|

Det traditionsrige julemarked på Friskolen i Hinnerup står for døren

Julemarkedet på Friskolen i Hinnerup byder blandt andet på dans om juletræet, gør-det-selv-dekorationer, fiskedam og en tombola med mere end 1.000 gevinster. Som noget nyt vil man også forsøge at hverve nye elever til skolen.

 Ea og Søren er blandt de mange børn fra Friskolen, der har deres egne loppeboder til julemarkedet. 

 

Bor man i området, kommer det næppe som nogen overraskelse, at Friskolen i Hinnerup igen i år afholder det traditionsrige julemarked, der trækker mere end tusind besøgende henover de to dage 

”Vi glæder os virkelig meget nu. Vi har været i gang med forberedelserne i flere måneder, og vi er helt sikre på, at markedet igen i år bliver mindst ligeså hyggeligt, som det plejer at være,” siger Freja Louise Vogt Christensen, der er forælder på skolen og en del af arrangementsgruppen.

Gennem årene har der udviklet sig mange traditioner omkring julemarkedet. Et fast indslag er dekorationsværkstedet, hvor børn og andre kreative sjæle har mulighed for lave deres egen juledekoration. Dans om juletræet er også på programmet hvert år. Her går juleorkestret i optog gennem skolen med en hale af børn efter sig. Herefter samles alle ved det store træ og så står den på dans og sanglege.

1.000 gevinster

Et andet fast indslag ved julemarkedet er den store tombola, hvor lokale erhvervsdrivende igen i år har vist stor opbakning, og der vil derfor være mere end 1.000 gevinster på højkant til de besøgende.

Kim Pedersen, der er skoleleder fortæller, at det i høj grad er de hyggelige stemning, som får folk til at vende tilbage til julemarkedet år efter år.

”Der kommer rigtig mange fra lokalområdet, som ellers ikke har tilknytning til skolen. Men også masser af folk fra Aarhus og andre steder i omegnen finder vej herud. Vi håber selvfølgelig på, at julemarkedet kan vække interesse hos forældre, der overvejer et alternativ til folkeskolen,” siger han.

Som noget nyt vil repræsentanter fra bestyrelsen holde Q&A-sessioner, hvor man kan få svar på alle de spørgsmål man måtte have om Friskolen i Hinnerup.

Julemarkedet finder sted i weekenden den 23. og 24. november på Friskolen i Hinnerup. Begge dage fra 12-16 – entreen er gratis.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

annonce - et prima tilbud på australsk vin

annonce – et prima tilbud på australsk vin

Vinhandler Peter Aschelund har et godt tilbud til dig ... læs mere
Ny naturuddannelse for teenagere på vej i Favrskov

Ny naturuddannelse for teenagere på vej i Favrskov

16 Januar 2020 åbner Favrskov Kommune for tilmeldinger til det nye naturinitiativ Junior Ranger. Et initiativ, som skal gøre 20 11-13 årige klogere på naturen, dyrelivet og formidling af deres viden ... læs mere
Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Viva Las Vegas

Viva Las Vegas

Årets vinterkabaret på Randers EgnsTeater tager denne gang fat på musikken fra en af de helt store figurer i amerikansk musikhistorie. Måske den største af dem alle. Det er nemlig sangskatten fra Elvis Presley, der er omdrejningspunktet for forestillingen ”Viva ... læs mere
GLÆDELIGT SKUDÅR..!

GLÆDELIGT SKUDÅR..!

Det nye år er et skudår. Damerne har lov til at fri. Det vidste såvel Carl Røgind som Alfred Schmidt. I dag er der sjove skudårskort på PingvinNyt ... læs mere
Lions Hinnerup giver sangbøger til Hinneruplund

Lions Hinnerup giver sangbøger til Hinneruplund

Lions Hinnerup havde hørt, at aktivitetsafdelingen på Hinneruplund Ældre- og Aktivitetscenter trængte til nye sangbøge ... læs mere
ALT ER VED DET GAMLE

ALT ER VED DET GAMLE

Tankevækkende nytårsklumme af Ole Juul ... læs mere
Sat på Spidsen er tilbage - glæd dig

Sat på Spidsen er tilbage – glæd dig

Eigil Jacobsen har holdt en velfortjent jule-og nytårsferie og kommer tilbage på tirsdag ... læs mere
Færdselsuheld i Søften

Færdselsuheld i Søften

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...