|

Følg strømmen til Modelbane Europa i ELRO-dagene

Åbent hus hos Modelbane Europa.

I forbindelse med at det gamle elforsyningsselskab ELRO fusionerede med EnergiMidt i 2013, blev ELRO Fonden stiftet med det formål at støtte nye initiativer i det gamle forsyningsområde. Her seks år senere har fondsbestyrelsen besluttet at sætte trumf på og har opfordret foreninger, klubber, institutioner mv. til at søge støtte til arrangementer, som skal løbe af stablen i den sidste weekend i maj måned. Det har vist sig, at der er stor interesse for at deltage i den næsten festivalagtige weekend. Også Modelbane Europa har besluttet at søge fondens støtte til et arrangement, og ansøgningen er blevet imødekommet.

Som en del af ELRO-dagene holder Modelbane Europa åbent hus lørdag den 25. maj i åbningstiden fra kl. 10 til kl. 16.

For Modelbane Europa bliver denne dag en festdag. Der ventes et stort rykind, og de mange gæster skal selvfølgelig bydes velkommen på bedste måde. Personalet har lagt sig i selerne for at skabe en festlig stemning:

  • Der er god grund til at tage familien med – entréen er gratis, ELRO Fonden
  • Vi har bestilt en kæmpe udgave af vores unikke svellekage. Kagen skæres ud i passende stykker og sælges i dagens anledning til særpris. Nyd den sammen med en kop kaffe/the eller kolde drikke.
  • 11 og kl. 13 vil der være musikalsk optræden med Michael Andersen, som mange vil kende fra det lokale band Rock the Duck.
  • Der vil være indsat ekstra personale, som er ivrige efter at præsentere de store modelanlæg med tog fra alle historiske tidsperioder. Se også modeller af stationer og huse, som var engang eller stadig står der.
  • Børnene kan lege med modeltog på de mindre baner.

Der vil være både små og store arrangementer i hele det gamle ELRO-forsyningsområde, så der vil være noget for enhver smag rundt omkring. Ved et besøg hos Modelbane Europa kan man dyrke det indre barn eller gå på opdagelse i en eventyrverden fuld af historier og flotte detaljer i landskab og tog – så følg strømmen til Modelbane Europa og få en god oplevelse.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplysert ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Kære ‘Sat på spidsen’

Kære ‘Sat på spidsen’

Jeg har noteret mig jeres oprigtige bekymring for, om den nytiltrådte socialistiske regering nu sender Laurbjergs trinbræt i syltekrukken sammen med alle de andre trafikprojekter, som ellers var med i den tidligere regerings store trafikaftale, der blev indgået sammen med ... læs mere
Sigtet for at true med at skyde piges hest

Sigtet for at true med at skyde piges hest

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Udeklarerede hasselnødder i müsli

Udeklarerede hasselnødder i müsli

Tilbagrtrukne Fødevarer ... læs mere
NABOHJÆLP

NABOHJÆLP

Nabohjælp, fusk, vennetjeneste, sort arbejde. Ja tak Mere af det. Læs Ole Juuls klumme ... læs mere
God nattevagtsdækning på plejecentrene

God nattevagtsdækning på plejecentrene

Foranlediget af Ældrerådet blev det med 2019-budgettet besluttet at gennemføre en undersøgelse af bemandingen om natten på plejecentrene ... læs mere
Hvad så, Laurbjerg?

Hvad så, Laurbjerg?

Vores nye transportminister vil tage alle vedtagne trafikprojekter op til fornyet overvejelse. Det kommer måske til at gå ud over trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
Klimapopulisme er det nye sort

Klimapopulisme er det nye sort

Alle snakker om klima – (stort set) ingen gør noget ved det… ... læs mere
Loading...