|

Hadsten Håndbold går medlemsamok!

Herrelandsholdet succes med VM-guldet i januar måned har skabt den ventede vækst i medlemstallene i håndbold Danmark

.Fotos :  Janni Jeppesen, PingvinNyt

 

Det kan også mærkes i Hadsten Håndbold, der siden slutningen af januar har registreret intet mindre end 30 nye medlemmer i klubben.
Men ikke nok med det, så siden årsskiftet 2017-2018 har klubben nu registreret over 150 flere medlemmer end man havde ved nytår sidste år.

Salgs- & Eventansvarlig Simon Buus Olsen, er naturligt rigtig glad for fremgangen.
”Det er jo helt vildt, at det kan blive ved. Siden sommeren 2017 er det kun gået en vej og det ser ud som om det fortsætter”, udtaler Simon og peger hen imod en bestemt gruppe personer, for at finde vejen til succesen.
”Vores frivillige trænere, ledere, bestyrelse og andre der hjælper til med alle mulige opgaver. De er med til at skabe et miljø og fællesskab, som er rart at være i, både for børn og unge, men også deres forældre. Eksempelvis så når vores ungdomshold tager til afslutningsstævne i april, har rigtig mange forældre lejet sig ind i lejligheder, sommerhuse og lignende, hvor de sammen med andre forældre sørger for også at hygge sig sammen.
Vi har sågar til vores Bierfest venteliste på at blive frivillig hjælper til opsætningen, fordi alle rigtig gerne vil give en hånd med, og være en del af den gode stemning der er”, udtaler Simon, og kommer med et eksempel på trænerfronten.

Medlemseksplosionen mener Simon også er en målrettet indsats fra klubbens side med nye tiltag.
”Det siger sig selv at 110 medlemmer på Trille Trolle Håndbold, som 2 ildsjæle startede op for 3-4 år siden, tæller kraftigt med i denne ligning. Men herudover også HåndboldFitness for kvinder og Five-a-Side Håndbold, hvor vi var over 30 spillere til første træning, lægger ekstra lag på medlemstallene – faktisk er vores Five-a-Side spillere ikke blevet registrerede medlemmer endnu, så det stopper jo ikke her. Men på U10 drenge eksempelvis, er vi gået fra 27 spillere da sæsonen startede, til nu at have passeret de 40 spillere, så det er over hele linien at vi oplever en fremgang”, udtaler Simon og fortsætter.  
”Jeg tror egentligt vi alle som mennesker vil være en del af et fællesskab, uanset om det er i strikkeklubben, magic card, e-sport eller håndbold. For os som klub handler det jo så om at få skabt muligheder for at alle kan være med, uanset om man har børn eller ej, om man er ung eller gammel og det synes jeg vi er lykkedes med.
Hvis folk kan mærke et stærkt og åbent fællesskab et sted, så vil man jo gerne være en del heraf og så skal vi jo prøve at få skabt den mulighed der er for folk kan være med, og det synes jeg vi er lykkedes med.”

Medlemsfremgangen har betydet at Hadsten Håndbold nu er Favrskovs største håndboldklub og er strøget op som Danmarks 6. største håndboldklub. Men står det til Simon, stopper det ikke her.
”Vi skal jo hele tiden udvikle os og sørge for at dem som allerede er med, også har det godt, så de ønsker at blive.
Men det er også vigtigt at have ambitioner, og vi har en sjov lille ambition om at blive Danmarks største håndboldklub”, slutter Simon Olsen af.

Hadsten Håndbold arbejder hele tiden på nye tiltag og har dertil startet projektet #MereEndHåndbold, som byder på bl.a. foredrag, koncerter, familiedage, fællesspisninger og meget mere.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Risiko for skimmelvækst i mayonnaise

Risiko for skimmelvækst i mayonnaise

Tilbagwtrukne Fødevarer ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Sandwich med manglende dansk mærkning ... læs mere
ALT ER VED DET GAMLE

ALT ER VED DET GAMLE

Det er en udbredt misforståelse, at postomdelingen er blevet dårligere. PostNord har blot ført kunderne tilbage til udgangspunktet ... læs mere
Der er noget i luften. Og det lugter klamt!

Der er noget i luften. Og det lugter klamt!

”Der er noget i luften, jeg ved ikke hvad” er indledningen til en kendt sang. Lige for tiden er man ikke i tvivl om, hvad det er, der er i luften… ... læs mere
Madkultur og madvaner på Favrskov Bibliotekerne

Madkultur og madvaner på Favrskov Bibliotekerne

Favrskov Bibliotekerne tager dig med til bords i et landsdækkende samarbejde med DR og Danmarks biblioteker om madkultur – og alt det, vi deler via vores måltider ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 411.

Ugens naturbilleder nr. 411.

APRILSOL*APRILBLOMSTER*APRILSIND*APRILFARVER*APRILDAG*APRILFORNEMMELSER*APRILGLÆDE ... læs mere
Så er HØST udkommet

Så er HØST udkommet

Læs den på deres hjemmeside ... læs mere
Lyngå tog skraldet på 14. år.

Lyngå tog skraldet på 14. år.

Søndag blev der samlet affald over hele landet - også i Lyngå. I år blev Lyngå befriet for 80 kilo affald samt 164 dåser. Herunder en lille opgørelse over hvad der er indsamlet gennem årene ... læs mere
Loading...