|

Efterlysning: Hvem har stjålet Margrethe!

Hjælp – Min bobbel er blevet stjålet

 

Af Jørgen Kjær, Hadsten

 

Parkerede den ved Amtssygehuset i Aarhus, i går eftermiddags. Den er efterlyst ved politiet, men jeg bliver rigtig glad hvis du vil kontakte mig på 30243027 i tilfælde af at du ser den, lyder det triste opråb den 22. august fra Claus Bue Jensen, der bor i Aarhus.

Tyveriet af Claus Bue Jensens VW er desværre blot en i en lang række tyverier af klassiske biler, og derfor prøver VeteranPosten at bringe denne efterlysning af bilen, som betyder så meget for ejeren. Han fortæller til VeteranPosten:

-Min kære Bobbel er blevet stjålet om natten fredag den 21. august 2020 i Aarhus. Hun var mere end blot en VW 1200LIM i petroleumsblå fra 1965, hun var min Margrethe. En flot ældre dame, der trods alderen holdt sig godt, hvilket jeg tænker skyldes hendes royale blå blod, smiler Claus Bue Jensen med henvisning til en anden kendt personlighed, der også holder sig godt trods sin alder.

 

 

-For to år siden blev hun min, og det har været to fantastiske år, med masser af smil og gode oplevelser. Jeg har altid haft en passion for ældre biler og veteraner, med en forkærlighed for VW bobler. Passionen kommer af den charme og karakter, som gamle biler udstråler. De har i mine øjne hver deres personlighed, der stråler af de mange år, de har på bagen.

-Det smukke er altid at tænke på hvor mange gode minder de har haft. Når de kommer brummende forbi en, om de spinder eller pruster giver dem bare en dejlig karakter, forklarer Claus Bue Jensen.

 

 

-Jeg kiggede i flere år efter den perfekte bobbel til mig, da jeg var lidt kræsen omkring årgang og den samtidigt gerne måtte have en prangende farve. En dag faldt jeg over et Facebookopslag fra en i Aalborg med en petroleumsblå bobbel. Jeg smed alt, hvad jeg havde i hænderne og suste til Aalborg. Jeg vidste, at den måtte jeg bare eje!

-Selvom den var dobbelt så dyr, som det jeg havde tænkt som mit budget. Den stod helt original, med lidt brugsspor. Men det var efter min mening, kun med til at give den karakter. Så havde den de flotte indvendige lakerede paneler, hvilket er en ting, som jeg godt kan lide ved modellerne fra før 1970’erne.

 

 

Havde kun kørt 80.000 km

-Ejeren før mig havde ikke haft den så længe. Han havde fået den i en byttehandel for sin VW T2, som han ikke kunne sidde i grundet en diskusprolaps. Han fortalte, at den forrige ejer var en familie med børn, der havde fået brug for mere plads og derfor ville opgradere til en VW T2. Før den familie havde fået ejerskab over den, havde den stået i en lade i en lang årrække. Hvilket betød, at den ikke havde kørt mere end 80.000 km, da jeg købte den, fortæller Claus Bue Jensen.

-Ja, nu sidder jeg her og kigger tilbage. Føler at Margrethes og mit bekendtskab strækker sig længere end to år med alle vores fælles oplevelser. Vi har kørt tæt på 9.000 km sammen rundt i det danske land samt en flot tur til Polen gennem Nordtyskland. Jeg er altid blevet fortalt, at bobler er pålidelige, og det må man sige, at hun var. Hver gang jeg drejede nøglen, spandt hun som en mis, med hendes 36 hestes boxermotor, fortæller en ærgerlig Claus Bue Jensen, idet han omtaler bilen i ”datid” efter den er blevet stjålet.

 

 

Jeg bliver faktisk lidt nostalgisk. Jeg har haft så mange gode oplevelser med Margrethe. Ligegyldigt hvordan ens humør var inden, så blev man altid glad af at køre. Noget af det bedste ved at køre, var den glæde det spredte. Jeg fik de rareste kommentarer og smil med på vejen, og folk elskede at tage billeder af den, slutter Claus Bue Jensen med håbet om, at VeteranPostens læsere kan hjælpe med at finde bilen.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Blå aften i Sløjfen

Blå aften i Sløjfen

Kom med til en aften hvor Østdanmark, Vestdanmark, England og Finland mødes i et musikalsk overflødighedshorn af lækre blå toner, når Blues Explosion tirsdag d. 3. november tager publikum hele vejen rundt i bluesens verden ... læs mere
Den sidste udrykning på brandbilmusset i Oksbøl

Den sidste udrykning på brandbilmusset i Oksbøl

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Udeklareret allergen æg i karrysild på glas

Udeklareret allergen æg i karrysild på glas

Dagrofa A/S tilbagekalder et parti Gestus Orient karrysild, da de ved en fejl er blevet mærket med en etikette for ”kryddersild” ... læs mere
Tænd et lys, for en du har kær

Tænd et lys, for en du har kær

Det er en smuk lysceremoni, der symboliserer håbet om, at kræft en dag kan bekæmpes, samtidig med at vi mindes dem, vi har mistet ... læs mere
Jyske Mesterskaber i M+32 A-rækken i Hadsten

Jyske Mesterskaber i M+32 A-rækken i Hadsten

Hadsten og NMT-Byens Arena havde søndag den 11. oktober 2020 den ære at lægge baner og anlæg til afholdelse af JM-finalen i M+32 A-rækken ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Mugdannelse på to slags pitabrød

Mugdannelse på to slags pitabrød

Coop Danmark A/S tilbagekalder pitabrød af mærkerne Änglamark og Coop 365 Jumbo, da der er risiko for mugdannelse på produkterne ... læs mere
Quiz-tid på Hadsten Bibliotek

Quiz-tid på Hadsten Bibliotek

Så er det igen quiz-tid på Hadsten Bibliotek, når efterårssæsonens eneste litterære lørdagsquiz spænder af lørdag d. 17. oktober kl. 10.30 ... læs mere
Fire papegøjer stjålet i Hvorslev

Fire papegøjer stjålet i Hvorslev

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
SEX PÅ HJERNEN?

SEX PÅ HJERNEN?

Er vores folkevalgte inde på borgen og medierne blevet helt og aldeles sex-fikserede? ... læs mere
Sct. Georgs Gildet donerer 5.000 kr.

Sct. Georgs Gildet donerer 5.000 kr.

Pengene går til TRYG-Fondens Familiehus i Hammel ... læs mere
Loading...