|

Fantastisk gadeløb i Hadsten

Hadsten Bank Grand Prix trak tusindvis af gæster til byen…

Forrygende flot cykelløb i Hadsten

Tekst: Kurt Villy

Foto: Rudi Daugsch

På årets hidtil varmeste aften sydede og kogte området omkring Søndergade i Hadsten af et forventningsfuldt tusindtalligt publikum, hvis antal formentlig matchede sidste års. Det er altid svært at vurdere tilstrømningen til et gadeløb, hvor entréen tilmed er gratis, men der var MANGE mennesker langs ruten.

image.2008-07-28.4037430394[1]

 

Før aftenens giganter gjorde deres ankomst, kørtes Talentløbet. Dette ungdomsløb blev vundet af stortalentet Claus Kjær Jørgensen fra Horsens AC, og han modtog sammen med hæderen et af de flotte Festina-ure, som var skænket af den lokale guldsmed og smykkedesigner Erik Sørensen, Østergade 17 i Hadsten.

image.2008-07-28.4473947405[1]

Guldsmeden, som er en stor fan af cykelsporten og en ihærdig gæst i VIP-området, havde hele fire præmier i spil, og værdien af et sådan ur er 3.000 kr.

Rytterne fra verdens hårdeste cykelløb i det franske nåede akkurat lige frem i tide, og omkring kl. 19 kunne en spændt afdelingsdirektør i Hadsten Bank, Henning Bertelsen, affyre kanonen for Masterstarten og sætte Eliteløbet i gang med en rullende start fra Østergade.

image.2008-07-28.5683951767[1]

De to Tour de France ryttere, Nicki Sørensen og Kim Kirchen satte deres præg på dette løb. Især Kim Kirchen, Team Columbia trak og trak, og han var flere gange alene i front.

image.2008-07-28.5989152754[1]

Han indhentedes dog gang på gang af såvel Nicki Sørensen som Allan Johansen, og på det sidste stykke stod det klart, at Kirchen måtte strække våben og slutte et stykke nede i feltet, mens Allan Johansen kunne vinde løbet i et forrygende spurtopgør, hvor han fortrængte Nicki Sørensen til andenpladsen.

image.2008-07-28.5177910737[1]

Desværre befandt feltet sig lige i målområdet, da Allan Johansen sikrede sig sejren, og dette skabte en smule kaos og forvirring.

Publikum kunne glæde sig over en stærkt kørende Michael Blaudzun. Det er sidste gang, vi oplever Blaudzun på bakken. Det var hans 14. og sidste sæson som professionel.

image.2008-07-28.4870740274[1]

Undervejs var der spurtpræmier i form af de før nævnte Festina-ure, og de blev vundet af Frank Høj, Thomas Quist og Roy Hegersberg.


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse udvalgsformænd… ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 347

Ugens naturbilleder nr. 347

Weekenden bød på flot vejr med rimfrost, sol og blå himmel - godt udgangspunkt for at få nogle gode skud i kassen ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Henrik Lykke, 50 år er pr. 2. januar ansat som Private Banking direktør i Vestjysk Bank ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glem tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Loading...