|

Fik stjålet deres kæreste minde

af Motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten

Den stjålne SUZUKI, som den ser ud da den forsvandt

 

Af Jørgen Kjær

Vi har flere gange her i VeteranPosten kunnet omtale og efterlyse stjålne klassikere. Det er sjældent de dukker op igen, men i flere tilfælde har ejeren haft en fornuftig forsikring af sit køretøj, så det økonomiske tab har kunnet dækkes. Men der kan være andet end økonomisk tab forbundet med et tyveri. Det klassiske køretøj kan være et kært minde, som en aldrig så høj forsikringssum kan kompensere for.

 

 

Heidi Staalbo Madsen og hendes familie har netop fået stjålet et uvurderligt minde om deres søn Patrick, som de mistede ved en tragisk ulykke for to år siden. Hun råber nu om hjælp for at finde Patricks elskede knallert, der blev stjålet ved et natligt i familiens hjem

.

 

 

Heidis søn Patrick Madsen blev dræbt ved en trafikulykke, hvor han kørte galt på en nyindkøbt ATV. Han var meget interesseret i knallerter og motorkøretøjer, og han havde netop købt den ATV, han kørte galt på, for at bruge motoren. Han skulle lige have en enkelt tur på den, men blev kastet af og dræbt.

-Hjælp os! Indbrud i 4640 Faxe, Vemmetofte! Vores afdøde dreng Patricks knallert er blevet stjålet natten til den 16. juli, sammen med alle vores andre crossere og knallerter. Det er vores største minder om ham, som vi ville bevare for evigt, lyder det fra den knuste mor.

Lige siden familien mistede deres søn og bror, har de passet og plejet Patricks knallert, som var et af deres kæreste minder om sønnen, og som de ville bevare for evig tid.

– Knallerten, som er en Suzuki Samurai/dm50, som før var blå, er i dag malet med kamæleonfarve orange/grøn og er 25 år gammel. Den købte Patrick selv, og fik den malet hos en autolakerer, og lavede den, så den står i super flot og god stand. Tyvene glemte bagskjoldet til den og original sædet, så det har vi selv herhjemme. Den har et langt sæde på nu. Bagskjoldet har de ladet ligge.

Patricks Suzuki Samurai DM50 var blå inden han restaurerede den.

 

-Der blev blandt andet også stjålet 2 Yamaha crossere, en rød 50cc, som er den, han lærte at køre på, da han var 4 1/2 år gammel den lille røde crosser, en Yamaha PW 50, har vi selv haft siden 2004, hvor Patrick fik den i julegave som 4 1/2 år gammel, og jeg ved fra tidligere ejer, at den er 35 år gammel. Den kan blandt andet genkendes på at afbryderkontakten er defekt, så den slukkes ved at samle 2 ledninger. Chokeren er monteret med en stålwire til at trække i, forklarer den knuste mor, der håber, at VeteranPostens læsere kan hjælpe familien.

-Den blå Yamaha TT-R 90 er en 3 gearet uden kobling. Den har vores afdøde dreng selv sparet halvdelen sammen til, hvor morfar gav resten, og den er 30 år gammel. Der er stjålet mere, men vi har endnu ikke helt overblik over det. Disse 3 køretøjer er det vigtigste, da de har mange minder med sig om vores dreng, der døde i ATV ulykken for 2 år siden. Håber inderligt vi får dem tilbage, da de er uvurderlige for os, lyder nødråbet fra Heidi Staalbo.

-Vi er virkelig kede af det. De knallerter var hans ét og alt. Han gik lidenskabeligt op i at hans Suzuki skulle opbygges originalt, hvilket lykkedes. Den er sammen med de øvrige stjålne køretøjer uvurderlige minder, som vi håber, vi får tilbage, slutter Heidi Staalbo, der kan træffes på tlf 41313633 eller facebook.

 

Billedtekst:

100: Den stjålne Suzuki, som den ser ud da den forsvandt.

101: Patricks Suzuki Samurai DM50 var blå inden han restaurerede den.

102: Den 30 år gamle Yamaha TT-R90 der også blev stjålet i midten af juli måned.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Vigtig støtte til lokale foreninger

Vigtig støtte til lokale foreninger

Vi har modtaget følgende fra afdelingsdirektør i Nordea i Hadsten Lisbeth Broløs ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Skimmel i mayonnaise ... læs mere
På sporet!

På sporet!

I den kommende uge samles de mange aktører og frivillige for at få forestillingen Tog til Tiden på skinner til premieren d. 29. oktober kl. 19 ... læs mere
Fremstilling i Retten Randers

Fremstilling i Retten Randers

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
HSK fodbold søger ny kasserer

HSK fodbold søger ny kasserer

af Gert Jensen, fodboldformand i HSK ... læs mere
Indbydelse til koncert for børn 5-10 år + fællesspisning

Indbydelse til koncert for børn 5-10 år + fællesspisning

Spil Dansk, Kulturelt Samvirke i Favrskov og Røde Kors indbyder børn i alderen 5 - 10 år til koncert i Sløjfen i Hadsten: ... læs mere
Folkeklubben i Sløjfen

Folkeklubben i Sløjfen

Folkeklubben gav koncert torsdag aften i Sløjfen - se enkelte billeder fra før koncerten startede ... læs mere
Sat på spidsen

Sat på spidsen

Eigil holder ferie ... læs mere
Pas dit eget barn hjemme med kommunalt tilskud

Pas dit eget barn hjemme med kommunalt tilskud

Læserbrev af Byrådskandidat for Venstre i Favrskov Kommune Birgit Liin, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg 8870 Langå ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Tobak er nu i samme kategori som klyngebomber ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Syltede majroer med udeklareret indhold af sulfit ... læs mere
Indbrud i privat bolig

Indbrud i privat bolig

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...