|

Elgaard er tilfreds med årets revy

Favrskov Revyen har rykket ud for sidste gang i år, og folkene bag kan med egne ord ikke være andet end tilfredse. Der har været tæt på fuldt hus alle fire aftener i Sløjfen.

Niels Peter Elgaard: ”Det skal sidde lige i skabet. Der skal ikke være noget at sætte en finger på fra kostumer til musikken. Vi giver det, der skal til.”

Af Janni Aabenhus Jeppesen

Holdet bag årets revy har været i gang siden oktober måned. Nu er revy-weekenden overstået og aktørerne er meget tilfredse. De arbejder hvert eneste år på at blive bedre, og igen i år lykkedes de. Niels Peter Elgaard har været med i revyen i ni år. For ham at se er der flere grunde til, at revyen lykkedes særligt godt i år.

”Vi har været bredere i år og haft en blanding af mere musik og tekst. Vi har haft flere artister til at tage over. Det har været rigtigt, rigtigt godt med yngre kræfter. ”

Revyen tog i år ganske succesfyldt fat på flere landsdækkende emner, end den tidligere har gjort. Men der var også gjort plads et par kommentarer fra lokalområdet.

”Det er et hint, uden det skal være generende. Vi prikker lige til dem. De må godt få en tænker, det er godt at vippe til hinanden en gang imellem.”

For Niels Peter Elgaard er revyen et sted at vise nogle andre sider af sig selv, end man kan vise i hverdagen. Han har altid godt kunne lide teater og har spillet med på andre scener før Favrskov Revyen blev til.

”Det er et ønske om at andre skal se mig, men så alligevel have en maske på.”

Næste års revy er allerede på tegnebrættet. Hvert år vurderer holdet bag, hvad de kan bruge næste år, som de ikke har gjort tidligere. Ifølge Niels Peter Elgaard kan vi blandt andet se frem til lidt flere pigenumre næste år. De håber, at flere udefra vil være med til at lave nogle tekster.

”Det skal være bedre for hvert år. Man skal passe på, man ikke kører fast i tingene, det er vigtigt at forny hele tiden.”

 

Læs anmeldelsen af årets revy her på PingvinNyt.dk:
http://pingvinnyt.dk/revyen-favnede-langt-bredere-i-aar/

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

Forleden oplevede jeg i Favrskov Revyen et Leonard Cohen-inspireret nummer. Det fik mig til at genlæse denne fremragende klumme af Ole Juul. Uanset hvor sort det ser ud, må man tro på fremtiden. På at lyset slipper ind ... læs mere
Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Set i lyset af den beskidte møgsag i Region Syd, hvor Falck blev taget med bukserne nede, er det ubegribeligt, at de vil behandle trofaste kunder som jaget vildt for aggressive telefonsælgere ... læs mere
Afrimning af køleskab gik galt

Afrimning af køleskab gik galt

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
9.april 1940 og 9. april 1945

9.april 1940 og 9. april 1945

Af Herluf Nydam , Lokalarkivet ... læs mere
Barndommen har en værdi i sig selv

Barndommen har en værdi i sig selv

Af byrådsmedlem Birgit Liin (V), medlem af Favrskov Byråd, Formand for Børne- og Skoleudvalget, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, 8870 Langå ... læs mere
Gasolin Auktion på Værket i Randers

Gasolin Auktion på Værket i Randers

PingvinNyts fotograf Rudi Daugsch besøgte auktionen og fortæller derfra ... læs mere
Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?   

Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?  

Der stor forskel på hvor tit danskere vasker deres vinduer ... læs mere
Revyen favnede langt bredere i år

Revyen favnede langt bredere i år

Anmeldelse af Fvh. redaktør Sven Erik Ginge ... læs mere
Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Flere af Favrskovs virksomheder inviterer indenfor i Klimaugerne 2019. Se her hvor og hvornår ... læs mere
Flot søgning til erhvervsuddannelserne i Favrskov

Flot søgning til erhvervsuddannelserne i Favrskov

Søgningen til erhvervsuddannelserne har i Favrskov taget et flot hop til knap 23 procent. Favrskov er dermed tæt på at opfylde 2020-målet om, at hver fjerde elev skal vælge en erhvervsuddannelse ... læs mere
Loading...