|

Det vigtigste, du kan gøre for dit helbred, er at holde dig i form!

Det gælder også nu, hvor vi går ind i den varme årstid…

En klog – og noget forudseende – læge sagde tilbage i 1100-tallet, at hvis du ikke satte tid af til at holde kroppen i god form, så skal du sætte tid af til sygdom…

Selvfølgelig er det fristende at slappe lidt af i liggestolen på terrassen eller altanen, og det skal der selvfølgelig også være tid til.

”Men man skal også huske at holde kroppen i form”, udtaler centerleder Susanne Andreasen fra Hadsten Motion, og fortsætter: ”Uanset alder skal vi holde kroppen i gang, ellers forfalder den. Og det gælder ikke mindst, hvis du er kommet lidt op i alderen – så er det nemlig ekstra vigtigt at holde led og muskler smidige og stærke. Vi begynder faktisk allerede fra midt i 20-erne, at tabe muskelmasse. Dette kan vi gøre noget ved, ved at motionere og træne. Specielt styrketræning af musklerne, viser al nyere forskning er vigtigt, når vi begynder at komme op i alderen. Og det er lige, hvad vi tilbyder i Hadsten Motion”. Vi vejleder nemlig i både den rigtige form for pulstræning og styrketræning”.

Billedtekst: Susanne Andreasen instruerer i sekvenstrænings-området

”Her tilbyder vi 1500 m2 fitnesscenter med noget af det bedste kvalitetsudstyr indenfor for styrke og kondition, 2 store holdsale med ca. 20 forskellige ugentlige hold, Cross Training sal med funktionelt træningsudstyr, cykelsal med Body Bike Connect cykler, hvor motiverede instruktører guider til at yde sit bedste, samt Wexer cykel videobiograf med masser af virtuelle hold”.
”Vi har “stille” områder til udstrækning og mere rolig træning – og vi samarbejder med Fysio-shop, så vi er sikre på at alle – også folk med skader eller udfordringer i kroppen, kan blive vejledt til den rigtige træning eller genoptræning.
”Desuden har vi omklædningsrum med bad og skabe, minimum 2 timers gratis parkering, koldt vand til din drikkedunk, gratis kaffe/te og ikke mindst, godt kammeratskab med andre medlemmer.”
”Det sidste gælder ikke mindst vores seniorer, der for manges vedkommende er godt oppe i 80’erne. De træner typisk om formiddagen og det glæder mig altid at se, at de også får ”trænet” kæbemusklerne i et hyggeligt fællesskab. Efter træning finder flere også sammen om kaffe/te og hygge i caféområdet. Det sociale er for mange medlemmer ligeså vigtigt som selve træningen”.

Træn fra kun 150 kroner om måneden
”Alle kan være med i Hadsten Motion”, fortsætter Susanne Andreasen. ”Hvis man som de fleste seniorer træner frem til kl. 14.00, koster det kun 150 kroner om måneden. Uanset om man træner individuelt eller er med på et af de mange hold. Jeg kan kun anbefale, at komme på et helt uforpligtende  besøg i Hadsten Motion i Sundhedshuset, Nørregade 2  og ved selvsyn konstatere, at her trives det gode træningssammenhold”, slutter Susanne Andreasen.
Flere oplysninger: https://hadstenmotion.dk/

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Forsikringsselskab: Nu er det virkelig farligt!

Forsikringsselskab: Nu er det virkelig farligt!

Haveejerne ved det alt for godt! Ukrudtet pibler frem i denne tid, hvis man bare kigger væk en uges tid. Men pas på hvordan du bekæmper det, for brandfaren er overhængende efter flere ugers tørke ... læs mere
Nu etableres de hastighedsdæmpende bump i Lyngå

Nu etableres de hastighedsdæmpende bump i Lyngå

Et længe næret ønske fra Lyngå-borgerne om øget trafiksikkerhed for skolebørnene går nu i opfyldelse ... læs mere
UGENS NATURBILLEDER nr. 29

UGENS NATURBILLEDER nr. 29

Velkommen til juni og du danske sommer☀️ ... læs mere
Forvaltningen overså høringsfrist til ”Trafikplan for den statslige jernbane 2023” med frist for høringssvar 10. maj 2023

Forvaltningen overså høringsfrist til ”Trafikplan for den statslige jernbane 2023” med frist for høringssvar 10. maj 2023

Hverken Laurbjerg, Hinnerup eller Søften indgår i ”Trafikplan for den statslige jernbane” ... læs mere
Byrødder i egen ret eller politiske lemminger?

Byrødder i egen ret eller politiske lemminger?

Den genopblussede debat omkring etableringen af et trinbræt i Laurbjerg har medført politiske dønninger ... læs mere
Mande yoga i Hadsten Motionsforening

Mande yoga i Hadsten Motionsforening

Som noget helt ny tilbydes et yoga hold kun for mænd 4 torsdage i juni ... læs mere
”AN APPLE A DAY, KEEPS THE DOCTOR AWAY”

”AN APPLE A DAY, KEEPS THE DOCTOR AWAY”

Over min seng i starten af 1950’erne hang der et skilt: ”An apple a day, keeps the doctor away!” ... læs mere
Hadsten Mesterskabet i golf UDSOLGT!

Hadsten Mesterskabet i golf UDSOLGT!

Der er sat et max. deltagerantal på 78 spillere, og sædvanen tro melder arrangørerne udsolgt ... læs mere
”Far Pingvin” tager et par fridage...

”Far Pingvin” tager et par fridage…

Helt undtagelsesvis er redaktionen på PingvinNyt.dk lukket 26. - 29. maj ... læs mere
Krea Kids er startet op for midler fra Landsbyrådets kulturpulje

Krea Kids er startet op for midler fra Landsbyrådets kulturpulje

Formålet med Krea Kids er, at børn i alle aldre fra fortrinsvis Lyngå kan udfolde sig kreativt og dermed være med til, at Lyngå bliver sjovere at gå på opdagelse i ... læs mere
Stærk kritik af regionsdirektør og koncernledelsesmedlemmer

Stærk kritik af regionsdirektør og koncernledelsesmedlemmer

Beslutning fra møde i forretningsudvalget 24. maj ... læs mere
Loading...