Fra 1. november 2018 til 31. januar 2019 kan du opleve et udvalg af den internationalt anerkendte kunstner Jon Gislasons farverige kunst i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek og Kulturhus.

   Torsdag d. 7. november var der eksklusiv forpremiere på en helt ny dansk film om 1. Verdenskrig, der sluttede for 100 år siden. Helt nøjagtigt d. 11. november.
   I den forbindelse fik publikum lejlighed til at møde de to hovedrolleindehavere samt filmens producer og instruktør.

    Overvejer du at gå til guitar? Klaver? Fløjte? Andet? Så kig forbi Sløjfen på lørdag!

     Den 17. november er der mulighed for at opleve en erhvervskole i fuld aktivitet, når Den jydske Haandværkerskole inviterer til et kig indenfor. Alle er velkomne.

      Genhør nogle af de bedste sange på dansk i Hadsten Kulturhus Sløjfen

       Julehygge, ideer og forslag til juledekorationer, æbleskiver og gløgg mm.

        Tirsdag d. 11. december, kl. 19.30
        Lyngå Kirke
        Denne dag er der stor julekoncert i Lyngå Kirke – selvfølgelig med Lyngå Folkekor! De vil sprede julestemning med ægte julehits og andre smukke numre fra repertoiret.

         Torsdag d. 13. december kl. 11.00 i Lyngå Konfirmandstue.

         ”Rør blot ikke ved min gamle jul”. Her midt i december skal vi julehygge med musik, quiz og en lille julehistorie. Vores organist Kristine Lund-Olsen og kirke- sanger Cecilie Marie Høyer leverer dejlige toner, der toppes med god gammeldags julemad fra Lyngåhus.

          Tirsdag d. 15. januar 2019, kl. 19.30

          Det er efterhånden blevet en tradition, at vi afholder nytårskoncert i januar måned, på skift i Lyngå og Skjød kirker. I 2019 er det Lyngå Kirkes tur til at huse nytårskoncerten, og her er det Vokalgruppen Concordia, der synger nytåret ind.