|

Godt nyt fra Hadsten Håndbold

2 vigtige point på Fyn

4. januar 2020 18:50 , af Simon Olsen

 

Resultat: 17-20 (9-11)

Det blev en lige så svær udebanekamp, som forventet på forhånd. Kønt blev det aldrig rigtigt, og alt for mange brændte chancer, gjorde at kampen blev tættere end den burde, specielt i slutfasen. Men det var 2 yderst vigtige point holdet fik med hjem fra Stjernen lørdag eftermiddag. 

Kampen startede med os i teten og med en Majken Hedegaard i hopla, da hun scorede 3 af vores første 5 mål. Hun har været småskadet op til kampen og måtte derfor kun spille 2 x 10 minutter, hvilket resulterede i 4 mål, hvilket må siges at være absolut godkendt i den periode hun så fik. 
Men Stjernen er svære på deres hjemmebane og de gav ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen og til pausestillingen 9-11. 
Efter pausen startede de også som lyn og torden og før pigerne havde fået paradetrøjen af, var Stjernen pludselig foran 12-11, hvilket førte til en timeout fra Mathias Broløs, der talte med store og højlydte bogstaver. 

Det virkede, for pigerne kom igang i 2. halvleg herefter og fik kampen nogenlunde under kontrol, på trods af en del fejl. 
De gik fra 11-12 til 15-12 på 5 minutter og holdt kampen i snor, men der skulle dog alligevel være lidt spænding, da Stjernen kom på 16-17 med 7 minutter igen. 
Alt for mange brændte chancer i det sidste kvarter, gav Stjernen chancen og den bed de næsten på, men debutanten Sarah E. Jensen i målet havde et par afgørende redninger i slutningen af kampen. 
Anført af en velspillende Anne Berggreen, fik pigerne lukket kampen, så det ikke blev en neglebidder i slutminutterne og kampen endte 20-17. 

Efter kampen var det en lettet cheftræner der udtalte følgende om kampen. 
Vi var forberedt på en rodet kamp, hvor rusten efter en juleferie og kamppause lige skulle spilles af. Det førte til en del fejl i løbet af kampen fra begge mandskaber. 
Til gengæld fungerer vores 7 mod 6 rigtig fint og de sidste 15 minutter var faktisk rigtig gode, men vi brænder for meget i slutfasen og derfor bliver det mere spændende end spillet måske var til i slutningen”

Næste kamp er på hjemmebane lørdag d. 11/1 kl. 15:00 imod TMS Ringsted. Det første opgør holdene imellem endte med en pointdeling på 24-24. 

Målscorer: 
Anne Berggreen 6
Majken Nielsen 4
Stine Schmidt 3
Emilie Bech 2
Helle Walentin 2
Lotte Vestergaard 2
Ida Jespersen 1


Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Minimumsnormering på ældreområdet.

Minimumsnormering på ældreområdet.

Af Mercedes Czank, Formand Dansk Folkeparti,  Favrskov ... læs mere
Man binder os på mund og hånd...

Man binder os på mund og hånd…

… men man kan ikke binde ånd! ... læs mere
BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
2 færdselsuheld lørdag formiddag

2 færdselsuheld lørdag formiddag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kræftens Bekæmpelse - Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Kræftens Bekæmpelse – Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Søndag går mange på gaden til den årlige landsindsamling, men desværre er det en helt anden indsamling end den, du kender ... læs mere
Arkivet er lukket indtil videre!

Arkivet er lukket indtil videre!

Som følge af Covid-19 kan vores gæster ikke besøge arkivet ... læs mere
Loading...