|

Fri BikeShop Hammel fejrer fødselsdag med en helt ny måde at eje elcykel på

Fri BikeShop i Hammel markerer sin fødselsdag med introduktionen af en komplet ny måde at eje elcykel på. Med løsningen Fri BikeSmart betaler man et fast, månedligt beløb og opnår større sikkerhed og service.

Flag og elcykler står side om side, når Fri BikeShop på Bane Allé i Hammel inviterer til fødselsdag. Udover gode fødselsdagstilbud introducerer cykelhandleren også Fri BikeSmart for alle interesserede hammelboere. Det nye koncept opdaterer måden, hvorpå man kan eje en elcykel.

Fri BikeSmart-konceptet udspringer af kundernes interesse for elcykler, men også særligt af deres ønske om bekymringsfrit at kunne suse afsted. Her får kunden både sikkerhed og tryghed, da de garanteres en serviceret cykel uden uventede økonomiske overraskelser. Ifølge indehaver Jacob Veller lancerer butikken på Bane Allé det nye all inclusive-koncept, Fri BikeSmart, for at imødekomme kunderne og skabe gennemsigtighed omkring købet af en elcykel. I dag udgør elcykelsalget hele 20 procent af kædens samlede cykelsalg.

For et fast, månedligt beløb kan hammelboere købe og eje elcyklen. Yderligere indeholder Fri BikeSmart årlige serviceeftersyn, løbende vedligehold og alle reparationer samt materialer i tre år. Efter to år er der mulighed for at udskifte elcyklen til en ny model, og derved er man sikret hele tiden at være opdateret på elcykelfronten.

– Det nye Fri BikeSmart-koncept gør, at vi kan tilbyde vores kunder den allerbedste service. Vi kan give dem den tryghed, at de til enhver tid kan komme forbi og få sikkerhedstjekket elcyklen. Og hvis kæden hopper af, batteriet er defekt, eller der er andre udfordringer, så fikser vi det, uden at kunden skal bekymre sig om betaling. Det er en virkelig god og rar service at kunne tilbyde vores kunder – og det synes vores kunder også, fortæller Morten Kold, der er ansvarlig for Fri BikeSmart.

Cykelhandleren har udvalgt ti kampagne-elcykler blandt de mest efterspurgte i butikken til at repræsentere Fri BikeSmart-konceptet. Udvalget er stort og alle elcyklerne kan prøves og købes i butikken i Hammel. Det faste, månedlige beløb varierer fra model til model og begynder ved cirka 400 kroner. Er der en kunde, der ønsker en Fri BikeSmart-løsning på en anden cykel i sortimentet, så opfordrer Jacob Veller til at komme ned i butikken og få en snak med ham eller en kollega.

Han håber på rigtig mange besøgende til fødselsdagsfesten, som starter d. 28. marts. Udover lanceringen af Fri BikeSmart bliver fødselsdagen også fejret med en række tilbud på cykler og tilbehør.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Regulering af satser for tabt arbejdsfortjeneste

Regulering af satser for tabt arbejdsfortjeneste

På grund af fejl i enkelte satser orienterer KL nu om muligheden for at få ens sag behandlet på ny ... læs mere
S straffer Favrskov

S straffer Favrskov

af Ken Richter, Hejrevej 12, 8382 Hinnerup ... læs mere
Indbrud i Ulstrup

Indbrud i Ulstrup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
VENSTRE HAR FREMGANG

VENSTRE HAR FREMGANG

Af formand for Venstre i Favrskov, Michael Jensen ... læs mere
Comedy Night vender tilbage til Hadsten

Comedy Night vender tilbage til Hadsten

Af Simon Olsen, Salgs- & Eventchefen i Hadsten Håndbold ... læs mere
Trækker sig fra sit topjob i FN-panelet

Trækker sig fra sit topjob i FN-panelet

Helle Thorning-Schmidt vil alligevel ikke jagte skatteunddragere ... læs mere
Den ultimative lyd af forår

Den ultimative lyd af forår

Kun en uges tid efter kyndelmisse synger lærken ... læs mere
Stormskader i Favrskov

Stormskader i Favrskov

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYE BORGERE ER MEGET VELKOMNE I FAVRSKOV

NYE BORGERE ER MEGET VELKOMNE I FAVRSKOV

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd, formand for Børne- og Skoleudvalget og borgmesterkandidat for Venstre ... læs mere
Loading...