|

Godt Nyt fra Hadsten Håndbold

Af Simon Olsen

Mathilde Maria Pedersen

 

Mathilde Maria Pedersen nåede en halv sæson i Hadsten Håndbold, før Ligaen kaldte på hende og hun skiftede til Skanderborg Håndbold op til sæsonen.
Nu vender hun tilbage i Hadsten-trøjen, efter en sæson med 23 kampe og 14 mål til følge i den grønne trøje i Skanderborg.

Mathilde havde andre tilbud på hånden, men valgte Hadsten i sidste ende.
”Mit valg om at tage tilbage til Hadsten bunder sig i, at jeg har et ønske om mere ansvar og spilletid. Derudover havde jeg nogle rigtig gode måneder forrige sæson, så jeg er i forvejen bekendt med klubbens værdier og setup. Det har også haft en stor betydning for mit valg, at jeg finder tryghed i en klub – og det ved jeg at man får i Hadsten”, udtaler Mathilde.

Bagspilleren huskes stadig i Hadsten for hendes altid gode humør, som også er en af de ting hun håber at kunne bibringe til truppen, samt flere andre ting.
”Jeg ser mig selv meget smilende og snaksalig, og så kan jeg komme med en masse energi både på og uden for banen. Ift. spillet på banen kan jeg forhåbentligt byde ind med en masse skud udefra, og så er jeg ved at bygge på, f.eks. omkring stregindspil”, fortæller Mathilde.

Cheftræner Mathias Broløs er rigtig glad for at Mathilde vender tilbage til Hadsten efter sit ophold i Ligaen.
”Jeg glæder mig meget over, at Mathilde er tilbage i Hadsten. Jeg nåede ikke rigtig at arbejde med Mathilde før hun skiftede til Skanderborg, så det ser jeg frem til. Hun har nogle klare spidskompetencer på hendes skud, en stærk fysik, som vi bl.a. skal have bragt i spil. Derudover kender hun klubben i forvejen, og vil hurtigt falde til igen, det er jeg slet ikke i tvivl om”, fortæller Mathias.

Bagspilleren med den fantastiske underhånd, ser frem til at sæsonen kan komme i gang og ser positivt på holdets formåen i den kommende sæson.
”Jeg kender størstedelen af holdet fra min første tid i klubben, hvor der efterfølgende er blevet suppleret med lidt nye ansigter. Dertil er der også et nyt trænerteam i Mathias og Anders, som jeg finder super interessant. Jeg tror, det skaber et godt fundament, at holdet kender hinanden, hvilket kan medvirke til at få den optimale start på sæsonen. Jeg glæder mig i hvert fald til at trække Hadsten-trøjen over hovedet igen”, slutter Mathilde af.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Fra det gamle album, Lyngå Skole anno 1907

Fra det gamle album, Lyngå Skole anno 1907

Et dejligt gammelt billede fra Lyngå dukkede op ved en gennemgang på vores arkiv ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 481.

Ugens naturbilleder nr. 481.

Ekstraudgave i anledning af, at høsten er i hus mange steder ... læs mere
Annonce : Ung forvirring i Kronjylland: Egen forsikring, deleforsikring eller ingen forsikring?

Annonce : Ung forvirring i Kronjylland: Egen forsikring, deleforsikring eller ingen forsikring?

STUDIESTART: For mange unge i Kronjylland rimer forsikring på forvirring. For hvilken forsikring er den rigtige, kan man tegne en fælles forsikring i bofællesskabet, og behøver man overhovedet at tegne én? Ja, lyder svaret fra GF Forsikring ... læs mere
Minimumsnormering på ældreområdet.

Minimumsnormering på ældreområdet.

Af Mercedes Czank, Formand Dansk Folkeparti,  Favrskov ... læs mere
Man binder os på mund og hånd...

Man binder os på mund og hånd…

… men man kan ikke binde ånd! ... læs mere
BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Loading...