|

Folkemødet for bilelskere på Wedelslund Gods sprængte alle rammer

Hadstens Motorredaktør Jørgen Kjær, der var medarrangør – var selvfølgelig i forreste række på Wedelslund Gods på fars dag den 5. juni – læs og se her

Træffet er åbent for både knallerter, motorcykler, personbiler og lastbiler ældre end 25 år.

 
Af Jørgen Kjær

Nok en gang blev rammerne sprængt, da der blev indbudt til Træf- og køretøjsdag den 5. juni på Wedelslund Gods. Her blev der nemlig i anledning af fars dag budt på gedigen råhygge i parken og på gårdspladsen god musik samt som prikken over det hele en helt forrygende flyveopvisning med et Spitfire jagerfly fra anden verdenskrig som det absolutte højdepunkt.

 

Der blev i løbet af dagen budt på både fadøl, sodavand grillmad, og pølser og som her kaffe fra et gammelt Folkevognsrugbrød – og der meldtes om så godt som udsolgt fra alle sider.


Der var dømt havefest fra morgenstunden, da portene åbnedes på fars dag – vejret var perfekt efter et lidt køligt forår og en forsommer, der også har ladt sig noget tilbage at ønske rent vejrmæssigt. Tusindvis af ejere af klassiske køretøjer havde pudset deres klenodie og strømmede til Wedelslund for at nyde dagen, hvor de vigtigste aktører jo var de mange klassiske køretøjer og deres ejere.


Der blev hygget igennem i den store park.

Tilstrømningen af klassiske køretøjer var så stor, at der flere gange måtte lukkes for adgangen til herlighederne. Men omkring 1.600 klassiske køretøjer blev alligevel klemt sammen i parken og på gårdspladsen.

Jaguar-klubben markerede deres 40-års jubilæum med en specialudstilling.

Man kunne så nyde hinandens selskab sammen med et par specialudstillinger og lidt god mad og drikke.

Den danske Jaguarklub havde således i anledning af deres 40-års jubilæum lavet en specialudstilling af Jaguarer gennem tiden. Klubben og deres jubilæum fortæller vi mere om i en senere udgave af VeteranPosten.

Som tidligere år prøvede man at samle de helt gamle køretøjer som Ford A.

Flyudstillingen med en snes veteranfly var velbesøgt, og opvisningen med et Spitfire jagerfly taler helt for sig – her tabte mangen mand bogstaveligt talt underkæben – ganske forrygende, og det bliver nok lidt svært, at finde på, hvad vi skal byde på næste år, funderer arrangørerne.

Overvældet over interessen

-Første gang vi lavede 5. juni træf på Wedelslund Gods, håbede vi på 3-400 køretøjer, og der kom 800. Sidste år kom vi op cirka 1.300, hvilket var hvad vi i vort stille sind også håbede på i år, men realiteterne ville det helt anderledes med cirka 2.000 klassiske køretøjer og omkring 6.000 betalende gæster. Dette medførte desværre, at al logistik nok en gang røg fløjten, og de mange hjælpere kom på ret så alvorligt overarbejde – vi takker dem for den store indsats. Vi vil selvfølgelig forsøge at tage højde for den store interesse til næste år, hvor vi fejrer vort 5. års jubilæum, forklarer arrangørerne.

-Vi ærgrer os meget over, der ikke blev plads til alle. Det beklager vi meget overfor dem, der kørte forgæves eller måtte parkere deres klassiker langt fra godset, understreger arrangørerne, Wedelslund Gods ved Jesper Ungstrup Nielsen, Wedelslund Classic Car Club, VeteranPosten ved Steen Jørgensen og Dansk Vintage Motor Club ved Jørgen Kjær, der nu med god grund kan kalde deres store ”havefest”, Træf- og Køretøjsdagen på Fars Dag for landets største træf af sin art.

Gæsterne til træffet var stået tidligt op – allerede før den officielle åbning kl. 9 havde 300 biler fundet vej til godset.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse Udvalgsformænd ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

For yderligere informationer kontakt Private Banking direktør Henrik Lykke, tlf. 27 27 12 21, email hl@vestjyskbank.dk ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
SAt på Spidsen

SAt på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Skimmelvækst i Holmene SHOT med ingefær ... læs mere
Loading...