|

Forsvarskampen blev tabt

Lørdag eftermiddag var der lokalopgør i vestjyskBANK Arena, da Bjerringbro kom på besøg i 1. division.

Der var rigtig lokalopgør-stemning, da Hadsten Håndbolds indløbere fra U8-U10 før kampen entrerede banen og sang deres ”Hadsten-sang”, som fortjent medfulgte store klapsalver fra de godt 250 tilskuere.

Kampen startede også med Hadsten i førersædet og efter 3 min bragte holdets topscorer Josefine Orby holdet foran 3-1. Josefine måtte udgå fra holdets træning fredag med en riv i baglåret, men det var ikke til at se lørdag eftermiddag.
Bjerringbro kom dog hurtigt ind i kampen igen og ved 7-7, satte de turboen på og scorede 4 mål i træk til 7-11. 4-målsføringen holdt til pausen hvor der stod 11-15.

Efter pausen bølgede kampen frem og tilbage, hele tiden med Bjerringbro oppe med 4-5 mål. 15 min før tid tog Jeppe Vestergaard timeout og satsede. Han gik først frem i 5-1 og senere en dobbelt mandsopdækning, mens han spillede 7 mod 6 i angrebet.
Det gav en meget kortvarig effekt da man kom op på -2, men igen satte Bjerringbro lidt gas på og vandt kampen fortjent 30-24.

Efter kampen var det en tydeligt skuffet Jeppe Vestergaard, der udtalte sig: ”Vi finder aldrig melodien i forsvaret. Jeg synes ellers vi prøver alt. Forskellige konstellationer i 6-0 forsvaret og så prøver vi at gå frem af 2 omgange og stresse dem. Havde vi scoret på et par af dem på frit mål, var det måske blevet en tæt kamp. Men cadeau til Bjerringbro, de spiller en rigtig god kamp.”

Hadsten Håndbold er for tiden ramt af et væld af skader. Amalie Angel og Sofie Ladekjær er ude med korsbåndsskader resten af sæsonen. Christina Tønder håber man bliver klar til efter jul. Kristina Schøler er ude resten af sæsonen med en brækket underarm og Lise Marie Evensen er netop blevet opereret for en knæskade også, men forventes tilbage inden jul.
Den skadesliste fik tilføjet Josefine Orby i går, da hendes riv i låret fra i fredags brød op igen i 2. halvleg og hun måtte humpe kampen færdig.
”Men vi står sammen i bussen. I dag så vi specielt Rikke Thorngaard og Ditte Aaen tage et stort ansvar, sammen med Josefine. Vi giver den gas til træningerne og så stimler vi os sammen og giver den gas igen i næste weekend, hvor der står 2 point og venter på os”, slutter Jeppe af.

Næste kamp er på udebane mod Oddense-Otting, en by med 600 indbyggere i 1. division. Imponerende.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

Kom tæt på Frijsenborg og de historiske omgivelser, når Hjerteforeningens Lokalkomité i Favrskov og Favrskov Kommune inviterer til hjertesund gåtur i parken ... læs mere
Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Salen var fyldt af unge mennesker under uddannelse, da ni politikere stille op til 1½ times debat på Den jydske Haandværkerskole. Eleverne der repræsenterede alle skolens uddannelsesretninger både inden for eud- og eux-uddannelserne, var velforberedte med spørgsmål til politikerne ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 415.

Ugens naturbilleder nr. 415.

Velkommen til skønne maj, måneden hvor skoven bliver rigtig grøn ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Forskere forfølger fedtet ... læs mere
Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Det er et lille team med begrænsede midler, så et flot flot resultat! ... læs mere
Til Peder Meyhoff

Til Peder Meyhoff

Besvarelse af spørgsmål stillet i Byrådets spørgetid 30. april 2019 ... læs mere
Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører Sofie Ladekjær tager endnu en sæson i Hadsten Håndbold, der bliver hendes 5. sæson i Hadsten trøjen ... læs mere
FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

Tag med LMO Kvæg på faglig ekskursion torsdag den 9. maj 2019. Vi skal besøge landets største mælkeproducent med 3.500 malkekøer og Danish Crown i Holsted ... læs mere
Mand havde hash og knojern i bilen

Mand havde hash og knojern i bilen

En 27-årig mand blev natten til onsdag kl. 00.58 anholdt, da han blev standset af en patrulje på Landevejen ud for Ødum ... læs mere
Legende børn i sprogfitnesscenter

Legende børn i sprogfitnesscenter

Parker, biblioteker og haller omdannes den 10. maj til livlige sprogfitnesscentre, når ca. 10.000 børn fra hele landet deltager i Sprogfitness 2019 ... læs mere
Listeria i grønkålsprodukter

Listeria i grønkålsprodukter

Tilbagerukne Fødevarer ... læs mere
Loading...