|

Hadsten Bridgeklub : Livet er kort – spil bridge!

Kom ind i bridgens forunderlige verden og giv din hjerne et boost

Coronakrisen har sat gang i mange tanker hos os alle: Hvordan vi lever vores liv, bruger vores fritid, ja, kort sagt indretter vores liv.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst bruger din fritid og dit overskud, når du har fri?  Så er bridge et oplagt valg, hvis du vil styrke din hjerneaktivitet og udfordre evnen til strategisk tænkning, både gennem selve spillet og interaktionen med de øvrige bridgespillere, som hele  tiden giver motion til de små, grå celler.

Du har nu mulighed for at komme ind i bridgens forunderlige verden, når Hadsten Bridgeklub starter sæsonen den 6. september 2021.

”52 kort. Fire spillere. Ubegrænsede muligheder”. Når du først har lært bridge, er det svært at lægge kortene fra sig igen. Kombinationen af det sociale samvær og udfordringerne for hjernen gør bridge sjovt for både begynderen og elitespilleren,” siger formanden for Hadsten Bridgeklub, Ib Søndergaard.

Siden foråret 2020 har klubben været aktiv med tiltag tilpasset gældende corona-retningslinier. I første omgang kunne vi ”klare os” med afspritning, afstand og mundbind og efter sommerferien 2020 yderligere med maximalt 10 personer sammen, hvorfor vi måtte have 3 lokaliteter til rådighed i Sundhedscentret. Det gik indtil juletid, hvor der var total nedlukning.

Dette har dog ikke kuet engagerede bridgespillere, og derfor startede virtuel bridge i klubben. Vi startede i februar 2021, har siden spillet 2 gange om ugen og fortsat hele sommerferien en gang ugentligt. Næsten alle klubbens medlemmer – uanset alder – har deltaget. Eneste krav har været nytænkning, gå på mod og pc, tablet eller lignende med mikrofon og kamera, så det kunne være rigtigt virtuelt.

Vi vil imidlertid gerne have flere medlemmer i klubben og vil derfor opfordre interesserede til at kontakte:

Lykke Albrechtsen, telefon 25 88 47 96

der vil være underviser på begynderholdet. Dette vil foregå hver tirsdag kl. 18.30 – 21.30 i Hadsten Sundhedscenter, første gang 7. september 2021. Hvis du ikke kan overtale en ven eller ægtefælle til at tage med på bridgekursus, kan klubben som regel hjælpe med at finde en passende makker.

I klubben er vi 40 medlemmer og spiller hver mandag og torsdag kl. 18.30 – ca. 22.00 i Hadsten Sundhedscenter. Ikke alle medlemmer spiller begge dage. 

Om bridge

Bridge er Danmarks førende tankesport. Spillet er både rummeligt og inkluderende og kan udøves af alle. Bridge stiller ikke krav til fysisk formåen, og mange når vidt, selv om de først begynder i en moden alder. Bridge kan spilles hjemme ved middagsbordet med gode venner, i klubberne og til turneringer over hele verden. Mange i Danmark spiller fast i klub en gang om ugen, og desuden deltager flere også i turneringer på både distrikts- og forbundsniveau.

Bridge dyrkes også på landsholdsniveau, og selv om Danmark er et lille land, er vi en stærk bridgenation med mange flotte internationale resultater.

Hadsten Bridgeklubs hjemmeside: www.bridge.dk/4228

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Valg til Favrskov Byråd 16. november 2021

Valg til Favrskov Byråd 16. november 2021

Tirsdag 16. november 2021 er der valg til Favrskov Byråd, hvor der skal vælges 25 medlemmer ... læs mere
Vestjysk Bank: Leverer over forventning i første halvår

Vestjysk Bank: Leverer over forventning i første halvår

I 1. halvår 2021 realiserede Vestjysk Bank et resultat efter skat på 724 mio. kr ... læs mere
Sensommergudstjeneste i Den Mytologiske Park i Vejerslev

Sensommergudstjeneste i Den Mytologiske Park i Vejerslev

Vejerslev-Aidt-Thorsø Menighedsråd inviterer ... læs mere
Nyhedsbrev fra NYBOLIG

Nyhedsbrev fra NYBOLIG

Antallet af lejere til lejelejligheder er steget godt 10 pct. de sidste 10 år | Byggegrunde bliver revet væk under Corona | Parcelhuse sælges en måned hurtigere end sidste år ... læs mere
Job og Økonomi inviterer til indvielse af om- og tilbygningen af administrationsbygningen på Vesselbjergvej 18 i Hadsten

Job og Økonomi inviterer til indvielse af om- og tilbygningen af administrationsbygningen på Vesselbjergvej 18 i Hadsten

Administrationsbygningen på Vesselbjergvej 18 i Hadsten stod færdig i april 2021 ... læs mere
Borgerinddragelse er forudsætningen for et fremtidssikret lokaldemokrati

Borgerinddragelse er forudsætningen for et fremtidssikret lokaldemokrati

Af René Schneider, Rækkevej 4, 8370 Hadsten Byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti www.reneschneider.dk ... læs mere
Diskofest i Søndergade og Ernst B. Sunds Plads

Diskofest i Søndergade og Ernst B. Sunds Plads

Tirsdag d. 24. august sætter tre langbenede disko-gutter kulør og musik på Hadsten midtby ... læs mere
Det er noget ”lort”, bogstaveligt talt!

Det er noget ”lort”, bogstaveligt talt!

Af Simon Buus Olsen, KV-kandidat for Venstre i Favrskov, Bøgehaven 8370 Hadsten ... læs mere
DER MANGLER BORDE OG BÆNKE LANGS STIERNE I FAVRSKOV KOMMUNE

DER MANGLER BORDE OG BÆNKE LANGS STIERNE I FAVRSKOV KOMMUNE

Thomas Storm, Ravskærvej 65, Søften, Byrådsmedlem (V) i Favrskov Kommune ... læs mere
Byfest/store legedag i Lyngå

Byfest/store legedag i Lyngå

Dette fandt sted lørdag med bl.a. petanque-, stigegolf- og dart-turnering samt rundbold. Det helt store hit var dog at komme højt til vejrs og se Lyngå fra oven. Dagens overskud går til drift af Lyngå's legeplads - herunder forsikring, årlig ... læs mere
Loading...