|

Enigt byråd bag Favrskovs budget for 2014

Alle medlemmer af Favrskov Byråd har 24. september 2013 indgået aftale om budgettet for 2014-17

Budgettet tager udgangspunkt i det budgetforslag, der blev sendt i høring 4. september 2013 og i de 69 høringssvar, der var indkommet ved høringsfristens udløb 18. september 2013.

Borgmester Nils Borring (A) glæder sig over de mange høringssvar.

– Vi har med stor interesse læst høringssvarene, som overvejende er positive. Enkelte steder har de dog givet anledning til ændringer og præciseringer i den endelige budgetaftale, siger Nils Borring.

I budgetaftalen er det blandt andet blevet præciseret, hvordan folkeskolereformen tænkes udmøntet i Farskov Kommune og i den forbindelse er tilført yderligere 740.000 kroner til kompetenceudvikling i folkeskolen i 2014.

– Jeg er meget glad for, at et enigt byråd står bag budgettet. Det er dejligt, at vi nu kan sætte penge af til en række større anlægsprojekter, som jeg er sikker på, bliver til glæde og gavn for mange af vores borgere. Det kan vi kun være meget tilfredse med, siger Nils Borring.

Budgetaftalen rummer også fælles politiske tilkendegivelser om, at byrådet vil se nærmere på muligheden for at udvide åbningstiden på dagtilbudsområdet samt undersøge mulighederne for, at beboere på kommunens botilbud for handicappede kan komme på ferie med ledsagere.

Publiceret: 24-09-2013

Email til redaktør: Tina Richard Johnsen

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Oplev den legendariske operatenor, Plácido Domingo´s 50 års jubilæumskoncert.

Oplev den legendariske operatenor, Plácido Domingo´s 50 års jubilæumskoncert.

Placido Domingo er en af den internationale operaverdens allerstørste stjerner nogensinde, og for én ganske særlig aften vender han tilbage til det betagende amfitetater, Arena Di Verona, 50 år efter sin debut. ‌ ... læs mere
Klubmesterskab i petanque

Klubmesterskab i petanque

Der var 20 deltagere, da Hadsten Idrætsforenings Petanqueklub tirsdag 17. september afholdt sit årlige klubmesterskab. Afbrudt af heftige regnbyger gennemførte de fire kampe. Sponsorer var HTC-Biler og Tandlægeklinikken Ågade ... læs mere
Kina’s kommende stjerne kom forbi Hadsten Håndbold

Kina’s kommende stjerne kom forbi Hadsten Håndbold

Jensen, Eriksen og Madsen var for en stund byttet ud med Chen, Zhang og Yu, ... læs mere
Indbrud i Søften

Indbrud i Søften

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld i Hadsten

Færdselsuheld i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter

Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter

Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene ... læs mere
MESTER JAKOB - MESTER JAKOB - sover du -- nej nej tværtimod

MESTER JAKOB – MESTER JAKOB – sover du — nej nej tværtimod

BAGERMESTER JAKOB OVERGAARD åbnede i weekenden sit nye BAGERI og BAGER- FORRETNING I DET NYE SUNDHEDSHUS i HADSTEN ... læs mere
Loading...