|

En god start var ikke nok mod topholdet

af Simon Olsen

 

 

Resultat: 31-24 (15-11) 

Det blev til en favoritsejr i dagens opgør mod Vendsyssel Håndbold, der ligesom nævnt i optakten, mere og mere ligner et ligahold fra den kommende sæson. 
Op til kampen måtte vi hente assistance ind i Louise Syrstad fra 3. division, da Majken Hedegaard døjer lidt med hendes ankel, ligesom Emilie Bech måtte blive i sengen, med efterveer fra en hjernerystelse. Det betød et overraskende comeback til vores assistenttræner Gitte Andersen, der kvitterede med 1 mål i kampen fra højre fløjen, ligesom det betød at Katrine Skipper havde overtaget B’et på bænken som assistance til Mathias. 

Kampen startede med at Hadsten hold der tog initiativ i forsvaret. Fra forsvar til forsvar skiftede man formation og opdækning, for at stresse og forvirre Vendsyssel, og bryde deres rytme.  

Det virkede fra start, hvor Vendsyssel godt nok kom foran 1-0, men allerede efter 4 minutter måtte Vendsyssel tage timeout da vi var foran 3-1. Man så mange tekniske fejl og et Vendsyssel angreb der fra start virkede yderst stresset over de hele tiden skulle forholde sig til noget nyt. 
Der skulle gå 15 minutter før Vendsyssel bragte sig foran 6-5. For desværre gik angrebsspillet i stå og i en periode på 15 minutter scorede vi blot 1 mål og så stod den 10-6, til et hjemmehold der straffede enhver lille fejl. Hertil kan man så lægge en Anna Veng i Vendsyssel målet, der i samme periode lukkede fuldstændig af. 

Op mod pausen havde vi muligheden for at bringe spænding helt ind i kampen igen, da en 2 minutters ramte Vendsyssel, men desværre misbrugte vi for meget og Vendsyssel bragte sig til pause med 15-11. 

Efter pausen fik vi en god start, og havde hurtigt muligheden for at bringe os på -2 mål, men uprovokerede fejl, såsom at smide en bold udover sidelinien, straffede topholdet ubønhørligt. 
Herfra var der aldrig helt spænding i resten af kampen, hvor Vendsyssel havde fundet en formel for at komme til chancer kontinuerligt, på det ellers skiftende forsvar. 
Det kan dog bemærkes at Sofie Ladekjær ligner en der er ved at finde formen igen, efter hendes lange skadespause og sluttede af med 2 mål i slutfasen til resultatet 31-24 til Vendsyssel. 

Efter kampen var det en overordnet tilfreds cheftræner vi fik en snak med: 
“Vi får spillet en god kamp, og får vist et niveau som vi kan bruge til noget. Jeg synes at vi får vist god kvalitet i begge ender, og får stresset dem med noget initiativ. Vendsyssel er kyniske til at straffe de fejl vi laver, og kombineret med lidt for mange brændte chancer på en velspillende Anna Veng, så får de skabt en føring der er for svær at hente. Vi kigger fremad mod næste opgave” forklarede Mathias efter kampen. 

Næste kamp er imod Roskilde lørdag d. 8/2 kl. 14:00 i vestjyskBANK Arena i Hadsten. 

Målscorer: 
Anne Berggreen 5
Helle Walentin 4
Sofie Hakala 3
Lotte Vestergaard 3
Ida Jespersen 3
Mathilde Strunge 2
Sofie Ladekjær 2
Gitte Andersen 1
Majken Nielsen 1

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Dreng truede jævnaldrende med kniv

Dreng truede jævnaldrende med kniv

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Besked fra Favrskov Revyen

Besked fra Favrskov Revyen

ang. aflysning og ny tid ... læs mere
Nyt fra VELAS

Nyt fra VELAS

Besætninger søges til test af forlænget laktation ... læs mere
Nyt fra BLÅ KORS

Nyt fra BLÅ KORS

Blå Kors forlænger lukningen ... læs mere
På vej hjem fra månen?

På vej hjem fra månen?

De Radikales leder, Morten Østergaard, åbner for at udskyde deadline for en klimaaftale i lyset af corona-epidemien ... læs mere
Situationen hos Tandlægerne i Ågade i Hadsten

Situationen hos Tandlægerne i Ågade i Hadsten

Tandlæge Hanne Lillelund Olsen fortæller til PingvinNyt følgende ... læs mere
Færdselsuheld vedHammel

Færdselsuheld vedHammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
To mænd anholdt: Kan du kende kosterne?

To mænd anholdt: Kan du kende kosterne?

Østjyllands Politi efterlyser ... læs mere
Loading...