, starte arbejdet med at indfri valgløfterne. Det er jeg sikker på, at både vælgere og medier vil hjælpe med at huske alle partierne på. 
 
For mig og Alternativet starter der også et arbejde med at finde endnu flere måder, vi kan stoppe klimakrisen. Vores ambitioner stopper ikke ved, at vi har fået opbakning til det meste af vores første klimaplan. Vi er meget mere ambitiøse. 
 
Paris-aftalens klimamål vil kun betyde, at vi undgår de allerværste klimaforandringer. Hvis vi skal sikre en verden, der er god at leve i for alle, skal vi være meget mere ambitiøse – og her kan vi i Danmark spille en stor rolle ved at gå foran. Når vi tvinger os selv til at gøre noget ekstra, udvikler vi samtidig teknologier, der også kan anvendes til at sikre grøn omstilling i hele verden.
 
Derfor vil jeg sammen med resten af Alternativet blive ved med at sætte nye og højere mål for den grønne omstilling. Lad os sammen skabe en fremtid på naturens præmisser!
 
Mvh Rasmus Foged

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.NYT fra LECA

NYT fra LECA

I denne måneds nyhedsbrev kan du blive klogere på nogle Leca®-løsninger, du måske ikke kendte i forvejen ... læs mere
48 trafikanter sigtet efter Kalø-kontrol

48 trafikanter sigtet efter Kalø-kontrol

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYT fra VELAS

NYT fra VELAS

Kvægnyt skifter udseende og afsender ... læs mere
Personlige opråb hjælper andre

Personlige opråb hjælper andre

Sammenholdet i arbejdet for et liv uden kræft er stort. En del af sammenholdet er bl.a., at kræftpatienter deler deres personlige historier ... læs mere
Å vil have fast ø-læge på Anholt

Å vil have fast ø-læge på Anholt

Af Rasmus Foged, Regionsrådsmedlem for Alternativet, Region Midtjylland og Folketingskandidat for Alternativet, Storkreds Østjylland ... læs mere
Borgerservice genåbner

Borgerservice genåbner

Borgerservice genåbner fra torsdag 28. maj 2020. Der opfordres til brug af tidsbestilling her på hjemmesiden, på borger.dk eller via telefon 89 64 10 10 ... læs mere
Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Den 1. juni tiltræder Jesper Kofoed Petersen stillingen som ny direktør på Den jydske Haandværkerskole (DjH). Jesper Kofoed Petersen kommer fra en stilling som områdeleder i elafdelingen på DjH, og er derfor et velkendt ansigt på skolen ... læs mere
Loading...