|

FysioShop indgår stor aftale med Hadsten Håndbold

Hadsten Håndbold er enormt stolte over at kunne offentliggøre en ny aftale med FysioShop.dk, der ejes og drives af Karsten Høgh Raadshøj.

Aftalen er en stor og bred aftale, som går på tværs af klubben.
En større del vil være omkring 1. divisionsholdet, hvor der bliver tilknyttet en fysioterapeut fra Fysio-Shop.dk, i Alexandra Pujol.
Alexandra vil også være fysiogisk rådgiver og instruktør for ungdomsafdelingen, med fokus på skadesforebyggende træning og introduktion til styrketræning for U14 årgangene.

Salgs- og Eventansvarlig Simon Buus Olsen er yderst tilfreds med aftalen.
”Vi er virkelig glade for den her aftale. Da jeg kom til, var den første jeg stort set tog fat i, Karsten. Jeg kendte ikke Karsten på forhånd, men havde hørt enormt meget godt om Karsten rundt omkring og når vi har en lokal person, der er så stærk i sit fag omkring det her, var det oplagt at vi skulle se på et samarbejde”, udtaler Simon.
”Den aftale vi har indgået giver benefit for hele klubben, både 1. division og vores ungdomsafdeling. Alexandra bliver vores faste kontakt til Fysio-Shop.dk og personen fra Fysio-Shop.dk der er inde i klubben. Det er med til at sikre de bedst mulige vilkår for klubben.
Vi har aldrig haft en aftale ala dette før i klubben og slet ikke i den størrelsesorden som der er tale om her, så det kan jeg jo kun ros Karsten for – for at tro på os og klubben”, slutter Simon af.

Aftalen gælder foreløbigt kun for denne sæson, men begge parter ser dette som begyndelsen på et længerevarende partnerskab.  

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Indbrud i Hammel

Indbrud i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Spritkørsel på Motorvejen ved Hinnerup

Spritkørsel på Motorvejen ved Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Møder i Netværksgruppen

Møder i Netværksgruppen

Borgere med senfølger efter kræftbehandling kan nu sætte x i kalenderen for nedenstående datoer, hvor vi mødes kl. 18.30-20.30 i Mødelokale Udsigten (1. sal) på Hinneruplund, Herrredsvej 16, Hinnerup ... læs mere
Forskere kaster lys på Favrskov

Forskere kaster lys på Favrskov

Tre forskere fra Aalborg Universitet spiller en aktiv rolle i projektet ”Trivsel i hverdagslivet”, hvor de observerer og spotter udviklingspotentialer ... læs mere
Forår og lærkesang

Forår og lærkesang

af Eigil Jacobsen På denne usædvanligt milde februarsøndag fandt jeg atter min cykel frem fra vinterhiet. Det var morgen og solen var lige ved at stå op. Herligt at komme ud og mærke luften og trampe af sted på min ... læs mere
Her stinker det i danskernes hjem

Her stinker det i danskernes hjem

Danskerne generes af lugt fra især afløb, køleskab, vaskemaskine og opvaskemaskine, viser undersøgelse ... læs mere
Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
HSK - Dansk Revision Cup 2019 i weekenden

HSK – Dansk Revision Cup 2019 i weekenden

af Gert Jensen, fodboldformand i HSK ... læs mere
Børn og Familie klar med den første kvalitetsrapport

Børn og Familie klar med den første kvalitetsrapport

Rapporten viser, at arbejdet med tidlig opsporing og tidlig indsats for at sikre børns trivsel er på rette vej. Resultaterne er også med til at pege på tre nye indsatsområder ... læs mere
Loading...