|

Hadsten Håndbold går medlemsamok!

Herrelandsholdet succes med VM-guldet i januar måned har skabt den ventede vækst i medlemstallene i håndbold Danmark

.Fotos :  Janni Jeppesen, PingvinNyt

 

Det kan også mærkes i Hadsten Håndbold, der siden slutningen af januar har registreret intet mindre end 30 nye medlemmer i klubben.
Men ikke nok med det, så siden årsskiftet 2017-2018 har klubben nu registreret over 150 flere medlemmer end man havde ved nytår sidste år.

Salgs- & Eventansvarlig Simon Buus Olsen, er naturligt rigtig glad for fremgangen.
”Det er jo helt vildt, at det kan blive ved. Siden sommeren 2017 er det kun gået en vej og det ser ud som om det fortsætter”, udtaler Simon og peger hen imod en bestemt gruppe personer, for at finde vejen til succesen.
”Vores frivillige trænere, ledere, bestyrelse og andre der hjælper til med alle mulige opgaver. De er med til at skabe et miljø og fællesskab, som er rart at være i, både for børn og unge, men også deres forældre. Eksempelvis så når vores ungdomshold tager til afslutningsstævne i april, har rigtig mange forældre lejet sig ind i lejligheder, sommerhuse og lignende, hvor de sammen med andre forældre sørger for også at hygge sig sammen.
Vi har sågar til vores Bierfest venteliste på at blive frivillig hjælper til opsætningen, fordi alle rigtig gerne vil give en hånd med, og være en del af den gode stemning der er”, udtaler Simon, og kommer med et eksempel på trænerfronten.

Medlemseksplosionen mener Simon også er en målrettet indsats fra klubbens side med nye tiltag.
”Det siger sig selv at 110 medlemmer på Trille Trolle Håndbold, som 2 ildsjæle startede op for 3-4 år siden, tæller kraftigt med i denne ligning. Men herudover også HåndboldFitness for kvinder og Five-a-Side Håndbold, hvor vi var over 30 spillere til første træning, lægger ekstra lag på medlemstallene – faktisk er vores Five-a-Side spillere ikke blevet registrerede medlemmer endnu, så det stopper jo ikke her. Men på U10 drenge eksempelvis, er vi gået fra 27 spillere da sæsonen startede, til nu at have passeret de 40 spillere, så det er over hele linien at vi oplever en fremgang”, udtaler Simon og fortsætter.  
”Jeg tror egentligt vi alle som mennesker vil være en del af et fællesskab, uanset om det er i strikkeklubben, magic card, e-sport eller håndbold. For os som klub handler det jo så om at få skabt muligheder for at alle kan være med, uanset om man har børn eller ej, om man er ung eller gammel og det synes jeg vi er lykkedes med.
Hvis folk kan mærke et stærkt og åbent fællesskab et sted, så vil man jo gerne være en del heraf og så skal vi jo prøve at få skabt den mulighed der er for folk kan være med, og det synes jeg vi er lykkedes med.”

Medlemsfremgangen har betydet at Hadsten Håndbold nu er Favrskovs største håndboldklub og er strøget op som Danmarks 6. største håndboldklub. Men står det til Simon, stopper det ikke her.
”Vi skal jo hele tiden udvikle os og sørge for at dem som allerede er med, også har det godt, så de ønsker at blive.
Men det er også vigtigt at have ambitioner, og vi har en sjov lille ambition om at blive Danmarks største håndboldklub”, slutter Simon Olsen af.

Hadsten Håndbold arbejder hele tiden på nye tiltag og har dertil startet projektet #MereEndHåndbold, som byder på bl.a. foredrag, koncerter, familiedage, fællesspisninger og meget mere.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
SOMMERKIRKE

SOMMERKIRKE

Torsdag d. 13. juni kl. 19.30 i Nr. Galten Kirke ... læs mere
Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø bryder lørdag den 22. de sædvanlige rammer og rykker ud på gaden til markedsdag ... læs mere
Det er sommer og tid for Rose` vin

Det er sommer og tid for Rose` vin

Hos Skjold Burne skyder vi rosé-sæsonen i gang med et kanontilbud på vores pivlækre "LAVENDETTE ROSÉ (2018)" fortæller Vinhandler Peter Aschelund fra butikken i Søndergade i Hadsten ... læs mere
Sparekniven truer de ældre

Sparekniven truer de ældre

af Charlotte Green byrådsmedlem og folketingskanda for Det Konservative Folkeparti ... læs mere
VI MARKERER EN  SKÆBNEDAG  FOR VORES FRIHED

VI MARKERER EN SKÆBNEDAG FOR VORES FRIHED

HJEMMMEVÆRNSESKADRILLE 265, HVIDSTEN, MARKERER 75 ÅRS DAGEN FOR HVIDSTENGRUPPENS HENRETTELSE DEN 29. juni 1944 ... læs mere
En manipulerende kirkeklumme

En manipulerende kirkeklumme

Af Eva Damsgaard Næstformand  i Dansk Folkeparti ... læs mere
Nyt på Lilleåmarked 2019

Nyt på Lilleåmarked 2019

PingvinNyt har talt med formanden for Lilleåmarked Henning Bertelsen fra Lions Clubben ... læs mere
Anholdt for spirituskørsel

Anholdt for spirituskørsel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Bus endte i husmur

Bus endte i husmur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vi hjælper hianden

Vi hjælper hianden

Af PET Petersen fra partiet Alternativet ... læs mere
Loading...