|

Hadsten-danser i kaotisk dyst om VM-pladser

Det endte i kaos og skænderi, da der i Køge lørdag aften skulle uddeles billetter til juniorverdensmesterskaberne i standarddanse i Moldavien.

Håbløshed og forvirring prægede VM-udtagelsen i Køge. Tenna og Magnus var som andre præget af ledernes manglende rettidige omhu. Foto: Sven Erik Ginge.

Det endte i kaos og skænderi, da der lørdag aften skulle uddeles billetter til juniorverdensmesterskaberne i standarddanse i Moldavien. Resultatet blev, at ingen endnu ved hvem der skal afsted, bortset fra et københavnsk par. For Hadsten-danser Magnus Ginge og hans nordjyske partner Tenna Bloch Petersen er situationen helt uafklaret.


Parret var, og er muligvis stadig, i spil til en VM-plads. De har vundet rub og stub hele året, og endte højst overraskende på en skuffende fjerdeplads i Køge.


Parret vandt både den første ranglisteturnering i januar og den anden i april. Men sportsdanserforbundet annullerede det første resultat på grund af en procedurefejl af beregnerne. Det klagede flere par over, men fik klagen afvist efter at have ventet i mange måneder på en afgørelse.

”Det var helt tydeligt i Køge, at den manglende rettidige omhu med klagesagen spillede ind. Nu endte det hele i uafklarethed, uretfærdighed og næsten håbløshed blandt både dansere, forældre, trænere og klubledere”, mener Magnus’ mor, Winnie Ginge.

Tilmed meldte sportsdanserforbundet ud ved præmieoverrækkelsen, at man kun ville udpege ét par til VM nu. Hvorefter lederne genoptager klagesagen, inden en eventuel anden udtagelse meldes ud.


”Vi fik det fantastisk kloge svar, at vi kan få en ny besked om klagesagen inden for 14 dage. Og VM danses 15. oktober. Det viser vist lidt om, hvilken kaotisk situation lederne har bragt sig selv og danserne i. Den manglende konsekvens betyder, at ikke kun Magnus og Tenna, men også endnu et jysk par, skal gå i usikkerhed om VM eller ej. Men vi regner ikke længere med noget. Den sag og den VM-udtagelse må nu desværre afgøres ved skrivebordet”, siger en ærgerlig Winnie Ginge.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Kære ‘Sat på spidsen’

Kære ‘Sat på spidsen’

Jeg har noteret mig jeres oprigtige bekymring for, om den nytiltrådte socialistiske regering nu sender Laurbjergs trinbræt i syltekrukken sammen med alle de andre trafikprojekter, som ellers var med i den tidligere regerings store trafikaftale, der blev indgået sammen med ... læs mere
Sigtet for at true med at skyde piges hest

Sigtet for at true med at skyde piges hest

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Udeklarerede hasselnødder i müsli

Udeklarerede hasselnødder i müsli

Tilbagrtrukne Fødevarer ... læs mere
NABOHJÆLP

NABOHJÆLP

Nabohjælp, fusk, vennetjeneste, sort arbejde. Ja tak Mere af det. Læs Ole Juuls klumme ... læs mere
God nattevagtsdækning på plejecentrene

God nattevagtsdækning på plejecentrene

Foranlediget af Ældrerådet blev det med 2019-budgettet besluttet at gennemføre en undersøgelse af bemandingen om natten på plejecentrene ... læs mere
Hvad så, Laurbjerg?

Hvad så, Laurbjerg?

Vores nye transportminister vil tage alle vedtagne trafikprojekter op til fornyet overvejelse. Det kommer måske til at gå ud over trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
Klimapopulisme er det nye sort

Klimapopulisme er det nye sort

Alle snakker om klima – (stort set) ingen gør noget ved det… ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjtllands Politi oplyser ... læs mere
Nyhed fra HSK fodbold : Morten Andresen er stoppet som ungdomsformand

Nyhed fra HSK fodbold : Morten Andresen er stoppet som ungdomsformand

Morten Andresen, der siden 2015 har været ungdomsformand i HSK Fodbold, har valgt at stoppe pr. 30. juni 2019 ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 425.

Ugens naturbilleder nr. 425.

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at sommervejret ikke ligefrem har vist sig fra sin bedste side den seneste uge. Men det skal ikke forhindre os i at nyde naturen ... læs mere
Indbrud på Skyttevænget

Indbrud på Skyttevænget

Østjyallands Politi oplyser ... læs mere
Loading...