Fra d. 14.-26. januar udstilles en kopi af Esbjerg Evangeliet i Sløjfens foyer.

   Hadsten Bibliotek sælger ud af kasserede bøger

    Foredrag med Anne Haubek og Thomas Ubbesen i Sløjfen

     Tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen er vokset op i Sønderjylland i en tid, hvor forholdet til de tyske naboer til tider var anstrengt. 100 år efter Sønderjyllands genforening med Danmark fortæller han om sin opvækst i grænselandet.

      I anledning af 75 året for befrielsen af dem, der sad i udryddelseslejren Auschwitz  får vi besøg af psykolog Anne Agerbo fra Aarhus Universitet, der vil holde foredraget: Befriet, men ikke fri – når Traumer stjæler liv. Hvad er de menneskelige følger af et folkedrab? Fra Holocaust til nutidens krig og konflikter slås ofre med […]

       Årets vinterkabaret på Randers EgnsTeater tager denne gang fat på musikken fra en af de helt store figurer i amerikansk musikhistorie

        Hvordan lever vi bæredygtigt uden at det går ud over vores trivsel? Det, og meget andet, vil ph.d. i bæredygtighedspsykologi Simon Elsborg Nygaard gøre os klogere på, når han holder foredrag i forbindelse med Favrskov Klimauger 2020.

         Det kan være svært at finde rundt i fup og fakta, når det kommer til klimadebatten. Meteorolog Jesper Thielgaard gør os klogere på, hvad der er op og ned i debatten og hvordan det reelt ser ud med vores verden.