|

Elgaard er tilfreds med årets revy

Favrskov Revyen har rykket ud for sidste gang i år, og folkene bag kan med egne ord ikke være andet end tilfredse. Der har været tæt på fuldt hus alle fire aftener i Sløjfen.

Niels Peter Elgaard: ”Det skal sidde lige i skabet. Der skal ikke være noget at sætte en finger på fra kostumer til musikken. Vi giver det, der skal til.”

Af Janni Aabenhus Jeppesen

Holdet bag årets revy har været i gang siden oktober måned. Nu er revy-weekenden overstået og aktørerne er meget tilfredse. De arbejder hvert eneste år på at blive bedre, og igen i år lykkedes de. Niels Peter Elgaard har været med i revyen i ni år. For ham at se er der flere grunde til, at revyen lykkedes særligt godt i år.

”Vi har været bredere i år og haft en blanding af mere musik og tekst. Vi har haft flere artister til at tage over. Det har været rigtigt, rigtigt godt med yngre kræfter. ”

Revyen tog i år ganske succesfyldt fat på flere landsdækkende emner, end den tidligere har gjort. Men der var også gjort plads et par kommentarer fra lokalområdet.

”Det er et hint, uden det skal være generende. Vi prikker lige til dem. De må godt få en tænker, det er godt at vippe til hinanden en gang imellem.”

For Niels Peter Elgaard er revyen et sted at vise nogle andre sider af sig selv, end man kan vise i hverdagen. Han har altid godt kunne lide teater og har spillet med på andre scener før Favrskov Revyen blev til.

”Det er et ønske om at andre skal se mig, men så alligevel have en maske på.”

Næste års revy er allerede på tegnebrættet. Hvert år vurderer holdet bag, hvad de kan bruge næste år, som de ikke har gjort tidligere. Ifølge Niels Peter Elgaard kan vi blandt andet se frem til lidt flere pigenumre næste år. De håber, at flere udefra vil være med til at lave nogle tekster.

”Det skal være bedre for hvert år. Man skal passe på, man ikke kører fast i tingene, det er vigtigt at forny hele tiden.”

 

Læs anmeldelsen af årets revy her på PingvinNyt.dk:
http://pingvinnyt.dk/revyen-favnede-langt-bredere-i-aar/

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Sct. Hans fejring i Lyngå

Sct. Hans fejring i Lyngå

Borgerforeningens Sankt Hans arrangement blev en succes :-) Godt vejr fik mange til at kigge forbi "bag præstegården". God båltale af Bent Engelbrecht, Haldum.Flot og glad heks. Gode pølser og kager og godt øl og kaffe. Kort og godt en ... læs mere
Musikgudstjeneste i Vissing Kirke

Musikgudstjeneste i Vissing Kirke

Sommerkirke søndag d. 30. juni kl. 19.00 ... læs mere
Glædelig midsommer-jul

Glædelig midsommer-jul

I dag den 24. juni er vi nøjagtig lige langt fra juleaften 2018 og juleaften 2019. Man kan med andre ord ikke komme på længere afstand af julen. Men i Hadsten har julen varet helt frem til ugen før Sankthans ... læs mere
Opfølgning på branden i Hinnerup

Opfølgning på branden i Hinnerup

Opfølgning på branden i Hinnerup, som nu er under efterslukning ... læs mere
Brand på Kløvervej i Hinnerup

Brand på Kløvervej i Hinnerup

østjyllands Opliti oplyser ... læs mere
Stor tilfredshed med kultursatsning

Stor tilfredshed med kultursatsning

Mere end 2300 deltagere gæstede teaterforestillingen ”Spådommen om Høje Stene”. En forestilling, der gav deltagerne en unik oplevelse og samtidig formidlede Favrskovs historie midt i den grønne natur ... læs mere
DØDSFALD

DØDSFALD

Fhv. rektor Jørgen Christiansen ... læs mere
Favrskov Kommune skal have en borgervenlig hjemmeside

Favrskov Kommune skal have en borgervenlig hjemmeside

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd og borgmesterkandidat for Venstre ... læs mere
annonce : Sand betyder professionel, grundig og nærværendende

annonce : Sand betyder professionel, grundig og nærværendende

Erik Sand er 45 år gammel, familiemenneske og assurandør for GF forsikring. Han har flere års erfaring med at sælge forsikringer men synes at fundet et godt professionelt og personligt match hos GF forsikring ... læs mere
Loading...