|

Flere nye spillere hos Hadsten Håndbold

I går præsenterede vi 2 nye og i dag fortæller vi om 3 mere

Gitte Andersen

Hadsten Håndbold henter Gitte Andersen
Hadsten Håndbold henter den tidligere landsholdsspiller og mangeårige ligaspiller Gitte Andersen fra Randers HK. Gitte Andersen vil i den kommende sæson indgå som assistenttræner i trænerteamet sammen med Jeppe Vestergaard Christensen. Gitte sluttede sin spillemæssige karriere i april, hvor hun spillede slutspil med Randers HK. Nu er næste kapitel, trænergerningen i Hadsten Håndbold. ”Jeg var lidt ærgerlig over at skulle stoppe i Randers HK, da min lyst til at spille håndbold stadig er stor. Men da muligheden bød sig i Hadsten, hvor man ansatte Jeppe, var jeg ikke i tvivl om, at dette kunne være en rigtig spændende udfordring for mig. Jeg kender Jeppe fra Randers HK, så jeg ved, hvad han står for, og jeg glæder mig til, at vi i fællesskab skal hjælpe alle de unge, talentfulde spillere videre i deres udvikling i Hadsten – og selvfølgelig vinde en masse håndboldkampe,” udtaler Gitte.

Jeppe Vestergaard er enormt glad for at kunne tilknytte Gitte Andersen i trænerteamet. ”Jeg ved, hvad Gitte står for, og jeg er slet ikke i tvivl om, at hun vil kunne bidrage med hendes enorme erfaring fra topplan i så mange år. Hun har en vindermentalitet og træningsmentalitet, som ligger ud over det sædvanlige på en rigtig positiv måde. Hun kan virkelig være med til at skabe et stærkt træningsmiljø,” udtaler Jeppe.

Gitte glæder sig til at starte i Hadsten Håndbold og slår fast, at hun ikke bliver spillende assistenttræner i Hadsten Håndbold. ”Jeg synes ikke, jeg skal starte med at være spillende assistent. Nu er det kapitel med at være spiller på højeste plan slut, og så skal fokus være på at hjælpe spillerne med at udvikle sig og præstere bedst muligt i kampene,” siger Gitte Andersen, men tilføjer dog til sidst: ”Men hvis nu der skulle komme et par skader, så skal jeg da ikke afvise, at vi lige skal have bestilt et ekstra sæt spilletøj, jeg kan hoppe i”.

For yderligere kommentarer: Jeppe Vestergaard – 2324 6142 Gitte Andersen – 6022 1956

Lotte Vestergaard til Hadsten Håndbold
20 årige Lotte Vestergaard skifter Randers HK ud med Hadsten Håndbold fra den kommende sæson. Lotte Vestergaard har ikke spillet i den forgangne sæson, grundet et skadesforløb som har holdt hende fra banen. Lotte har været igennem hele talentsystemet i Randers HK, hvor hun blandt andet har stiftet bekendtskab med den nye cheftræner Jeppe Vestergaard.

Derfor var det heller ikke svært at vælge skiftet til Hadsten Håndbold. ”Jeg synes, det er enormt spændende, det man er ved bygge op i Hadsten Håndbold. Klubben har i de sidste to sæsoner spillet med i den sjove ende af tabellen, og at Jeppe er hentet hertil, er kun en plus for mig. Jeg kender både ham og flere af spillerne i forvejen, så reelt set var valget om Hadsten Håndbold ikke så svært, da muligheden bød sig til,” udtaler Lotte Vestergaard.

En glad cheftræner, Jeppe Vestergaard udtaler følgende om Lotte’s skifte til Hadsten: ”Jeg er rigtig glad for Lotte har valgt Hadsten til den kommende sæson, jeg kender Lotte rigtig godt fra min tid i Randers og finder Lotte sit gamle spil frem bliver hun en meget central brik i begge ender af banen. Lotte giver altid alt hvad end det er træning eller kamp, derudover kommer hun altid med et smittede humør som truppen uden tvivl vil have god gavn af.”

