|

Folkebevægelse i Favrskov Kommune

Alle har brug for omsorg og nærhed

 

Erik Bertelsen

 

Alt for mange  oplever isolation og ensomhed i denne tid, med de mange nedlukninger i samfundet.

Det er fornuftigt at holde afstand for at undgå smitte med virus. Men bagsiden er at alt for mange oplever at være ene. Vi har som mennesker et sociale behov, vi har brug for nærhed til andre mennesker for at trives og udvikles. Men for mange lykkes det ikke i denne tid. Ingen kan i længden leve uden kontakt og opmærksomhed.

Omsorg og nærhed har som sit DNA at vi ser hinanden og møder vort medmenneske med åbenhed. Ingen har så lange arme at vi kan omfavne os selv.

Vi skjuler os bag masker i denne tid, men menneskelig opmærksomhed kan ingen undvære. Vi har alle brug for vore medmennesker, at vi ser dem og de ser os.

 

Folkebevægelse i Favrskov Kommune
Der gøres en del af frivillige og ansatte i Favrskov Kommune for at  mennesker ikke skal opleve uønsket ensomhed. Men skal det virkelig rykke og gøre en forskel, så må vi alle hjælpes ad. Vi må som enkeltpersoner tænke vort nærmiljø igennem. Er der nogen på den gade jeg bor, der måske er uønsket ene?
Ved at vi alle viser et menneskelige ansigt i nærmiljøet starter vi en folkebevægelse, der viser at vi har brug for alle. En folkebevægelse  er når alle vil bidrage ind i sagen. Kan vi stå sammen om dette?

 

Har du hilst på DIN nabo i dag!
Har DU hilst på din nabo i dag? Det er i det nære vi skal begynde, i nærmiljøet, på gaden vi bor, i boligblokken, i køen hos købmanden, ved bus holde pladsen, når børnene er på vej til skole. Tænk selv videre hvor du kan sætte en bevægelse i gang. Hils på den næste du møder, så starter vi en folkebevægelse mod ensomhed i Favrskov Kommune. Det er der brug for i en tid hvor der mest tales om det negative og triste. Der er brug for vi ser hinanden. Det kan ikke købes for penge, det er den enkeltes egen holdning der her gør en forskel.

God adventstid.

Ældrerådet i Favrskov Kommune

Erik Bertelsen

Thorsølundvej 23

Thorsø

 

 

[Meddelelsen er forkortet]  Se hele meddelelsen

Område med vedhæftede filer

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Borgmesteren blev klogere: Hinnerups brandstation er reddet

Borgmesteren blev klogere: Hinnerups brandstation er reddet

Af Morten Bang, Byrådsmedlem for Venstre i Favrskov ... læs mere
Julefrokosten 2020

Julefrokosten 2020

En symfoni af fisk og skaldyr ... læs mere
Intim nytårsmenu for 2020

Intim nytårsmenu for 2020

Afhenting fra Bakkjærsminde Gårdbutik Hammelvej 160 Laurbjerg 8870 Langå På tlf.: 40 17 27 81 e-mail: knud.schou@mail.dk ... læs mere
STOP SÅ DET PIBERI..!

STOP SÅ DET PIBERI..!

16. december - og hjulene snurrer stadigvæk. Man bør altid se sig godt for ved overhaling, og hvordan hænger bilkørsel og sækkepibespil egentlig sammen? ... læs mere
Hadsten i Julehumør

Hadsten i Julehumør

Se programmet her på Pingvinnyt ... læs mere
Godt Nyt for fodboldbanerne

Godt Nyt for fodboldbanerne

Af Morten Bang, Hinnerup - Venstre ... læs mere
LÅN :  Sådan bruger du din friværdi som pensionist

LÅN : Sådan bruger du din friværdi som pensionist

Af Jørgen Munksgaard Rasmussen - BOLIUS ... læs mere
Den nye Lillebæltsbro er blevet klassiker

Den nye Lillebæltsbro er blevet klassiker

Af Motorredaktør Jørgen Kjær - Hadsten ... læs mere
Loading...