|

Grauballe Bryghus sætter håndboldprofil fra Hadsten på holdet

Fra SPORTSMAND til ØLMAND

Per Rasmussen

 

Grauballe Bryghus opruster med en ny fuldtidsdirektør, der skal få virksomheden til at udnytte dens fulde potentiale samt udvikle den yderligere i de kommende år.

Grauballe Bryghus har været igennem en positiv proces, hvor forretningsudvikling og tilpasning af virksomheden i forhold til at vi skal drive en virksomhed ud fra økonomisk ansvarlighed er på plads. Grauballe Bryghus har nu nået det punkt, hvor vi skal øge vores kommercielle profil og fokus på en større vækst”, udtaler nuværende direktør Thomas Kanstrup Christensen, som supplerer med at nu er tiden kommet til at ansætte en fuldtidsdirektør med en kommerciel profil.

Per Rasmussen er et kendt ansigt i håndboldverdenen, hvor han gennem en årrække har haft ledende stillinger i en række midtjyske håndboldklubber, blandt andet som direktør i BSV Håndbold og Randers HK. Han skifter nu branche, og er glad for at prøve nye udfordringer med en spændende virksomhed i vækst.

Jeg er rigtig glad for at få denne her attraktive mulighed og har også brug for at komme videre i forhold til sportens verden, hvor jeg har været i ca. 15 år og skabt et rigtigt stort netværk. Vi har haft rigtig mange møder, hvor forventninger er blevet afstemt, og vi er klar til at nå vores mål. Vi skal være regionens foretrukne mikrobryghus for erhvervslivet, med fokus på det gode specialøl, networking og gode oplevelser. Det glæder jeg mig vanvittigt til, og vi er i gang allerede nu”, udtaler ny direktør Per Rasmussen.

I en kort periode vil bryghuset fortsætte med en tomandsdirektion, hvor opgaverne løbende bliver overdraget. Efterfølgende vil den nuværende direktør Thomas Kanstrup Christensen fortsætte som medejer og aktivt bestyrelsesmedlem.

Det hele foregår på et professionelt niveau – der er tale om et stærkt set-up og vi er i gang med en ny proces – specielt omkring B-T-B markedet”, siger Per Rasmussen.

Vi vil gerne opfordre alle til at komme til Food Festival på Tangkroen i Århus den 6. til den 8. september, hvor man kan hilse på vores nye direktør”, afslutter Thomas Kanstrup Christensen.

 

For yderligere kommentarer kontakt:

Thomas Kanstrup Christensen 23603610

Per Rasmussen 20205880.

  Vi gratulerer -hilsen lars

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
HSK samarbejder med anden fodboldklub

HSK samarbejder med anden fodboldklub

Holdsamarbejder er ikke altid "lutter lagkage", men jeg er glad for, at jeg kan berette om en god historie fra pigefodboldens verden ... læs mere
Litterære filmaftener i Hadsten og Hammel

Litterære filmaftener i Hadsten og Hammel

Kom til en hyggelig aften i den lokale biograf med læseinspiration og film ... læs mere
Østjyllands Politi søger medlemmer til borgerråd

Østjyllands Politi søger medlemmer til borgerråd

Østjyllands Politi opretter to nye borgerråd, hvor frivillige borgere får mulighed for både at dele deres oplevelser med politiet og drøfte nye tiltag. Målet er at sikre en tæt dialog og inddragelse af borgernes perspektiv ... læs mere
Pilotprojekt i Sundhedshuset i Hadsten

Pilotprojekt i Sundhedshuset i Hadsten

Til Alle Patient foreninger – Pensionist foreninger – Ældresagen i Favrskov Kommune ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Favrskov er stadig blandt de bedste erhvervskommuner

Favrskov er stadig blandt de bedste erhvervskommuner

Favrskov er igen flot placeret i dette års udgave af Lokalt Erhvervsklima, der er Dansk Industris opgørelse af kommunernes erhvervsvenlighed ... læs mere
Serie 2, sejr over Østdjurs 91

Serie 2, sejr over Østdjurs 91

Af Formand for HSK-fodbold Gert Jensen ... læs mere
Aldrig har jeg oplevet så nærværende og engageret et arbejde med mennesker!

Aldrig har jeg oplevet så nærværende og engageret et arbejde med mennesker!

Af Ann Sofie Skjoldager, Implementering af værdiskabende IT ... læs mere
Loading...