|

Hadsten Håndbold : Fløjtalent skifter til ligaklub

Af Simon Olsen

Emilie Bech

 

18-årige Emilie Bech har spillet sin sidste kamp i Hadsten-trøjen. 
Hun kom til sidste sommer og har fra starten vist et enormt potentiale fra sin højre fløj. Hendes gåpåmod, teknik og lynhurtige kontraløb, har været afgørende for holdet hele sæsonen. Det har også gjort hende attraktiv for andre klubber og derfor er det desværre slut for denne gang i Hadsten Håndbold, for Emilie. 

“Jeg har valgt ikke længere at fortsætte i Hadsten, da jeg har fået et tilbud jeg ikke kunne sige nej til. Selvom det har været en virkelig svær beslutning, fordi jeg har været så glad for at spille i Hadsten, føler jeg at det er en chance jeg må tage”, fortæller Emilie, og fortsætter, “Jeg har været utrolig glad for at spille i Hadsten, selvom det kun blev til en sæson. Jeg føler, at jeg blev taget rigtig godt imod, da jeg først kom til klubben, både af spillere, trænerne, men også generelt af folk i klubben. Min tid i klubben har været rigtig god, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sted end Hadsten Håndbold for min første sæson som senior.

Jeg kommer til at savne alt ved klubben, men især det sammenhold man ikke er i tvivl om er i Hadsten. Stemningen ved kampene, takket været fanklubben, og så selvfølgelig alle personerne og især pigerne og trænerne på holdet. Det er et dejligt sted at være, hvilket også er derfor jeg selvfølgelig kommer og hepper så mange gange som muligt i næste sæson”, slutter hun af. 

Cheftræner Mathias Broløs begræder også afgangen fra Emilie, men er dog rigtig glad på hendes vegne.
“Emilie har valgt, at søge nye udfordringer efter en flot sæson hos os. Jeg synes, at Emilie har gennemgået en flot udvikling over sæsonen, og har præsteret på et højt niveau i sin første seniorsæson. Derfor er det også ærgerligt, at måtte sige farvel efter denne sæson, men med respekt for at Emilie prøver at tage skridtet videre. Jeg ønsker Emilie det bedste, og glæder mig til at følge udviklingen”, udtaler han. 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Man binder os på mund og hånd...

Man binder os på mund og hånd…

… men man kan ikke binde ånd! ... læs mere
BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
2 færdselsuheld lørdag formiddag

2 færdselsuheld lørdag formiddag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kræftens Bekæmpelse - Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Kræftens Bekæmpelse – Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Søndag går mange på gaden til den årlige landsindsamling, men desværre er det en helt anden indsamling end den, du kender ... læs mere
Arkivet er lukket indtil videre!

Arkivet er lukket indtil videre!

Som følge af Covid-19 kan vores gæster ikke besøge arkivet ... læs mere
Kære alle  Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Kære alle Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst ... læs mere
Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...