|

Dur dit nytårsforsæt?

af økonomi- & erhvervscoach Bente Nørgaard, Nørgaard-Coaching

Bente Nørgaard

Det varer ca. 2-3 uger at implementere en ny vane – om det er mere sund mad, motion hver dag, søge nyt job, skabe trivsel i hverdagen, få styr på økonomien, finde flere kunder, skabe bedre overblik, struktur, balance osv.

VANENS MAGT er kraftfuld. Når noget skal slippes fra en gammel vane, så tag afsked med vanen. Tilgiv at vanen fik magten, tilgiv dig selv for vanens følgeskab og slip så vanen; ”RIV PLASTERET AF!”

En gammel vane skal erstattes med en ny og bedre vane, som også opfylder dit behov med bæredygtighed. Gør vanen til et mål. Kig fremad hen mod, så det bliver lysten, som driver værket. GØR MÅLET SYNLIGT OG HOLD FOKUS! Vid at ting tager tid, så giv dig selv en ”gulerod” (belønning), når du har gjort dagens indsats til at støtte dig i den rigtige retning med trivsel i processen. Når det handler om fremdrift & arbejdsglæde, er det vel al besværet værd, tænker jeg.

DER ER FORSKEL PÅ NYTÅRSFORSÆT OG NYTÅRSFORTSÆT – er du opmærksom på dit afsæt?
Nytårsforsætter er noget, vi sætter os FOR med start på det nye år. Et mål, en vej, en retning for 2018. Jo mere konkret du ER og fokus du GØR, jo højere chance NÅR du, hvad du sætter dig FOR. Spørg dig selv, hvad-hvorfor-hvordan vil du opnå. SMART-modellen er et fantastisk værktøj til at arbejde med.

Nytårsfortsætter kommer fra talesproget – indre sprogbrug; dit mindset. Der er intet galt i at fortsætte dét, der virker. SÅ FORTSÆT DÉT DER VIRKER OG STANDS DÉT DER DRÆNER. Stop lige op her ved UDGANG JANUAR med et TJEK på din retning. Spørg dig selv; hvorfor gør jeg – hvem gør jeg for – hvad opnår jeg?

Sæt fokus på din TRIVSEL med dit afsæt ved at sige JA til dig som kaptajn i eget liv og NEJ til din indre automatpilot. Hjernen elsker rutiner. Kom 1 sekund foran ved at tage styring. GÅ DET NYE ÅR I MØDE – realisér din drøm ved at sætte mål med en plan, der virker. Frisk luft med højt til loftet og åbne vidder hjælper dig på vej.

Når du gør dét, som du brænder for, får du overskud og energi, som smitter andre med; glad familie, glade kolleger og glade kunder. Du tiltrækker andre som en magnet uden anstrengelse.

”GØR NOGET UNYTTIGT – brug fantasien gerne med farver! Gør noget andet end du plejer, noget som ikke er nødvendigt eller som du ikke har behov for – noget unyttigt”.

Majestæten – ”Mor Danmark” gav tips & råd i Nytårstalen; delte ud af egen livs- & erhvervserfaring, hvor hun selv bruger fantasien til kunst og med farver. Majestæten er tydeligvis omgivet af småbørnsfamilier, delefamilier, ramt af sygdom og ensomhed tæt på. Hun er trådt et par trappetrin ned og viser sig som et menneske, som også har brug for at skabe trivsel i livet som du og jeg. Delte budskabet til hele Familien Danmark om at gribe nuet med sanseoplevelser, som gør vores verden større. Måske udvikler det sig til noget nyttigt på sigt. TRIVSEL handler også om at skabe frirum med kreativitet uanset status & rang.

Velkommen Nytår og velkommen her
Bente Nørgaard, Økonomi- & erhvervscoach
https://www.noergaard-coaching.dk/fremdrift-arbejdsglaede.html

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Kæmpe fastelavnsris
10. feb. 2018

Kæmpe fastelavnsris

Valentinsdag
12. feb. 2018

Valentinsdag

Pandekagedag
13. feb. 2018

Pandekagedag

Loading...

HAN REJSTE EN HØJSKOLE

HAN REJSTE EN HØJSKOLE

For godt og vel 120 år siden gik en foretagsom mand en tur ad Østergade. Det fik langtrækkende betydning for såvel Hadsten som det øvrige kongerige ... læs mere
Læserbrev fra fhv. byrådsmedlem Eva Bonke Damgaard , Dansk Folkeparti

Læserbrev fra fhv. byrådsmedlem Eva Bonke Damgaard , Dansk Folkeparti

Den Socialdemokratiske gruppe må give Dansk Folkeparti ret ... læs mere
Imdbrud i Favrskov

Imdbrud i Favrskov

poliyiet i Østjylland oplyser 0m private indbrud ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Lidt har da også ret… ... læs mere
Teenager havde narko på sofabordet

Teenager havde narko på sofabordet

Østjullands Politi oplyser ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Fake News ... læs mere
BOKSNINGENS ÆDLE KUNST

BOKSNINGENS ÆDLE KUNST

Et par gamle postkort blev til en lille historie, som fortæller Kurt Villy, at det altid er godt at kunne slå fra sig. Hermed et højrehåndskryds til fredagen ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 349

Ugens naturbilleder nr. 349

Årstiden hedder vinter. Det er bare sådan, at vejret aldrig når længere, end til vinterligt - og det er jo både til noget og ingenting ... læs mere
Med bogen i centrum

Med bogen i centrum

Den første lørdag i hver måned er der anbefalelsesværdige bøger på menuen på Hadsten Bibliotek ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Ny blodprøve kan finde otte forskellige kræftformer ... læs mere
Kroatien Osijek

Kroatien Osijek

Osijek er den fjerdestørste by i Kroatien. Byen er meget besøgt på grund af sine mange huse i barokstil. Her kan man også bese Tvrdja-borgen og deltage i vinsmagning, ledsaget af lækre lokale delikatesser ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Kulturens byrde… ... læs mere
Loading...