|

Dur dit nytårsforsæt?

af økonomi- & erhvervscoach Bente Nørgaard, Nørgaard-Coaching

Bente Nørgaard

Det varer ca. 2-3 uger at implementere en ny vane – om det er mere sund mad, motion hver dag, søge nyt job, skabe trivsel i hverdagen, få styr på økonomien, finde flere kunder, skabe bedre overblik, struktur, balance osv.

VANENS MAGT er kraftfuld. Når noget skal slippes fra en gammel vane, så tag afsked med vanen. Tilgiv at vanen fik magten, tilgiv dig selv for vanens følgeskab og slip så vanen; ”RIV PLASTERET AF!”

En gammel vane skal erstattes med en ny og bedre vane, som også opfylder dit behov med bæredygtighed. Gør vanen til et mål. Kig fremad hen mod, så det bliver lysten, som driver værket. GØR MÅLET SYNLIGT OG HOLD FOKUS! Vid at ting tager tid, så giv dig selv en ”gulerod” (belønning), når du har gjort dagens indsats til at støtte dig i den rigtige retning med trivsel i processen. Når det handler om fremdrift & arbejdsglæde, er det vel al besværet værd, tænker jeg.

DER ER FORSKEL PÅ NYTÅRSFORSÆT OG NYTÅRSFORTSÆT – er du opmærksom på dit afsæt?
Nytårsforsætter er noget, vi sætter os FOR med start på det nye år. Et mål, en vej, en retning for 2018. Jo mere konkret du ER og fokus du GØR, jo højere chance NÅR du, hvad du sætter dig FOR. Spørg dig selv, hvad-hvorfor-hvordan vil du opnå. SMART-modellen er et fantastisk værktøj til at arbejde med.

Nytårsfortsætter kommer fra talesproget – indre sprogbrug; dit mindset. Der er intet galt i at fortsætte dét, der virker. SÅ FORTSÆT DÉT DER VIRKER OG STANDS DÉT DER DRÆNER. Stop lige op her ved UDGANG JANUAR med et TJEK på din retning. Spørg dig selv; hvorfor gør jeg – hvem gør jeg for – hvad opnår jeg?

Sæt fokus på din TRIVSEL med dit afsæt ved at sige JA til dig som kaptajn i eget liv og NEJ til din indre automatpilot. Hjernen elsker rutiner. Kom 1 sekund foran ved at tage styring. GÅ DET NYE ÅR I MØDE – realisér din drøm ved at sætte mål med en plan, der virker. Frisk luft med højt til loftet og åbne vidder hjælper dig på vej.

Når du gør dét, som du brænder for, får du overskud og energi, som smitter andre med; glad familie, glade kolleger og glade kunder. Du tiltrækker andre som en magnet uden anstrengelse.

”GØR NOGET UNYTTIGT – brug fantasien gerne med farver! Gør noget andet end du plejer, noget som ikke er nødvendigt eller som du ikke har behov for – noget unyttigt”.

Majestæten – ”Mor Danmark” gav tips & råd i Nytårstalen; delte ud af egen livs- & erhvervserfaring, hvor hun selv bruger fantasien til kunst og med farver. Majestæten er tydeligvis omgivet af småbørnsfamilier, delefamilier, ramt af sygdom og ensomhed tæt på. Hun er trådt et par trappetrin ned og viser sig som et menneske, som også har brug for at skabe trivsel i livet som du og jeg. Delte budskabet til hele Familien Danmark om at gribe nuet med sanseoplevelser, som gør vores verden større. Måske udvikler det sig til noget nyttigt på sigt. TRIVSEL handler også om at skabe frirum med kreativitet uanset status & rang.

Velkommen Nytår og velkommen her
Bente Nørgaard, Økonomi- & erhvervscoach
https://www.noergaard-coaching.dk/fremdrift-arbejdsglaede.html

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildet i Hadsten havde traditionen tro inviteret Ældre Sagens besøgsmodtagere og besøgsvenner på den årlige forårstur ud i naturen omkring Hadsten ... læs mere
Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Selv om Danmark i særklasse bryster sig af at være et foreningsland, så bliver vi overhalet af en række europæiske lande, når det gælder medlemmernes vilje til at yde en frivillig indsats ... læs mere
Hadsten-opgøret i Formel 5

Hadsten-opgøret i Formel 5

2. afd af Danmarksmesterskabet er kørt på Jyllandsringen ... læs mere
Når Danmark er smukkest

Når Danmark er smukkest

En dejlig dag med høj sol og masser af varme ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
Loading...