|

Hadsten-danser i kaotisk dyst om VM-pladser

Det endte i kaos og skænderi, da der i Køge lørdag aften skulle uddeles billetter til juniorverdensmesterskaberne i standarddanse i Moldavien.

Håbløshed og forvirring prægede VM-udtagelsen i Køge. Tenna og Magnus var som andre præget af ledernes manglende rettidige omhu. Foto: Sven Erik Ginge.

Det endte i kaos og skænderi, da der lørdag aften skulle uddeles billetter til juniorverdensmesterskaberne i standarddanse i Moldavien. Resultatet blev, at ingen endnu ved hvem der skal afsted, bortset fra et københavnsk par. For Hadsten-danser Magnus Ginge og hans nordjyske partner Tenna Bloch Petersen er situationen helt uafklaret.


Parret var, og er muligvis stadig, i spil til en VM-plads. De har vundet rub og stub hele året, og endte højst overraskende på en skuffende fjerdeplads i Køge.


Parret vandt både den første ranglisteturnering i januar og den anden i april. Men sportsdanserforbundet annullerede det første resultat på grund af en procedurefejl af beregnerne. Det klagede flere par over, men fik klagen afvist efter at have ventet i mange måneder på en afgørelse.

”Det var helt tydeligt i Køge, at den manglende rettidige omhu med klagesagen spillede ind. Nu endte det hele i uafklarethed, uretfærdighed og næsten håbløshed blandt både dansere, forældre, trænere og klubledere”, mener Magnus’ mor, Winnie Ginge.

Tilmed meldte sportsdanserforbundet ud ved præmieoverrækkelsen, at man kun ville udpege ét par til VM nu. Hvorefter lederne genoptager klagesagen, inden en eventuel anden udtagelse meldes ud.


”Vi fik det fantastisk kloge svar, at vi kan få en ny besked om klagesagen inden for 14 dage. Og VM danses 15. oktober. Det viser vist lidt om, hvilken kaotisk situation lederne har bragt sig selv og danserne i. Den manglende konsekvens betyder, at ikke kun Magnus og Tenna, men også endnu et jysk par, skal gå i usikkerhed om VM eller ej. Men vi regner ikke længere med noget. Den sag og den VM-udtagelse må nu desværre afgøres ved skrivebordet”, siger en ærgerlig Winnie Ginge.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens naturbilleder nr. 434.

Ugens naturbilleder nr. 434.

Det er ikke meget blå himmel september har budt på indtil nu. Vi må jo ha' noget til gode. Idag kommer du med på tur i skov og ved mark ... læs mere
Er der en voksen til stede?

Er der en voksen til stede?

”Hensyn-sygen” på Københavns Universitet er atter brudt ud ... læs mere
Ny storparcel i Hadsten i udbud

Ny storparcel i Hadsten i udbud

Storparcellen på Gl. Sellingvej 12 i Hadsten bliver udbudt til tæt-lav bebyggelse i to etager ... læs mere
ET GAMMELT POSTKORT MED ET MEJERI

ET GAMMELT POSTKORT MED ET MEJERI

En mejeriejer, en boghandler, en førstelærer. Alle medvirkende til en aktiv og levende stationsby, og alle bidrog de til dette fine postkort fra Hadsten ... læs mere
Rekordstor tilslutning til Kunst i Favrskov

Rekordstor tilslutning til Kunst i Favrskov

 Den 21. - 22. september  kl. 10 - 17 i Søften ... læs mere
Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
HSK samarbejder med anden fodboldklub

HSK samarbejder med anden fodboldklub

Holdsamarbejder er ikke altid "lutter lagkage", men jeg er glad for, at jeg kan berette om en god historie fra pigefodboldens verden ... læs mere
Litterære filmaftener i Hadsten og Hammel

Litterære filmaftener i Hadsten og Hammel

Kom til en hyggelig aften i den lokale biograf med læseinspiration og film ... læs mere
Østjyllands Politi søger medlemmer til borgerråd

Østjyllands Politi søger medlemmer til borgerråd

Østjyllands Politi opretter to nye borgerråd, hvor frivillige borgere får mulighed for både at dele deres oplevelser med politiet og drøfte nye tiltag. Målet er at sikre en tæt dialog og inddragelse af borgernes perspektiv ... læs mere
Pilotprojekt i Sundhedshuset i Hadsten

Pilotprojekt i Sundhedshuset i Hadsten

Til Alle Patient foreninger – Pensionist foreninger – Ældresagen i Favrskov Kommune ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...