|

Expedit indretter Sveriges største sports- og friluftsvarehuse

Expedits svenske datterselskab, Expedit Retail Solutions har indgået en eksklusiv aftale med Sveriges nye, store sports- og friluftsvarehuskæde, Usports.

Aftalen omfatter i første omgang indretning af en række nye 4-5000 m² store butikker, der sælger alt inden for udstyr til det aktive sports- og friluftsmenneske. Bag den nye kæde står to svenske entreprenører med kapitalstærke investorer i ryggen.

Et solidt springbræt til sportsbranchen
Hos Expedit er der stor glæde over aftalen, som kom i hus i skarp konkurrence med seks svenske indretningsfirmaer. ”Vi kan naturligvis kun være meget tilfredse med, at Usports har valgt Expedit som indretningspartner. Usports er en særdeles spændende og pengestærk kunde, som tilmed er helt ny på markedet. Jeg er overbevist om, at aftalen bliver et solidt springbræt til sportsbranchen, og vi har stor forventning til samarbejdet”, udtaler Steen Bødtker, CEO for Expedit Gruppen.

Til Usports leverer Expedit en løsning, der er baseret på et basisinventarsystem, men som i vid udstrækning er tilpasset og modificeret, så kundens ønsker og behov opfyldes præcist. Dertil kommer en række specialløsninger og produkter, bl.a. klatrevæg og golfbane. Konceptet er designet af svenske BAS Brand Identity, der bl.a. også står bag Mekonomens konceptudvikling. 

Oplevelsesshopping med kunden i centrum
Hos Usports skal kunden have en god oplevelse og komme hjem med det rigtige udstyr. Og butiksindretningen skal understøtte oplevelsen. Det opnås bl.a. ved, at der rundt om i butikkerne er placeret ’testområder’, hvor kunderne kan afprøvet klatregrejet på en rigtig klatrevæg, eller golfudstyret på en miniature golf-green.  

Målsætningen for den nye kæde er, at kunderne skal have råd til et aktivt liv med alt det udstyr, der skal til.  Samtidig skal det være en oplevelse at handle i Usports, så foruden at have markedets bedste priser, det bredeste sortiment og alle de kendte brands, lægges der også stor vægt på, at de ansatte har personlig erfaring med sport og friluftsliv, så de kan give kunderne kvalificeret hjælp og sparring samt professionel service. 

Det første Usports-varehus blev indviet i slutningen af oktober 2011 i Malmø, yderligere to er allerede på vej i henholdsvis Västerås og Sundsvall.   .   


Flere oplysninger
CEO Steen Bødtker, Expedit Gruppen, Mobil 20 80 88 00


FAKTA  EXPEDIT

·         Expedit med hovedsæde i Hadsten nord for Århus er blandt Nordens største leverandører af butiksindretning til detailhandlen.

·         Expeditkoncernen har selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

·         Expedit tilbyder indretningsløsninger med alt indbefattet og tager ansvaret for hele processen – fra koncept, design, projektledelse og konstruktion til produktion, logistik og montering samt eftersalgsservice

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

DET ER HELT VILDT..........

DET ER HELT VILDT……….

Vi tilbyder opskæring af dyr fortæller slagter Knud Schou fra Bakkjærsminde Gårdbutik på Hammelvej ved Laurbjerg ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Håndbold i mørke

Håndbold i mørke

af Simon Olsen ... læs mere
Redan støtter Natteravnene i nærområdet

Redan støtter Natteravnene i nærområdet

Natteravnene er en frivillig social forening med 150 lokalforeninger, - i alt 3500 personer på landsplan ... læs mere
Spritbilist i Hammel

Spritbilist i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Mange har budt ind på direktørjob i Favrskov

Mange har budt ind på direktørjob i Favrskov

31 ansøgere vil være Favrskov Kommunes nye direktør for Social og Sundhed ... læs mere
InSide med i forskningsprojekt

InSide med i forskningsprojekt

Sammen med 34 andre kulturhuse deltager InSide i et stort forskningsprojekt ... læs mere
Loading...