|

Favrskov Erhvervsråd afholder FBI 2018

FBI hylder Favrskovs Bedste Iværksættere, og uddeler priser til de iværksættere, der har gjort det virkelig godt det seneste år.

Favrskov Erhvervsråd ønsker at sætte fokus på iværksætteri, hvorfor erhvervsrådet kårer Favrskovs Bedste Iværksætter, Favrskovs Bedste Idé og Young Stars den 15. november 2018 hos LMO i Søften.

De nominerede kandidater vurderes af et kompetent dommerpanel fra erhvervslivet, der sender to kandidater i hver kategori videre til finalen, som foregår på FBI. På dagen skal finalisterne præsentere deres virksomhed og dermed overbevise dommerne og salen om, at de skal vinde prisen.

  • Favrskovs Bedste Iværksætter er for den etablerede iværksætter. Prisen gives for et godt koncept, der har bevist at have haft god fremgang siden opstart.
  • Favrskovs Bedste Idé er for den nystartede iværksætter med et nyt CVR nummer. Prisen gives for en god idé med potentiale.
  • Young Stars er for studerende på Favrskov Gymnasium, som har et forløb, hvor de laver deres egen forretningsidé.

Det er gratis at deltage ved FBI 2018, og alle er velkommen. Tilmelding på www.favrskoverhverv.dk. Der forventes cirka 100 deltagere ved FBI 2018.

Sidste års vinder

Ved FBI 2017 vandt virksomheden, Create This, fra Hinnerup prisen, som Favrskovs Bedste Idé. Create This er et design studio, der laver lysdesigns til musikbranchen. Create This organiserer sig anderledes end resten af branchen, idet de tilbyder specialiserede totalløsninger til professionelle musikere som blandt andre Burhan G, Alex Vargas og Saveus. Denne forretningsmodel viste sig på kort tid at have stort potentiale, hvilket var afgørende for at de vandt prisen. Theis Wermuth fra Create This fortæller om FBI:

”Prisen som Favrskovs Bedste Idé 2017 betyder rigtig meget for os. Jeg vil opfordre alle til at stille op til FBI, hvis de har en virksomhed i området, eller bare deltage ved FBI, da der også er rig mulighed for at netværke med andre iværksættere på dagen”, siger sidste års vinder.

Mød Winefamly til FBI 2018

Udover prisuddelingen deltager interessante mennesker fra erhvervslivet ved FBI 2018. I år præsenterer Favrskov Erhvervsråd CMO Lars Duelund Sørensen fra Winefamly som én af indlægsholderne ved FBI. Lars vil fortælle om, hvordan Winefamly på rekordtid er blevet en succesfuld væksthistorie, samt hvordan konceptet bag Winefamly opstod. 

 


FBI 2018 – Favrskovs Bedste Iværksættere

Den 15. november 2018 kl. 14.00 – 18.30
LMO, Trigevej 20, Søften, 8382 Hinnerup

 

Steffen Larsen, Favrskov Erhvervsråd
steffen@favrskoverhverv.dk

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Indbrud i Thorsø

Indbrud i Thorsø

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Stor interesse for at blive domsmand

Stor interesse for at blive domsmand

Kommunen har allerede fået langt flere ansøgere, der vil være domsmænd, end der er behov for. Dog mangler der nogle personer for at gøre listen repræsentativ ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Udeklarerede allergener i Blomsterbergs citronfromage ... læs mere
Er kørerutinerne lidt rustne?

Er kørerutinerne lidt rustne?

Ældre Sagen tilbyder opfriskningskursus for erfarne (læs ældre) bilister ... læs mere
Favrskov fyrer op under erhvervsuddannelserne

Favrskov fyrer op under erhvervsuddannelserne

I fremtiden kan det blive vanskeligere at finde en elektriker, der har tid til at ordne ledningerne i huset ... læs mere
Østjyllands Politi koordinerer efterforskningen af delinger af drabsvideo

Østjyllands Politi koordinerer efterforskningen af delinger af drabsvideo

Politiet i hele Danmark har gennem de seneste dage fået flere anmeldelser om personer, der deler en video af et drab på en kvinde i Marokko ... læs mere
Efterlysning

Efterlysning

Østjyllands Politi efterlyser den 67-årige Peder Madsen Høgh, der er forsvundet fra sit hjem i Randers midtby ... læs mere
Litterær lørdagsquiz

Litterær lørdagsquiz

Quiz-tid på Hadsten Bibliotek ... læs mere
NYT fra Ældre Sagen

NYT fra Ældre Sagen

Mødested for mænd ... læs mere
Statsministeren har udskrevet valg!

Statsministeren har udskrevet valg!

Valgrygterne har længe floreret på Christiansborg. I søndags trykkede statsministeren på valgknappen ... læs mere
Rejser i Norden

Rejser i Norden

Det østjyske rejsebureau Rejs og oplev udbyder i år to rejser til vores nordiske nabolande. Anne Hansen Aamand, Hadsten, der er rejseleder fortæller, at der er store forskelle men og så lighedspunkter på Gotland og Island, der er to af ... læs mere
PINGVINNYT DREJER LÆSERNE EN KNAP...

PINGVINNYT DREJER LÆSERNE EN KNAP…

Kig med, når Kurt Villy bladrer i Hadstens første avis - dagbladet "Hadsten Folketidende" - og igen møder Gotfred Buch, byens matador indenfor tobakken ... læs mere
Loading...