|

Godt Nyt fra Hadsten Håndbold

Af Simon Olsen

Mathilde Maria Pedersen

 

Mathilde Maria Pedersen nåede en halv sæson i Hadsten Håndbold, før Ligaen kaldte på hende og hun skiftede til Skanderborg Håndbold op til sæsonen.
Nu vender hun tilbage i Hadsten-trøjen, efter en sæson med 23 kampe og 14 mål til følge i den grønne trøje i Skanderborg.

Mathilde havde andre tilbud på hånden, men valgte Hadsten i sidste ende.
”Mit valg om at tage tilbage til Hadsten bunder sig i, at jeg har et ønske om mere ansvar og spilletid. Derudover havde jeg nogle rigtig gode måneder forrige sæson, så jeg er i forvejen bekendt med klubbens værdier og setup. Det har også haft en stor betydning for mit valg, at jeg finder tryghed i en klub – og det ved jeg at man får i Hadsten”, udtaler Mathilde.

Bagspilleren huskes stadig i Hadsten for hendes altid gode humør, som også er en af de ting hun håber at kunne bibringe til truppen, samt flere andre ting.
”Jeg ser mig selv meget smilende og snaksalig, og så kan jeg komme med en masse energi både på og uden for banen. Ift. spillet på banen kan jeg forhåbentligt byde ind med en masse skud udefra, og så er jeg ved at bygge på, f.eks. omkring stregindspil”, fortæller Mathilde.

Cheftræner Mathias Broløs er rigtig glad for at Mathilde vender tilbage til Hadsten efter sit ophold i Ligaen.
”Jeg glæder mig meget over, at Mathilde er tilbage i Hadsten. Jeg nåede ikke rigtig at arbejde med Mathilde før hun skiftede til Skanderborg, så det ser jeg frem til. Hun har nogle klare spidskompetencer på hendes skud, en stærk fysik, som vi bl.a. skal have bragt i spil. Derudover kender hun klubben i forvejen, og vil hurtigt falde til igen, det er jeg slet ikke i tvivl om”, fortæller Mathias.

Bagspilleren med den fantastiske underhånd, ser frem til at sæsonen kan komme i gang og ser positivt på holdets formåen i den kommende sæson.
”Jeg kender størstedelen af holdet fra min første tid i klubben, hvor der efterfølgende er blevet suppleret med lidt nye ansigter. Dertil er der også et nyt trænerteam i Mathias og Anders, som jeg finder super interessant. Jeg tror, det skaber et godt fundament, at holdet kender hinanden, hvilket kan medvirke til at få den optimale start på sæsonen. Jeg glæder mig i hvert fald til at trække Hadsten-trøjen over hovedet igen”, slutter Mathilde af.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Hadsten og Hinnerup Apotek kan teste, om du har haft COVID-19

Hadsten og Hinnerup Apotek kan teste, om du har haft COVID-19

Med et lille prik i fingeren kan du nu finde ud af, om du har været smittet med coronavirus ... læs mere
Vækst af mælkesyrebakterier i COOP Hindbær Light sodavand

Vækst af mælkesyrebakterier i COOP Hindbær Light sodavand

A/S Bryggeriet Vestfyen tilbagekalder COOP Hindbær Light sodavand 0,5 liter, grundet vækst af mælkesyrebakterier. Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 1. juli 2020 ... læs mere
Se og hør video-film fra Sct. Hans Aften i Haldum

Se og hør video-film fra Sct. Hans Aften i Haldum

Videoen er optaget af AVCfilm.dk i Haldum ... læs mere
Årets Studenter sprang ud fredag

Årets Studenter sprang ud fredag

Festlige dage på Favrskov Gymnasium i Hadsten ... læs mere
Brand på gård

Brand på gård

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld ved Hinnerup

Færdselsuheld ved Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Så er det HØST - tid

Så er det HØST – tid

Rikke Møller Antvorskov ... læs mere
Brandstation bevares – men formentlig med et mindre slukningsområde

Brandstation bevares – men formentlig med et mindre slukningsområde

Den fælleskommunale beredskabskommission for Randers, Favrskov og Djursland har valgt at følge et revideret ønske fra Favrskov Kommune og bevare den ellers lukningstruede brandstation i Hinnerup ... læs mere
Kvinde fundet i Lilleåen er identificeret

Kvinde fundet i Lilleåen er identificeret

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...