|

Expedit indretter Sveriges største sports- og friluftsvarehuse

Expedits svenske datterselskab, Expedit Retail Solutions har indgået en eksklusiv aftale med Sveriges nye, store sports- og friluftsvarehuskæde, Usports.

Aftalen omfatter i første omgang indretning af en række nye 4-5000 m² store butikker, der sælger alt inden for udstyr til det aktive sports- og friluftsmenneske. Bag den nye kæde står to svenske entreprenører med kapitalstærke investorer i ryggen.

Et solidt springbræt til sportsbranchen
Hos Expedit er der stor glæde over aftalen, som kom i hus i skarp konkurrence med seks svenske indretningsfirmaer. ”Vi kan naturligvis kun være meget tilfredse med, at Usports har valgt Expedit som indretningspartner. Usports er en særdeles spændende og pengestærk kunde, som tilmed er helt ny på markedet. Jeg er overbevist om, at aftalen bliver et solidt springbræt til sportsbranchen, og vi har stor forventning til samarbejdet”, udtaler Steen Bødtker, CEO for Expedit Gruppen.

Til Usports leverer Expedit en løsning, der er baseret på et basisinventarsystem, men som i vid udstrækning er tilpasset og modificeret, så kundens ønsker og behov opfyldes præcist. Dertil kommer en række specialløsninger og produkter, bl.a. klatrevæg og golfbane. Konceptet er designet af svenske BAS Brand Identity, der bl.a. også står bag Mekonomens konceptudvikling. 

Oplevelsesshopping med kunden i centrum
Hos Usports skal kunden have en god oplevelse og komme hjem med det rigtige udstyr. Og butiksindretningen skal understøtte oplevelsen. Det opnås bl.a. ved, at der rundt om i butikkerne er placeret ’testområder’, hvor kunderne kan afprøvet klatregrejet på en rigtig klatrevæg, eller golfudstyret på en miniature golf-green.  

Målsætningen for den nye kæde er, at kunderne skal have råd til et aktivt liv med alt det udstyr, der skal til.  Samtidig skal det være en oplevelse at handle i Usports, så foruden at have markedets bedste priser, det bredeste sortiment og alle de kendte brands, lægges der også stor vægt på, at de ansatte har personlig erfaring med sport og friluftsliv, så de kan give kunderne kvalificeret hjælp og sparring samt professionel service. 

Det første Usports-varehus blev indviet i slutningen af oktober 2011 i Malmø, yderligere to er allerede på vej i henholdsvis Västerås og Sundsvall.   .   


Flere oplysninger
CEO Steen Bødtker, Expedit Gruppen, Mobil 20 80 88 00


FAKTA  EXPEDIT

·         Expedit med hovedsæde i Hadsten nord for Århus er blandt Nordens største leverandører af butiksindretning til detailhandlen.

·         Expeditkoncernen har selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

·         Expedit tilbyder indretningsløsninger med alt indbefattet og tager ansvaret for hele processen – fra koncept, design, projektledelse og konstruktion til produktion, logistik og montering samt eftersalgsservice

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Skal du til fodbold i Århus ? - Fem nye midlertidige hot spots i Aarhus

Skal du til fodbold i Århus ? – Fem nye midlertidige hot spots i Aarhus

Østjyllands Politi opretter fem nye midlertidige hot spots for at modvirke større sammenstimlen i byen i forbindelse med superligakamp på søndag ... læs mere
Pitabrød med risiko for mug trukket tilbage

Pitabrød med risiko for mug trukket tilbage

Geia Food A/S tilbagekalder pitabrød grundet risiko for mug. Risiko for mug gør produktet uegnet til menneskeføde ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 477.

Ugens naturbilleder nr. 477.

Ugens cocktail består af motiver fra Julsø i Ry, gråænder, dådyr og sommerfugle, krydret med lidt blomster ... læs mere
Efterlyst for knivstikkeri

Efterlyst for knivstikkeri

Midt og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til af finde en mistænkt. Den 20-årige mand mistænkes for at være gerningsmand til grov vold ... læs mere
Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vis flaget for alle ramt af kræft

Vis flaget for alle ramt af kræft

Det er sommer, det er sol, og det er måske ferie for dig? ... læs mere
Fremlysning af Siberian Husky

Fremlysning af Siberian Husky

Østjyllands Politi søger ejeren af en hund ... læs mere
Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Aflyser og udskyder busture og andre aktiviteter ... læs mere
Loading...