Lotte har store ambitioner, men starter roligt ud. ”Jeg er lige kommet tilbage fra min 2. korsbåndsskade, så egentligt er mit første mål at komme tilbage i min grundform og bare spille håndbold igen. Men jeg forventer helt sikkert, at vi skal være med i toppen af rækken, hvor det er sjovest. Og så skal vi have et stærkt træningsmiljø, så vi både kan præstere godt i kampene, men også udvikle os bedst,” slutter Lotte af.

For yderligere kommentarer: Jeppe Vestergaard – 2324 6142 Lotte Vestergaard – 2073 1609

Stortalent kommer til Hadsten Håndbold
19 årige Rikke Thorngaard skifter fra den kommende sæson fra Randers HK til Hadsten Håndbold. Rikke har spillet i Randers HK som både U16 og U18 spiller, og i den netop afsluttede sæson var hun en fast del af ligaholdet. Fra den kommende sæson står den så på 1. division i Hadsten. ”Jeg skifter til Hadsten, fordi det er et sted, hvor jeg virkelig kan udvikle mig som spiller. Jeg får både nogle erfarne spillere at læne mig lidt op af og lære af, men samtidig får jeg også selv en lidt større rolle end tilfældet måske har været i denne sæson i ligaen. Så har jeg før haft fornøjelsen af Jeppe som træner i Randers og ved, hvad han står for, så det har naturligvis også haft indflydelse på mit skifte,” udtaler Rikke Thorngaard.

Jeppe Vestergaard Christensen er også rigtig glad for Rikkes skifte til Hadsten. ”Rikke har i år, når hun har fået chancen i Randers vist, at hun besidder store kvaliteter i det offensive spil, hvor hun går uimponeret og kreativt til værks. Dette kan med sikkerhed tilføre vores offensive spil noget spændende. Derudover bliver det spændene at arbejde på at udvikle Rikke yderligere til at blive en endnu mere komplet spiller”, siger cheftræneren om tilføjelsen af Rikke.

Rikke glæder sig til at komme i gang og ser frem mod en sæson, hvor hun har målsætningen klar for sig selv og holdet. ”Vi skal helt klart spille med i toppen af rækken. Jeg håber samtidig, at jeg personligt kan udvikle mig som spiller, specielt på den fysiske del og på forsvarsdelen, hvor jeg mangler lidt endnu,” slutter Rikke Thorngaard af.

For yderligere udtalelser kan følgende kontaktes: Jeppe Vestergaard: 2324 6142 Rikke Thorngaard:

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

m tæt på Frijsenborg og de historiske omgivelser, når Hjerteforeningens Lokalkomité i Favrskov og Favrskov Kommune inviterer til hjertesund gåtur i parken ... læs mere
Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Salen var fyldt af unge mennesker under uddannelse, da ni politikere stille op til 1½ times debat på Den jydske Haandværkerskole. Eleverne der repræsenterede alle skolens uddannelsesretninger både inden for eud- og eux-uddannelserne, var velforberedte med spørgsmål til politikerne ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 415.

Ugens naturbilleder nr. 415.

Velkommen til skønne maj, måneden hvor skoven bliver rigtig grøn ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Forskere forfølger fedtet ... læs mere
Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Det er et lille team med begrænsede midler, så et flot flot resultat! ... læs mere
Til Peder Meyhoff

Til Peder Meyhoff

Besvarelse af spørgsmål stillet i Byrådets spørgetid 30. april 2019 ... læs mere
Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører Sofie Ladekjær tager endnu en sæson i Hadsten Håndbold, der bliver hendes 5. sæson i Hadsten trøjen ... læs mere
FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

Tag med LMO Kvæg på faglig ekskursion torsdag den 9. maj 2019. Vi skal besøge landets største mælkeproducent med 3.500 malkekøer og Danish Crown i Holsted ... læs mere
Mand havde hash og knojern i bilen

Mand havde hash og knojern i bilen

En 27-årig mand blev natten til onsdag kl. 00.58 anholdt, da han blev standset af en patrulje på Landevejen ud for Ødum ... læs mere
Legende børn i sprogfitnesscenter

Legende børn i sprogfitnesscenter

Parker, biblioteker og haller omdannes den 10. maj til livlige sprogfitnesscentre, når ca. 10.000 børn fra hele landet deltager i Sprogfitness 2019 ... læs mere
Listeria i grønkålsprodukter

Listeria i grønkålsprodukter

Tilbagerukne Fødevarer ... læs mere
Loading...