|

Favrskov Erhvervsråd afholder FBI 2018

FBI hylder Favrskovs Bedste Iværksættere, og uddeler priser til de iværksættere, der har gjort det virkelig godt det seneste år.

Favrskov Erhvervsråd ønsker at sætte fokus på iværksætteri, hvorfor erhvervsrådet kårer Favrskovs Bedste Iværksætter, Favrskovs Bedste Idé og Young Stars den 15. november 2018 hos LMO i Søften.

De nominerede kandidater vurderes af et kompetent dommerpanel fra erhvervslivet, der sender to kandidater i hver kategori videre til finalen, som foregår på FBI. På dagen skal finalisterne præsentere deres virksomhed og dermed overbevise dommerne og salen om, at de skal vinde prisen.

  • Favrskovs Bedste Iværksætter er for den etablerede iværksætter. Prisen gives for et godt koncept, der har bevist at have haft god fremgang siden opstart.
  • Favrskovs Bedste Idé er for den nystartede iværksætter med et nyt CVR nummer. Prisen gives for en god idé med potentiale.
  • Young Stars er for studerende på Favrskov Gymnasium, som har et forløb, hvor de laver deres egen forretningsidé.

Det er gratis at deltage ved FBI 2018, og alle er velkommen. Tilmelding på www.favrskoverhverv.dk. Der forventes cirka 100 deltagere ved FBI 2018.

Sidste års vinder

Ved FBI 2017 vandt virksomheden, Create This, fra Hinnerup prisen, som Favrskovs Bedste Idé. Create This er et design studio, der laver lysdesigns til musikbranchen. Create This organiserer sig anderledes end resten af branchen, idet de tilbyder specialiserede totalløsninger til professionelle musikere som blandt andre Burhan G, Alex Vargas og Saveus. Denne forretningsmodel viste sig på kort tid at have stort potentiale, hvilket var afgørende for at de vandt prisen. Theis Wermuth fra Create This fortæller om FBI:

”Prisen som Favrskovs Bedste Idé 2017 betyder rigtig meget for os. Jeg vil opfordre alle til at stille op til FBI, hvis de har en virksomhed i området, eller bare deltage ved FBI, da der også er rig mulighed for at netværke med andre iværksættere på dagen”, siger sidste års vinder.

Mød Winefamly til FBI 2018

Udover prisuddelingen deltager interessante mennesker fra erhvervslivet ved FBI 2018. I år præsenterer Favrskov Erhvervsråd CMO Lars Duelund Sørensen fra Winefamly som én af indlægsholderne ved FBI. Lars vil fortælle om, hvordan Winefamly på rekordtid er blevet en succesfuld væksthistorie, samt hvordan konceptet bag Winefamly opstod. 

 


FBI 2018 – Favrskovs Bedste Iværksættere

Den 15. november 2018 kl. 14.00 – 18.30
LMO, Trigevej 20, Søften, 8382 Hinnerup

 

Steffen Larsen, Favrskov Erhvervsråd
steffen@favrskoverhverv.dk

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Så er HØST udkommet

Så er HØST udkommet

Læs den på deres hjemmeside ... læs mere
Lyngå tog skraldet på 14. år.

Lyngå tog skraldet på 14. år.

Søndag blev der samlet affald over hele landet - også i Lyngå. I år blev Lyngå befriet for 80 kilo affald samt 164 dåser. Herunder en lille opgørelse over hvad der er indsamlet gennem årene ... læs mere
Veloverstået generalforsamling i Favrskov Erhvervsråd

Veloverstået generalforsamling i Favrskov Erhvervsråd

Erhvervsrådets generalforsamling, der blev afholdt hos Juhl Bach Holding A/S på Delta i Søften, var en pæn succes ... læs mere
Den 9. april 1940 og den 9. april 1945.

Den 9. april 1940 og den 9. april 1945.

Af Herluf Nydam , Lokalarkivet ... læs mere
I syv sind: Hvad stiller vi op med psykiatrien?

I syv sind: Hvad stiller vi op med psykiatrien?

Folketingskandidaterne Iben Sønderup (S) og Charlotte Green (K) kom til lyttemøde hos SIND Favrskov ... læs mere
Kørte for stærkt

Kørte for stærkt

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vil du samle ind for Kræftens Bekæmpelse søndag d. 7. april?

Vil du samle ind for Kræftens Bekæmpelse søndag d. 7. april?

Overalt i landet vil tusindvis af frivillige bruge et par timer af deres søndag på at samle ind til kræftsagen. Du kan også støtte op om denne vigtige sag som indsamler tilmelde dig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling ... læs mere
Hvorfor er luftsolvarme mod radon og fugt så særlig godt?

Hvorfor er luftsolvarme mod radon og fugt så særlig godt?

I Klimaugen er der mulighed for at høre om de nye anlæg fra SolarVenti i Thorsø, som billigt og effektivt kan holde kældre og huse fri for farlig radon og fugt – vel at mærke på én gang ... læs mere
Påskeoptakt i Thorsø Kirke søndag d. 14. april kl. 19,00

Påskeoptakt i Thorsø Kirke søndag d. 14. april kl. 19,00

Sangerinde Tina Lynderup og pianist Lene Jensen – begge fra Videbæk – kommer på besøg og giver en aften i kirken med påskeforberedelse gennem sang og musik ... læs mere
Loading...