|

Forsvarskampen blev tabt

Lørdag eftermiddag var der lokalopgør i vestjyskBANK Arena, da Bjerringbro kom på besøg i 1. division.

Der var rigtig lokalopgør-stemning, da Hadsten Håndbolds indløbere fra U8-U10 før kampen entrerede banen og sang deres ”Hadsten-sang”, som fortjent medfulgte store klapsalver fra de godt 250 tilskuere.

Kampen startede også med Hadsten i førersædet og efter 3 min bragte holdets topscorer Josefine Orby holdet foran 3-1. Josefine måtte udgå fra holdets træning fredag med en riv i baglåret, men det var ikke til at se lørdag eftermiddag.
Bjerringbro kom dog hurtigt ind i kampen igen og ved 7-7, satte de turboen på og scorede 4 mål i træk til 7-11. 4-målsføringen holdt til pausen hvor der stod 11-15.

Efter pausen bølgede kampen frem og tilbage, hele tiden med Bjerringbro oppe med 4-5 mål. 15 min før tid tog Jeppe Vestergaard timeout og satsede. Han gik først frem i 5-1 og senere en dobbelt mandsopdækning, mens han spillede 7 mod 6 i angrebet.
Det gav en meget kortvarig effekt da man kom op på -2, men igen satte Bjerringbro lidt gas på og vandt kampen fortjent 30-24.

Efter kampen var det en tydeligt skuffet Jeppe Vestergaard, der udtalte sig: ”Vi finder aldrig melodien i forsvaret. Jeg synes ellers vi prøver alt. Forskellige konstellationer i 6-0 forsvaret og så prøver vi at gå frem af 2 omgange og stresse dem. Havde vi scoret på et par af dem på frit mål, var det måske blevet en tæt kamp. Men cadeau til Bjerringbro, de spiller en rigtig god kamp.”

Hadsten Håndbold er for tiden ramt af et væld af skader. Amalie Angel og Sofie Ladekjær er ude med korsbåndsskader resten af sæsonen. Christina Tønder håber man bliver klar til efter jul. Kristina Schøler er ude resten af sæsonen med en brækket underarm og Lise Marie Evensen er netop blevet opereret for en knæskade også, men forventes tilbage inden jul.
Den skadesliste fik tilføjet Josefine Orby i går, da hendes riv i låret fra i fredags brød op igen i 2. halvleg og hun måtte humpe kampen færdig.
”Men vi står sammen i bussen. I dag så vi specielt Rikke Thorngaard og Ditte Aaen tage et stort ansvar, sammen med Josefine. Vi giver den gas til træningerne og så stimler vi os sammen og giver den gas igen i næste weekend, hvor der står 2 point og venter på os”, slutter Jeppe af.

Næste kamp er på udebane mod Oddense-Otting, en by med 600 indbyggere i 1. division. Imponerende.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Færdselsuheld i Hadsten

Færdselsuheld i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Irsk aften i Sløjfen

Irsk aften i Sløjfen

Lørdag d. 2. marts afholder Lions klubberne i Favrskov igen Irsk aften i Sløjfen i Hadsten ... læs mere
Nyheder fra Hadsten Storpastorat

Nyheder fra Hadsten Storpastorat

Vi har brug for dig til at fremstille ting til basaren i Sognegården ... læs mere
FOKUS PÅ REGERINGENS UDSPIL TIL NY SUNDHEDSREFORM

FOKUS PÅ REGERINGENS UDSPIL TIL NY SUNDHEDSREFORM

"Tiden er en anden og stiller andre krav til sundhedssektoren, og derfor er der ikke længere brug for regionsrådene", sagde statsministeren, da han lancerede reformen ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 405.

Ugens naturbilleder nr. 405.

Er du også blevet ramt af en spirende forårsfornemmelse? Vejr og temperatur passer ikke helt til vintermåneden februar, men det føles nu meget rart ... læs mere
Tillykke Hadsten Bio

Tillykke Hadsten Bio

Svar til formanden for Hadsten Bio Lars Kristensen ... læs mere
Send Syrien-krigerne til Guantánamo.

Send Syrien-krigerne til Guantánamo.

PingvinNyt har modtaget dette fra Michael Nedersøe, byrådsmedlem i Horsens og folketingskandidat i Favrskov for Dansk Folkeparti Søndermarksvej 12D, Sejet 8700 Horsens Mobil 25388281 ... læs mere
Husejere trodser ekstremt vejr: Kun et fåtal bekymrer sig om klimasikring

Husejere trodser ekstremt vejr: Kun et fåtal bekymrer sig om klimasikring

Blot en femtedel af danske husejere bekymrer sig over, om deres bolig er tilstrækkeligt sikret mod oversvømmelse ved skybrud og stormflod, viser en undersøgelse fra Bolius og Realdania ... læs mere
Boliggrundene på Hørbakken i Hinnerup er nu i 2. budrunde

Boliggrundene på Hørbakken i Hinnerup er nu i 2. budrunde

Favrskov Kommune gennemfører anden budrunde frem til 12. marts 2019 ... læs mere
Hadsten Varmeværk idriftsætter solcelleanlæg.

Hadsten Varmeværk idriftsætter solcelleanlæg.

Hadsten Varmeværk har netop idriftsat en solcelleanlæg der er monteret på taget af bygningen Toftegårdsvej 30 i Hadsten ... læs mere
Sløjfen ver. 2.0

Sløjfen ver. 2.0

Deltag i årets brugermøde for Hadsten Kulturhus Sløjfen ... læs mere
Loading...