|

Efterlysning: Hvem har stjålet Margrethe!

Hjælp – Min bobbel er blevet stjålet

 

Af Jørgen Kjær, Hadsten

 

Parkerede den ved Amtssygehuset i Aarhus, i går eftermiddags. Den er efterlyst ved politiet, men jeg bliver rigtig glad hvis du vil kontakte mig på 30243027 i tilfælde af at du ser den, lyder det triste opråb den 22. august fra Claus Bue Jensen, der bor i Aarhus.

Tyveriet af Claus Bue Jensens VW er desværre blot en i en lang række tyverier af klassiske biler, og derfor prøver VeteranPosten at bringe denne efterlysning af bilen, som betyder så meget for ejeren. Han fortæller til VeteranPosten:

-Min kære Bobbel er blevet stjålet om natten fredag den 21. august 2020 i Aarhus. Hun var mere end blot en VW 1200LIM i petroleumsblå fra 1965, hun var min Margrethe. En flot ældre dame, der trods alderen holdt sig godt, hvilket jeg tænker skyldes hendes royale blå blod, smiler Claus Bue Jensen med henvisning til en anden kendt personlighed, der også holder sig godt trods sin alder.

 

 

-For to år siden blev hun min, og det har været to fantastiske år, med masser af smil og gode oplevelser. Jeg har altid haft en passion for ældre biler og veteraner, med en forkærlighed for VW bobler. Passionen kommer af den charme og karakter, som gamle biler udstråler. De har i mine øjne hver deres personlighed, der stråler af de mange år, de har på bagen.

-Det smukke er altid at tænke på hvor mange gode minder de har haft. Når de kommer brummende forbi en, om de spinder eller pruster giver dem bare en dejlig karakter, forklarer Claus Bue Jensen.

 

 

-Jeg kiggede i flere år efter den perfekte bobbel til mig, da jeg var lidt kræsen omkring årgang og den samtidigt gerne måtte have en prangende farve. En dag faldt jeg over et Facebookopslag fra en i Aalborg med en petroleumsblå bobbel. Jeg smed alt, hvad jeg havde i hænderne og suste til Aalborg. Jeg vidste, at den måtte jeg bare eje!

-Selvom den var dobbelt så dyr, som det jeg havde tænkt som mit budget. Den stod helt original, med lidt brugsspor. Men det var efter min mening, kun med til at give den karakter. Så havde den de flotte indvendige lakerede paneler, hvilket er en ting, som jeg godt kan lide ved modellerne fra før 1970’erne.

 

 

Havde kun kørt 80.000 km

-Ejeren før mig havde ikke haft den så længe. Han havde fået den i en byttehandel for sin VW T2, som han ikke kunne sidde i grundet en diskusprolaps. Han fortalte, at den forrige ejer var en familie med børn, der havde fået brug for mere plads og derfor ville opgradere til en VW T2. Før den familie havde fået ejerskab over den, havde den stået i en lade i en lang årrække. Hvilket betød, at den ikke havde kørt mere end 80.000 km, da jeg købte den, fortæller Claus Bue Jensen.

-Ja, nu sidder jeg her og kigger tilbage. Føler at Margrethes og mit bekendtskab strækker sig længere end to år med alle vores fælles oplevelser. Vi har kørt tæt på 9.000 km sammen rundt i det danske land samt en flot tur til Polen gennem Nordtyskland. Jeg er altid blevet fortalt, at bobler er pålidelige, og det må man sige, at hun var. Hver gang jeg drejede nøglen, spandt hun som en mis, med hendes 36 hestes boxermotor, fortæller en ærgerlig Claus Bue Jensen, idet han omtaler bilen i ”datid” efter den er blevet stjålet.

 

 

Jeg bliver faktisk lidt nostalgisk. Jeg har haft så mange gode oplevelser med Margrethe. Ligegyldigt hvordan ens humør var inden, så blev man altid glad af at køre. Noget af det bedste ved at køre, var den glæde det spredte. Jeg fik de rareste kommentarer og smil med på vejen, og folk elskede at tage billeder af den, slutter Claus Bue Jensen med håbet om, at VeteranPostens læsere kan hjælpe med at finde bilen.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Vi leger fortsat

Vi leger fortsat

Fortæller Hadsten Håndbold ... læs mere
Skjød Tidende er udkommet

Skjød Tidende er udkommet

Godt nyt til alle Skjødsere og andre der kunne være interesseret - klik ind på Skjød Tidende ... læs mere
Boligsiden.dk :

Boligsiden.dk :

Danskerne købte boliger for svimlende 252 milliarBoligsiden.dk: der i 2020 ... læs mere
Har du et realkreditlån, som skal have ny rente 1. april?

Har du et realkreditlån, som skal have ny rente 1. april?

Per Ø. Nielsen - Vestjysk Bank fortæller følgende ... læs mere
Vil du være årets første millionvinder?

Vil du være årets første millionvinder?

Kræftens Bekæmpelses nye STØTTELOTTERI ... læs mere
Har du handlet her :

Har du handlet her :

Virksomhed ransaget – ejer sigtet for bedrageri ... læs mere
Imponerende ”jubilæum”!

Imponerende ”jubilæum”!

Ikke færre end 500 gange har Tove Skipper imponeret PingvinNyts læsere med sine fantastiske naturbilleder ... læs mere
UD I NATUREN (2)

UD I NATUREN (2)

På en dag hvor snedækket fortsat prydede landskabet. Turen går til Lysnet, et markant højdedrag på grænsen af Favrskov og Randers Kommune ... læs mere
Pressemeddelelse - Først fra 2023 skal østjyder sortere i 10 fraktioner

Pressemeddelelse – Først fra 2023 skal østjyder sortere i 10 fraktioner

Gennem et godt samarbejde har fire østjyske affaldsselskaber nu en fælles køreplan, som skal gøre over en halv million kunder klar til at sortere i 10 fraktioner fra 2023 ... læs mere
Nybolig kigger i krystalkuglen for 2021

Nybolig kigger i krystalkuglen for 2021

Dagligstuen er blevet et hjemmekontor | Livet som pensionist stiller nye krav til din bolig ... læs mere
Vintervedligehold

Vintervedligehold

Vi hjælper både ERHVRV og PRIVATE når vinteren er over os - fortæller entrepenør Ole Sørensen fra Holkjærgård ... læs mere
Loading...