|

Fortrøstningsfuld opstart i Hadsten Håndbold

De første to af et seks uger langt opstartsprogram er gennemført i 1. divisionsklubben lidt nord for Århus. Indtil videre har truppen haft seks træningspas og tre træningskampe, og de nye spillere har fundet sig godt til rette.

Foto: Erik Laursen

 

De første to af et seks uger langt opstartsprogram er gennemført i 1. divisionsklubben lidt nord for Århus. Indtil videre har truppen haft seks træningspas g tre træningskampe, og de nye spillere har fundet sig godt til rette.

”Vi har fået arbejdet med de ting, som jeg forventede vi skulle nå, og jeg vil endda sige at de sidste par træningskampe har været yderst opløftende. Truppen arbejder hårdt, og der er en sædvanligvis god harmoni og spilleglæde. Træningerne indeholder høj intensitet, og tilgås med stor lyst og vilje. Vores nye spillere er faldet godt til, og viser hver især at de har noget at bidrage med. Amalie Angel bekræfter mig i, at hun har et stort potentiale og hun bliver en kærkommen gevinst både offensivt og defensivt. Christina Tønder og Lea Rømer, der begge er kommet til fra SønderjyskE, arbejder hårdt for at ramme det niveau de besidder. De har ikke spillet meget sidste sæson, så de har godt af en masse træning og tillid, så deres potentiale bliver udfoldet. Laura Christiansen viser at hun er en intelligent og dygtig venstre fløj med en skarp kontrafase og et veludviklet skudrepertoire. Astrid Schultz er stadig på vej tilbage fra hendes knæskade, men det ser fornuftigt ud, og vi forventer at hun skal prøves af i kamp sidst på måneden”, udtaler cheftræner Kent Ballegaard.

Der er blevet spillet tre træningskampe i den forgangne uge. Mandag blev det til et 4-målsnederlag imod Follo HK fra Norge. Onsdag blev det til et knebent nederlag til Odense Håndbold, og lørdag blev det til en 3-målssejr over det svenske eliteseriemandskab fra Önnereds HK.

”Mandagens kamp bar præg af at vi spillede uden Malene, Jose, Angel og Lade, hvilket jo så gav de andre en fin mulighed for at byde sig til, og indtage nogle nye roller. Det blev selvfølgelig vanskeligt, og som hold kunne vi ikke løfte opgaven. Vi manglede simpelthen noget bund og noget lederskab, og jeg erkender naturligvis, at vi ikke bare løser tingene uden et trekløver som Malene, Jose og Lade, der har båret holdet i flere sæsoner. Derfor blev det også meget bedre onsdag i Odense, hvor vi formåede at presse et stjernebesat Odense-mandskab, og det sætter tingene meget tydeligt i perspektiv. Lørdagens indsats blev så en fin kulmination på en håndboldfyldt uge, hvor vi spiller en rigtig fin kamp imod Önnereds over 3 x 25 min. Et godt svensk mandskab, der dækkede meget hårdt og testede vores 4-blok ganske betragteligt igennem hele kampen. Så en god test, hvor vi igen fik afprøvet mange ting, og hvor jeg er blevet endnu klogere. Så alt i alt to uger hvor vi er kommet et godt stykke vej”, afrunder en tilfreds cheftræner.

Den kommende uge for Hadsten Håndbold byder bl.a. på to træningskampe imod Molde HK fra Norge og Aarhus United.

Kent Ballegaard

Cheftræner

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Hadsten Håndbold Support

Hadsten Håndbold Support

Ny sponsor aftale er på plads! ... læs mere
Fødevarestyrelsen advarer

Fødevarestyrelsen advarer

Råt kød og grøn salat er en farlig cocktail ... læs mere
Fødevarestyrelsen tilbagekalder

Fødevarestyrelsen tilbagekalder

Chokolinser med ikke deklareret allergen ... læs mere
Sådan får vi en bedre kollektiv trafik i Favrskov

Sådan får vi en bedre kollektiv trafik i Favrskov

Den kollektive trafik i Favrskov er ikke god nok. Det er alle vist enige i, men der er forskellige bud på løsninger. Løsningen er heller ikke helt nem, og man skal både se på pris, pris pr. passager - og ... læs mere
Et stort ønske.

Et stort ønske.

Pårørendegruppe – for pårørende til alvorligt syge i Favrskov kommune ... læs mere
Indbrud i Hammel

Indbrud i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYT fra LMO

NYT fra LMO

Hvad er en fridag værd? ... læs mere
Læserbrev fra SF - Din stemmer tæller – rent faktisk

Læserbrev fra SF – Din stemmer tæller – rent faktisk

Laila Jerming Graf, Formand SF Favrskov, har sendt Pingvinnyt følgende ... læs mere
LÆSERBREV - Folkeskolen skal styrkes markant

LÆSERBREV – Folkeskolen skal styrkes markant

Vi har modtaget dette læserbrev fra Byrådskandidat Rene` Schneider fra det Konservative Folkeparti ... læs mere
SAT på Spidsen

SAT på Spidsen

Gi’ de gamle en værdig ældrepleje: SÆT DEM I FÆNGSEL! ... læs mere
Nomerne indtager Hadsten Computer

Nomerne indtager Hadsten Computer

Nomerne indtager computer butikken ... læs mere
Loading...