|

Det traditionsrige julemarked på Friskolen i Hinnerup står for døren

Julemarkedet på Friskolen i Hinnerup byder blandt andet på dans om juletræet, gør-det-selv-dekorationer, fiskedam og en tombola med mere end 1.000 gevinster. Som noget nyt vil man også forsøge at hverve nye elever til skolen.

 Ea og Søren er blandt de mange børn fra Friskolen, der har deres egne loppeboder til julemarkedet. 

 

Bor man i området, kommer det næppe som nogen overraskelse, at Friskolen i Hinnerup igen i år afholder det traditionsrige julemarked, der trækker mere end tusind besøgende henover de to dage 

”Vi glæder os virkelig meget nu. Vi har været i gang med forberedelserne i flere måneder, og vi er helt sikre på, at markedet igen i år bliver mindst ligeså hyggeligt, som det plejer at være,” siger Freja Louise Vogt Christensen, der er forælder på skolen og en del af arrangementsgruppen.

Gennem årene har der udviklet sig mange traditioner omkring julemarkedet. Et fast indslag er dekorationsværkstedet, hvor børn og andre kreative sjæle har mulighed for lave deres egen juledekoration. Dans om juletræet er også på programmet hvert år. Her går juleorkestret i optog gennem skolen med en hale af børn efter sig. Herefter samles alle ved det store træ og så står den på dans og sanglege.

1.000 gevinster

Et andet fast indslag ved julemarkedet er den store tombola, hvor lokale erhvervsdrivende igen i år har vist stor opbakning, og der vil derfor være mere end 1.000 gevinster på højkant til de besøgende.

Kim Pedersen, der er skoleleder fortæller, at det i høj grad er de hyggelige stemning, som får folk til at vende tilbage til julemarkedet år efter år.

”Der kommer rigtig mange fra lokalområdet, som ellers ikke har tilknytning til skolen. Men også masser af folk fra Aarhus og andre steder i omegnen finder vej herud. Vi håber selvfølgelig på, at julemarkedet kan vække interesse hos forældre, der overvejer et alternativ til folkeskolen,” siger han.

Som noget nyt vil repræsentanter fra bestyrelsen holde Q&A-sessioner, hvor man kan få svar på alle de spørgsmål man måtte have om Friskolen i Hinnerup.

Julemarkedet finder sted i weekenden den 23. og 24. november på Friskolen i Hinnerup. Begge dage fra 12-16 – entreen er gratis.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Efterlyst for knivstikkeri

Efterlyst for knivstikkeri

Midt og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til af finde en mistænkt. Den 20-årige mand mistænkes for at være gerningsmand til grov vold ... læs mere
Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vis flaget for alle ramt af kræft

Vis flaget for alle ramt af kræft

Det er sommer, det er sol, og det er måske ferie for dig? ... læs mere
Fremlysning af Siberian Husky

Fremlysning af Siberian Husky

Østjyllands Politi søger ejeren af en hund ... læs mere
Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Aflyser og udskyder busture og andre aktiviteter ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: MELLEMKRIGSTIDENS BERLIN ... læs mere
Alle taler om vejret. DMI taler helt hen i vejret…

Alle taler om vejret. DMI taler helt hen i vejret…

Vi skulle have haft det varmt her i juli iflg. DMI’s langtidsprognose ... læs mere
Indbrud

Indbrud

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...