|

Fantastisk gadeløb i Hadsten

Hadsten Bank Grand Prix trak tusindvis af gæster til byen…

Forrygende flot cykelløb i Hadsten

Tekst: Kurt Villy

Foto: Rudi Daugsch

På årets hidtil varmeste aften sydede og kogte området omkring Søndergade i Hadsten af et forventningsfuldt tusindtalligt publikum, hvis antal formentlig matchede sidste års. Det er altid svært at vurdere tilstrømningen til et gadeløb, hvor entréen tilmed er gratis, men der var MANGE mennesker langs ruten.

image.2008-07-28.4037430394[1]

 

Før aftenens giganter gjorde deres ankomst, kørtes Talentløbet. Dette ungdomsløb blev vundet af stortalentet Claus Kjær Jørgensen fra Horsens AC, og han modtog sammen med hæderen et af de flotte Festina-ure, som var skænket af den lokale guldsmed og smykkedesigner Erik Sørensen, Østergade 17 i Hadsten.

image.2008-07-28.4473947405[1]

Guldsmeden, som er en stor fan af cykelsporten og en ihærdig gæst i VIP-området, havde hele fire præmier i spil, og værdien af et sådan ur er 3.000 kr.

Rytterne fra verdens hårdeste cykelløb i det franske nåede akkurat lige frem i tide, og omkring kl. 19 kunne en spændt afdelingsdirektør i Hadsten Bank, Henning Bertelsen, affyre kanonen for Masterstarten og sætte Eliteløbet i gang med en rullende start fra Østergade.

image.2008-07-28.5683951767[1]

De to Tour de France ryttere, Nicki Sørensen og Kim Kirchen satte deres præg på dette løb. Især Kim Kirchen, Team Columbia trak og trak, og han var flere gange alene i front.

image.2008-07-28.5989152754[1]

Han indhentedes dog gang på gang af såvel Nicki Sørensen som Allan Johansen, og på det sidste stykke stod det klart, at Kirchen måtte strække våben og slutte et stykke nede i feltet, mens Allan Johansen kunne vinde løbet i et forrygende spurtopgør, hvor han fortrængte Nicki Sørensen til andenpladsen.

image.2008-07-28.5177910737[1]

Desværre befandt feltet sig lige i målområdet, da Allan Johansen sikrede sig sejren, og dette skabte en smule kaos og forvirring.

Publikum kunne glæde sig over en stærkt kørende Michael Blaudzun. Det er sidste gang, vi oplever Blaudzun på bakken. Det var hans 14. og sidste sæson som professionel.

image.2008-07-28.4870740274[1]

Undervejs var der spurtpræmier i form af de før nævnte Festina-ure, og de blev vundet af Frank Høj, Thomas Quist og Roy Hegersberg.


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.DET ER HELT VILDT..........

DET ER HELT VILDT……….

Vi tilbyder opskæring af dyr fortæller slagter Knud Schou fra Bakkjærsminde Gårdbutik på Hammelvej ved Laurbjerg ... læs mere
Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

For mange kræftpatienter venter for længe på behandling ... læs mere
Aftentur til Rhododendronhaven i Langå.

Aftentur til Rhododendronhaven i Langå.

Haveselskabet, Hadsten Kredsen arrangerer en tur til Rhododendron haven i Langå d. 22. maj. Der arrangeres fælleskørsel syd for banenkl. 18.30 ... læs mere
Masser af nye talenter til Hadsten Hånboldklub

Masser af nye talenter til Hadsten Hånboldklub

Tirsdag, blev der på et pressemøde hos Dansk Revision på Vesselbjergvej i Hadsten, åbnet op for hvem de nye spillere er - der er noget at glæde sig til ... læs mere
Hadsten Mesterskabet i Golf

Hadsten Mesterskabet i Golf

Igen i år afholdes Hadsten mesterskabet i golf, som denne gang er i Hammel Golf Klub ... læs mere
VILLAERNE "VESTA" OG "STENTEN"

VILLAERNE “VESTA” OG “STENTEN”

Det kan ærgre, at mange gamle villanavne gennem tiden er forsvundet. Kurt Villy har fået hjælp til at opsnuse nogle af dem ... læs mere
HØSTDAGENEs overskud sendes videre

HØSTDAGENEs overskud sendes videre

Arrangementet VETERAN HØSTDAGENE på HOLKJÆRGÅRD afleverer årets overskud til HOSPITALSKLOVNENE ... læs mere
Sorteper til Favrskov Kommune

Sorteper til Favrskov Kommune

af Christian Møller-Nielsen Landsbækvej 90A 8450 Hammel (V), medlem af regionsrådet i Region Midtjylland ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Årets Stafet er den største nogensinde ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Gærvækst i økologisk skyr ... læs mere
Frokostjazz i Café Sløjfen

Frokostjazz i Café Sløjfen

Lørdag d. 26. maj kl. 12 er der frokostjazz med ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, nemlig The Spirit of New Orleans ... læs mere
Loading...