|

Fortrøstningsfuld opstart i Hadsten Håndbold

De første to af et seks uger langt opstartsprogram er gennemført i 1. divisionsklubben lidt nord for Århus. Indtil videre har truppen haft seks træningspas og tre træningskampe, og de nye spillere har fundet sig godt til rette.

Foto: Erik Laursen

 

De første to af et seks uger langt opstartsprogram er gennemført i 1. divisionsklubben lidt nord for Århus. Indtil videre har truppen haft seks træningspas g tre træningskampe, og de nye spillere har fundet sig godt til rette.

”Vi har fået arbejdet med de ting, som jeg forventede vi skulle nå, og jeg vil endda sige at de sidste par træningskampe har været yderst opløftende. Truppen arbejder hårdt, og der er en sædvanligvis god harmoni og spilleglæde. Træningerne indeholder høj intensitet, og tilgås med stor lyst og vilje. Vores nye spillere er faldet godt til, og viser hver især at de har noget at bidrage med. Amalie Angel bekræfter mig i, at hun har et stort potentiale og hun bliver en kærkommen gevinst både offensivt og defensivt. Christina Tønder og Lea Rømer, der begge er kommet til fra SønderjyskE, arbejder hårdt for at ramme det niveau de besidder. De har ikke spillet meget sidste sæson, så de har godt af en masse træning og tillid, så deres potentiale bliver udfoldet. Laura Christiansen viser at hun er en intelligent og dygtig venstre fløj med en skarp kontrafase og et veludviklet skudrepertoire. Astrid Schultz er stadig på vej tilbage fra hendes knæskade, men det ser fornuftigt ud, og vi forventer at hun skal prøves af i kamp sidst på måneden”, udtaler cheftræner Kent Ballegaard.

Der er blevet spillet tre træningskampe i den forgangne uge. Mandag blev det til et 4-målsnederlag imod Follo HK fra Norge. Onsdag blev det til et knebent nederlag til Odense Håndbold, og lørdag blev det til en 3-målssejr over det svenske eliteseriemandskab fra Önnereds HK.

”Mandagens kamp bar præg af at vi spillede uden Malene, Jose, Angel og Lade, hvilket jo så gav de andre en fin mulighed for at byde sig til, og indtage nogle nye roller. Det blev selvfølgelig vanskeligt, og som hold kunne vi ikke løfte opgaven. Vi manglede simpelthen noget bund og noget lederskab, og jeg erkender naturligvis, at vi ikke bare løser tingene uden et trekløver som Malene, Jose og Lade, der har båret holdet i flere sæsoner. Derfor blev det også meget bedre onsdag i Odense, hvor vi formåede at presse et stjernebesat Odense-mandskab, og det sætter tingene meget tydeligt i perspektiv. Lørdagens indsats blev så en fin kulmination på en håndboldfyldt uge, hvor vi spiller en rigtig fin kamp imod Önnereds over 3 x 25 min. Et godt svensk mandskab, der dækkede meget hårdt og testede vores 4-blok ganske betragteligt igennem hele kampen. Så en god test, hvor vi igen fik afprøvet mange ting, og hvor jeg er blevet endnu klogere. Så alt i alt to uger hvor vi er kommet et godt stykke vej”, afrunder en tilfreds cheftræner.

Den kommende uge for Hadsten Håndbold byder bl.a. på to træningskampe imod Molde HK fra Norge og Aarhus United.

Kent Ballegaard

Cheftræner

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Forkert dressing i spiseklar blandet salat ... læs mere
Færdselsuheld med dødelig udgang

Færdselsuheld med dødelig udgang

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYHED fra BOLIUS

NYHED fra BOLIUS

Forårsfrost gjorde skade på frugthøsten ... læs mere
Østjyllands Politi advarer igen om TRICKTYVE

Østjyllands Politi advarer igen om TRICKTYVE

2 TRICKTYVERIER mod ældre kvinder ... læs mere
Masser af klassiske biler ved gadekæret i Skjød

Masser af klassiske biler ved gadekæret i Skjød

Der er noget idyllisk over et gadekær. Sådan et har man i landsbyen Skjød midt mellem Hammel, Hadsten og Langå, men lørdag den 2. september bliver netop dette gadekær endnu mere idyllisk. Her vil man nemlig kunne opleve en række ... læs mere
TEAM BOAS afviklede torsdag TEAM HINGE - LØBET

TEAM BOAS afviklede torsdag TEAM HINGE – LØBET

Bjerringbro og Omegns Auto Sport var arrangør af HINGE-LØBET, der havde startsted ved HINGE AUTO - i Hinge nord for Hadsten ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Nu kommer der hurtigere behandling af kræftpatienter ... læs mere
Børn på travetur

Børn på travetur

Børnene fra BØRNEHAVEN på Vesterskovvej blev luftet i det gode vejr ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Økologisk oksespegepølse med risiko for oppustning af emballage ... læs mere
Kunst i Favrskov 2017

Kunst i Favrskov 2017

Lørdag den 2. og Søndag den 3. september fra afvikles udstillingen for 3. gang i Søften Kultur og Idrætscenter, og traditionen tro er den arrangeret i et samarbejde mellem Lions Club Hinnerup, Kunstudvalget for Favrskov Kommune, Kulturelt Samvirke Favrskov og ... læs mere
Loading...